Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:49

Ale nudit se rozhodně nebudeme. +zasměje se+ Jo? fakt? +usměje se pěkně+ Ale oči má úplně tvoje. Moc krásný. +pohladí ho nenápadně+ jo, bude to chtít totální očistu. +zazubí se, vezme si od něj malou a odnese ji do koupelny, celou ji převlíkne a umyje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:55

No to nikdy. +zasměje se a mrkne na ni, když se jí líbí jeho oči a když jsou v koupelně, on zatím uklidí kuchyň a jakž takž i sebe a převlíkne se do čistýho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:57

+převleče malou a u toho si s ní povídá, a pak ji odnese zpátky do obýváku a vytáhne kostky, začne stavět věž a most, a sophie jí to dycky zboří a děsně se směje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2017 00:00

+přijde za nima z kuchyně a chvilku je sleduje ode dveří, jak jsou boží, když tam jsou tak spolu a jak si hrají a přijde mu to prostě nádherný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2017 00:05

počkej, tady bydlí princezna sophie, nahoře ve věži. +směje se, ale začne zase stavět+ kde bude bydlet, když jí to zboříš, co? +usměje se, a sophie ty kostky stejně zase rozhází, a robin jim je nosí a vrtí ocasem, vicky zvedne oči a všimne si ho ve dveřích, a musí se usmát+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2017 00:07

+je z toho, co vidí sám dost naměkko, protže je to tak dokonalý a hlavně ona je dokonalá a to je něco v co nikdy nedoufal, že bude mít, tak za nima dojde a krásně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2017 00:11

+vidí mu to v očích, něco pěknýho, a musí se usmát, a úplně to v ní zajiskří, jak se na něj dívá, takovej hezkej a zároveň vzrušující pocit, natáhne se k němu a políbí ho taky+ Co? +uculí se na něj pak, trochu bez dechu, a sophie se zatím baví tím že zahazuje kostky a robin jí je nosí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2017 00:16

+přitiskne ji k sobě, tak pěkně ji přitulí a pak se pousměje+ Nic, vlastně nic. +pokrčí rameny+ Jenom to, že jsem s váma šťastnej, tak šťastnej, jak jsem nikdy nedoufal, že bych moh bejt.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2017 00:19

+uculí se a schová si na chvilku nos někam mezi jeho krk a rameno, jen na chviličku, a schová mu tam pusu+ Ty mě chceš rozbrečet, jo. +zasměje se tiše, a sleduje sophii mezi kostkama+ Já jsem taky šťastná. I se vším, co se stalo, a... že mi vždycky dáš další šanci. +pousměje se a tulí se k němu tak trošku+ Já se budu snažit, aby ti pořád bylo takhle. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2017 00:21

Ne, to nechci. +usměje se na ni a zavrtí hlavou a pohladí ji po tváři, aby neplakala+ A já budu dělat všechno pro to, abys byla šťastná a vždycky tu pro tebe budu. Ať už budeš dělat cokoli. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London