Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 22:12

Já vím, promiň. Neměla jsem to říkat. +stiskne mu ruku a nakreslí mu palcem kolečko do dlaně+ Já o tom nepochybuju. +usměje se na něj pěkně+ Jen prostě... buď na ni opatrnej, jo? Nemyslím kvůli nevěře nebo tak, ona... umí věci zkazit. Ještě víc jak já. +pousměje se+ A já tě mám moc ráda. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 22:19

Já myslím, ž to bude v pohodě. +usměje se na ni+ Kdyby se mi něco nelíbilo, tak se můžu přece vždycky zdejchnout, no ne? Nebude mě nikde držet. +usměje se na ni+ A policajtům jsem taky vždycky utekl. +zasměje se+ No... dobře, tak skoro vždycky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 22:24

Snad jo. +usměje se+ No... doufám, že nebude. +zamumlá+ Jo, jednou sem pro tebe jela na stanici, takhle těhotná. +vyvalí břicho a směje se+ Tak... se na mě nezlobíš? +pousměje se, a než jim přinesou burito, nakloní se, aby ho políbila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 22:31

No jo, ale to je fakt jenom děsně moc vyjínečně, kdy mi to nevyjde. +zasměje se a přikývne+ Nezlobím, kočko. +pousměje se+ Jneom je mi z toho tak trošku smutno. +pohladí ji po dlani+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 22:38

no jo, to se občas stane. +zazubí se+ Já myslím, že ty bys pro mě taky přijel do basy, ne? +uculí se na něj+ To jsem ráda. +pousměje se+ Ale já nechci, abys byl smutnej. +pohladí ho palcem po kloubech ruky+ To není, že bych ti nevěřila, já jenom... +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 23:09

No jasně, že bych dojel. +uculí se na ni+ A co bys provedla, kočko, co? +zazubí se na ni a pak trošku zvážní+ Copak, kočko. +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 23:18

Nejspíš bych provedla nějakej vandalismus. +zazubí se+ Nebo bych nabourala auto při parkování. +protočí oči, a pak se na něj usměje+ To nic. Já ti věřím, fakt jo. Snažím se. +uculí se, a hladí mu prsty, a v tom jim přinesou jídlo, tak se do toho pustí+ Tady to mají děsně boží. +zahuhlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 23:21

Já ti dokážu, že tě nezklamu. +usměje se na ni+ POkaždý a pokaždý znovu, uvidíš! +zazubí se na ni a přitáhne si k sobě jídlo+ Je, je t tu super. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2017 23:28

Já vím, že jo. +usměje se na něj+ Stydím se, že musíš. Že je náš život akorát furt Vicky drama. +uculí se trochu a hlídá sophii, aby si pěkně dávala do pusy kousky nakrájenýho jídla, a trochu se uculuje, jak je u toho rozkošná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2017 23:44

Ale prdlajz kočko. +usměje se na ni+ Neboj se, to není pořád jenom Vicky drama. +zasměje se+ Je to boží s tebou. Všechno je náhodou super. +mrkne na ni pěkně a spiklenecky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London