Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 20:58

Ty to neznáš? +vykulí na něj oči+ No,... já to taky nevim, ale zkusíme to, no ne? Na nás si nějakej kohout nepřijde. +zasměje se a začne šmejdit po kuchyni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:01

ale znáám! +uculí se a trochu mu zrudnou uši+ Ale neumím to uvařit, no. +zakoulí vesele očima+ Ale něco vyimprovizujeme, moje milá. +zazubí se, přiváže si dramaticky zástěru a do vlasů jí zapíchne vařečku, aby byla taky připravená+ Takžee, začneme cibulí? +navrhne+ Potom bysme mohli jít někam ven. +koukne po ní po očku, co ona na to+ Bylas někdy v tom lese nad camorrem? +usměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:03

Já jsem tvoje milá, jo? +zachichotá se a vytáhne mrkev a petržel a začne je loupat+ No jo, můžeme jít někam. +přikývne+ Třeba na večeři, až tady tuhle spálíme, že jo. +uchichtne se+ Nebyla jsem tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:06

Ty jseš moje nejmilejší. +uculí se, nakloní se k ní a vtiskne jí pusu na tvář. pak začne sekat cibuli nadrobno, rychle, a tváří se u toho děsně profesionálně, ale cibuli má všude po lince, jen ne na prkýnku+ Tak tam můžeme zajít, je tam hezky. +usměje se+ Je to teda trochu do kopce, ale pak zase vidíš až do zálivu... a hezky to tam voní. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:12

Já jsem ráda tvoje nejmilejší. +pousměje se a taky dělá co může a zachvilku je všude nepořádek+ Jééé já ráda chodím do lesa, víš? +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:15

Já jsem taky rád. +uculí se na ni, po straně se na ni podívá, vlasy má svázaný vzadu, ale pár pramínků mu sklouzne do čela, když se na ni usměje, a to co oba nakrájí našoupe do velkýho pekáče+ Já vím že jo. +usměje se na ni taky, tak něžně+ A tohle je pěkně starej les, byl tu ještě dřív, než camorr. Jako malý kluci jsme tam lezli furt. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:18

+jak mu spadnou vlasy do obličeje, tak po něm pokukuje, to si už nemůže pomoct+ To je super, a ukážeš mi, kam jste chodili? +kouká po něm, protože se jí to líbí, až se řízne do prstu+ Au!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:23

+usměje se na ni ze strany, a jak vyjekne, tak se lekne a honem pustí nůž+ ty ses řízla! +vykulí oči a honem k ní přiskočí, aby ji zkontroloval+ ukaž... +chytne ji jemně za ruku, zkontroluje hloubku a přitiskne si ranku ke rtům, aby jí to nekrvácelo+ Zavážu ti to. +usměje se na ni, a vytáhne čistý plátýnko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:29

No jo, promiň. +usměje se na něj+ Já jsem pako. +zavrtí hlavou a nechá si to ovázat+ Ale nic jsem nepokapala. +koukne na něj omluvně a kouká na něj, poněkud okouzleně+ Locke... ty seš hezkej....
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:34

prosím tě... to se stane hnedka.. +uculí se, ale mezi obočíma má trochu vrásku, protože je vždycky rozhozenej, když se jí něco stane, ováže jí to proužkem plátna a pevně utáhne, aby jí to nekrvácelo, ale tak, aby to zase nebolelo+ Nebolí to moc? +usměje se na ni, a vtiskne jí malou pusu na ten uzel, co tam udělal, a její ruku pořád jemně drží+ Myslíš, jo? +zrudnou mu trošku uši, a trošku se nafoukne, palcem ji pohladí po tom bolavým prstu, a nakloní se k ní, aby jí dal něžnou pusu+ Ty seš krásná. +pošeptá jí do rtů+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí