Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 23 dub 2017 20:31

Ne, to si rozhodně nemyslím. +ujistí ji se smíchem+ Nemyslím hned, ale třeba za čas, pokud budeme chtít. Když usoudíme, že to není dobrý nápad, myslím že i dvě děti budou víc než dost. +pousměje se+ Necháme tomu volný průběh. +zasměje se, a obejme ji kolem pasu+Bylo to hezkých osm let, že? +usměje se na ni+ Ano? +zadívá se, mu to visí na krku+ To je... obraceč času? +vydechne překvapeně+ Ty jsou ale hrozně vzácné... +usměje se užasle+ Myslíš, že ho budu potřebovat? +uculí se a pohladí ji po pasu+ Ty bys chtěla v minulosti něco změnit? +pousměje se tázavě a prsty opatrně zkoumá okraje, ale jen jemně, aby něco omylem nespustil+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2017 10:53

To bylo... hodně jsi mě za těch osm let ovlivnil a změnil k lepšímu +dnes už se hodně stydí za to, jak kdysi zlobila+ Ano, je vzácný, pečlivě si ho schovej. Kdoví... nikdy nevíš, jestli ho nebudeš někdy potřebovat. Může se stát cokoliv, co bys chtěl ovlivnit nebo změnit +pokrčí s úsměvem rameny+ Já? Kdybych mohla, změnila bych den, kdy zemřeli mí rodiče a tvé setkání se Šedohřbetem. Ale obojí se stalo už tak dávno, že ani obraceč času to nedokáže +mám utkvělou představu, že takhle daleko do minulosti se s obracečem času nelze dostat - to by se jinak mohly měnit dějiny, vyhrávat války, ovlivňovat budoucnost+ Ale v tuto chvíli nechci měnit vůbec, vůbec nic +schová mu obraceč pod košili a políbí ho, dlouze a láskyplně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 dub 2017 20:18

To ty mě přece také, tak to má ve vztahu být. +usměje se+ Já si myslím, že všechny události, i ty špatné, nás ovlivnily, utvářely, zocelily. Myslím, že schopnost najít si i v tom špatném něco dobrého je... vzácná a důležitá. +pousměje se+ Ano, je to extrémně nebezpečné. +přikývne+ A vím že se to nemá, ale muselo by být zajímavé setkat se sám se sebou v minulosti. Poradit si. +uculí se+ Ani já nechci nic měnit. Nemám pro tebe nic tak vzácného, jen... +vytáhne krabičku s bronzovým medailonkem+ Má to být staré kouzlo pro štěstí, původem keltské, ale nosilo se i v Cornwallu. Jsou to tři propojení vlci, v kruhu, jako smečka, a mají symbolizovat intuici, inteligenci a vášeň. Nosily je těhotné ženy, na dlouhé šňůrce, tak, aby se dotýkal vršku břicha. Prý by měl přinášet štěstí v těhotenství a zdraví dítěti. +usměje se na ni+ Ale možná je to jenom pověra.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0244/ ... 1464617562
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2017 22:10

Tak na ty špatné události bych nejradši zapomněla +zaksichtí se+ ale máš naprostou pravdu, že i ty do života neodmyslitelně patří, aby se z nich člověk poučil +souhlasí s ním+ A co konkrétně bys svému já z minulosti poradil? +vyzvídá se smíchem+ Však je to jenom na tobě, jak ten obraceč využiješ +vezme si od něj medailonek a zvědavě si ho prohlíží+ Je krásný... pověra nepověra, já tomu věřím. Keltové byli skuteční kouzelníci +pověsí si ho na krk, aby jí dosahoval až k břichu, podle jeho popisu+ Budu ho nosit celé těhotenství, aby všechno dobře dopadlo +usměje se na něj a políbí ho+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 dub 2017 01:19

Možná je to jen takový obranný mechanismus, jak se s těmi věcmi vyrovnat. +usměje se+ Ale myslím, že kdybychom si neprošli tím špatným, nevážili bychom si toho, co teď máme. +pousměje se+ Nechám si ho, přinejmenším je to vzácný artefakt do sbírky. Musím ho dát do trezoru. +uculí se na ni+ I kdyby to byla jen pověra, alespoň je hezký. A později ho můžeme pověsit nad kolébky. +navrhne+ Určitě neuškodí. +usměje se, pohladí ji a nahmatá ho pod jejími šaty, aby n něj přitiskl dlaň+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 dub 2017 13:35

Dělej si s ním co chceš, už je tvůj +třeba ho použije, kdyby byly nějaké komplikace u porodu:)+ Určitě nám ten medailónek přinese štěstí +usměje se a věří tomu+ Jestlipak si ještě vzpomínáš, jak tenkrát po té večeři pokračoval náš večer? +zkouší ho s úsměvem+ Pozvala jsem tě k sobě do Orlího hnízda, protože ses nabídl, že mi uděláš na zahradě altánek +pomůže mu osvěžit paměť+ Takže jsem se po osmi letech konečně dočkala +zasměje se pobaveně, protože v jednom takovém altánku teď zrovna sedí - a fakt netuším, jestli je to záměr nebo neuvěřitelná náhoda :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 25 dub 2017 19:55

+a kruci :D+ Určitě si ho schovám. +usměje se a vtiskne jí vděčný polibek+ To víš, že si to pamatuji. Na to se přece nedá zapomenout. +zasměje se, no tak to je dobrá náhoda, teda, záměr to nebyl :D ale Remus to tak samozřejmě zamýšlel :D+ Je to trochu jiná zahrada, ale altán to je. +připustí se smíchem+ Takže se ti tu líbí? +usměje se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 25 dub 2017 22:13

Líbí, moc. Vybral jsi krásné místo +poznamená s úsměvem+ Ne, na to se opravdu nedá zapomenout +zasní se na okamžik+ Co kdybychom si zopakovali ten den? Po té skvělé večeři bychom se mohli odebrat do našeho apartmá, tak jako tenkrát a navazovat bližší kontakt, jako tenkrát +uculí se na něj šibalsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 dub 2017 00:26

To jsem moc rád. +usměje se na ni+ Ano? +uculí se a pohladí ji rty na krku+ Chtěla bys navazovat bližší kontakty? +zavrní jí tiše do kůže+ Myslím, že je nejvyšší čas na dezert. +souhlasí s úsměvem, vezme ji za ruku, a odvede si ji do jejich pokojů+ Napustíme i vanu? +uculí se na ni, když za nimi zavře dveře+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 26 dub 2017 18:52

Jasněže chtěla... ty ne? +mrkne na něj a odebere se s ním do apartmá a skutečně si tak trochu připadá jako před osmi lety+ Tenkrát v tom vana sice nefigurovala - to by bylo moc prvoplánové... +uchichtne se+ ...ale tady tě místo do knihovny zavedu do koupelny +usměje se na něj a jde napustit horkou voňavou koupel, plnou bublinek a pěny až do stropu+ Přineseš, prosím, něco vychlazeného k pití? +pochopitelně myslí vodu:)+ A jahody! +zatím se svlékne a vklouzne do vody+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri