Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 22:59

Tak to je skvělý! +skoro zatleská, jak je z toho nadšená+ Ona je z něj taky hotová. Tak v čem je kruci problém? +koukne na ty dva+ dyť už spolu byli. Tak proč si Locke myslí, že ho Wenai nechce? +zeptá se Jeana+ A proč si ona myslí, že on nechce ji? +koukne zas na Byrona+ My jsme je včera spolu zamkli. +uculí se na Jeana+ Takže chceš říct, že to nestačilo, jo? +protočí oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 23:08

Obávám se, že toho parchanta nikdo na moc dlouho nikam nezamkne. +zatváří se že je to fakt děsný+ Já nevím. +pokrčí zoufale ramenama+ Locke musel odjet pryč, kvůli Sabetě a Wenai pak odjela sem a už se nevídali. Mě nikdo nic neřekne. Ale jsou to palice dubový! Musíme je vyprovokovat.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 23:16

Kdo je Sabeta? +zamračí se+ To je nějaká jiná holka? No tak to je pak jasný, ona si myslí, že on má rád tuhletu. Tak stačí, když jí Locke řekne, jak to je. +pokrčí rameny+ Jak vyprovokovat? Co navrhuješ? +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 23:20

+rozesměje se+ To jsem mu už taky říkal. Ale on je uraženej taky. On si myslí, že ona nechce jeho. +řekne se smíchem+ Prostě budu dělat, že ji chci svést. Buď to nevydrží jeden, nebo druhej a když jo, tak nasadím větší level s bratry Sanzovými a to už určitě nedají. +zatváří se vychytrale a jakože kuje pikle+
Jean Tannen

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 23:23

Ježíšikriste. +zaběduje si a sveze se po stěně dolů+ To jsou paka, fakt jo. A já budu svádět Lockeho, ať z toho taky něco má. +navrhne a podle všeho to myslí vážně, mírně zoufale, ale vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 23:31

Nemůžem jim prostě držet hlavy u sebe tak dlouho, dokud se nepolíběj? +zkouší to+ Tak jo. +souhlasí s Jeanovým návrhem a vyhrabe mu taky masku+ Tady máš, seš oficiálně spiklenec. No ne, Lockeho musím svádět já, že jo. +koukne na Byrona vážně+ V tědletěch punčocháčích mi absolutně neodolá. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 23:33

Ale to taky není úplně špatnej nápad. Kdyby sme jim je třeba svázali k sobě, tak by jim nakonec nic jinýho nezbylo, ne? Ne? Hm, no jo. Díky. +zazubí se na ni a vezme si masku+ V jakých...? +koukne jí na nohy+ No tak to určitě ne, jen máš jednu takovou chybu. Nejseš zrzka. +pokrčí rameny+ Ale to je jedno. +mávne nad tím rukou+ Hlavně mu nesmíš dát pokoj.
Jean Tannen

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 23:35

No to teda ne! +vstane a je pobouřenej a mračí se, i když na oko, tak se mračí+ Já teda... nechcu abys někoho sváděla, ještě by se ti to povedlo a co potom já? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 23:51

No ty by ses vrátil k Lenóře a bydleli bysme spolu ve čtyřech. +zazubí se+ Neboj, já bych ho nenechala šáhnout mi na punčošky. +uculí se, jakej je roztomilej, když žárlí, a dá mu pusu+ Ale máš pravdu, to by Wenai došlo. Leží to na tvých bedrech. +koukne vážně na Jeana+ On je ujetej na zrzky, jo? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 00:02

Já vůbec nežárlím. +udělá strašně nežárlící obličej+ Jen nechci, aby tě třeba znásilnil, nebo tak něco. +zatahá ji za sukni a krátce ji pohladí po stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré