Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 21:26

+chvilku si s ním vyměňuje polibky, občas se maličko usměje, protože to je krásný, a pak se o něj víc opře a vychází mu v polibkách vstříc, trochu je zintenzivní, vklouzne do nich naléhavost, ale jen na chvilku, pač jsou na veřejnosti, ale i tak si tu chvilku pro sebe a s ním ukradne, vklouzne mu rukama do vlasů a líbá ho+ Páni. +pousměje se, když se maličko odtáhne, a ještě mu vtiskne pusu do koutku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 21:30

+obejme ji a pohladí ji po zádech, trochu ji hladí, jak ji líbá a přijde mu to nádherný a tiše jí vydechne do rtů+ Páni, teda kočko... +vydechne a usměje se na ni+ Tak už neuschneš. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 21:36

+děsně se jí líbí, jak ji hladí rukou po bedrech, připadá si pak u něj taková schovaná a pěkně jeho, a ještě chvilku u něj zůstane blízko+ to teda neuschnu. +uchichtne se mu do rtů+ to bylo moc hezký. +pošeptá mu, a nadechne se jeho vůně+ já jsem z tebe tak hotová. +vydechne, a trochu se ho drží, pač z něj má jaksi měkký kolena+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 21:40

To já se o to taky každej rok postarám, to se neboj, aby jsi neuschla. +zazubí se na ni a drží si ji u sebe a hladí ji, aby náhodou nepoklesla v kolenou a usmívá se a sleduje ji, jak je krásná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 21:43

nejradši bych tu takhle s tebou stála celý odpoledne. +zasměje se potichu, a trochu se ztrácí v jeho očích, když na ni tak kouká+ no jo, tak si půjdem sednout, dáme si něco sladkýho, a pak vezmem poklada domů +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 21:50

No tak můžeme stát pod třešní a líbat se až do noci. +usměje se na ni+ Co bysme nemohli? Poklad je náš poklad, můžeme ho vzít domů a najít další třešeň. +uculí se a pohladí ji po boku, jak si jdou sednout+ Co si dáš, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 21:55

dám si takovou tu sladkou lepivou rýži s ovocem. +rozhodne se, a sedne si k němu blíž, aby se mohla pohodlně opřít, a stejně si hrát na stole s jeho prstama a koukat na něj+ Já vím, já se ráda líbám. +uculí se na něj+ hlavně s tebou. +zazubí se a objedná jim ještě pivko a sophii ovoce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 21:59

Jééé to chcu taky! Pro mě taky! +zasvítí mu oči+ A co si dáš ty, poklade? +uculí se na malou a polechtá ji trošičku+ No jo, však se líbat ještě budeme. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 22:03

Tak jo, dáme si spolu. +uculí se+poklad možná maličko ochutná, co? +usměje se+ to je jako rýžová kaše, tu má ráda. +pohladí ho jemně po ruce+ no to doufám. +zahýbe obočím+ nevezmem si tu rýži domů? +mužem si ji dát třeba na terase. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 22:07

No to ale vůbec není špatnej nápad, kočko. +přikývne a nechá jim to zabalit a taky to rovnou celý zaplatí, aby mohli jít a vezme malou do náruče+ Nebo ji chceš vzít ty? +koukne na Vicky tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London