Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:20

oo, tak to se máme. +zazubí se a na střídačku obě otevírají pusu, a sophie je za chvilku celá upatlaná, ale očividně spokojená, a ty zelený konce od jahod strká vicky za triko, asi krmí prsa, a celou dobu u toho žvatlá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:22

To se máme. +přikývne a naservíruje jim tam ty palačinky přímo s jahodama se smetanou a zakysanou a s nutelou, protě je to boží+ Kdo si dá. A kdo chce, aby ho taťka krmil, co? +uculí sena malou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:25

+malá málem vyleze ze židličky na stůl, tak mu ji vicky posadí na klín, aby ji měl u sebe, sedne si k nim, a chystá jim ty palačinky pěkně aby se jim dobře jedly+ teeda, to je dobrý, co? +uculí se na ně pěkně+ děkuju. +usměje se na byrona, opravdicky, a nemyslí jen za snídani+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:32

Tak pojď sem, ty neposedo. +pousměje se a vezme si ji k sobě a krmí sebe i malou a pak se usměje na Vicky, taky opravdově, protože on to všechno ví+ Já tě miluju, víš? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:33

+trochu mu pomáhá a chrání jeho kafe, aby v něm neskončily jahody, ale stejně je oba zvládne prcek upatlat, nutellu má i ve vlasech, ale to je fuk, to se umyje+ Jo? +usměje se na něj tak pěkně, měkce+ Já miluju tebe. +nakloní se k němu a vtiskne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:37

+fakt se snaží, i když jemu se taky daří sem tam něco pěkně zapatlat a pak se na ni usměje a oplatí jí pusu, Sophie je hnedka upatlá oba, aby toho jako nechali, že jsou divný, ale on se jenom směje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:40

+musí se rozesmát+ Tobě se nelíbí, když dávám tátovi pusu, co? +uculí se a rozcuchá jí trochu vlásky+ Ale to je z lásky, ty pako moje malý. +uculí se na malou a dá jí pusu na čelo+ já sem z ní celá pryč. +přizná se mu zahanbeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:42

+jenom se směje a zavrtí hlavou+ No počkej, mě se taky nebude líbit, až ty budeš někomu dávat pusu. +tůtne malé na nos+ Já vím, je boží, že jo? +pousměje se, taky celej pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2017 23:45

Ona nikomu dávat pusu nebude nejmííň do třiceti. +rozesměje se a úplně má nával lásky, jak jí tůtá na nos+ je úplně celá jak ty. +zazubí se na něj+ tak co, miláčkové, umyjem se a postavíme věž? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2017 23:47

No, jestli je po mě, tak to bude ještě hodně divoký. +zasměje se+ Ale nos má po tobě, abys věděla. +usměje se a dá Vicky pusu, ale rychlou, aby je nestihla malá víc zapatlat+ Nooo umyjeme se, viď, prďolo? +koukne na malou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London