Jistě, hned jak se něco dozvím, dám ti vědět. +přikývne - když ho najde!+
+Zatvááářííí se+ No... +neřekne ani jo, ani ne, zřejmě má zase jeden ze svých záchvatů humánnosti+ Nemusítě přece vždycky hned všechny zabíjet! +zamračí se, když vidí, že si prohlíží její nehet+ Ten je plastovej...můj je hnusnej... +zavrčí+ Já vím, ale mohli sme je...zavřít, nebo něco! +prskne. Tak Bea taky nemá úplně čistý svědomí s vybíjením radikálů - všech možných, ale teď je prostě protivná...+
+Zvedne obočí, když řekne, že by se vzdal své víry a tváří se dost překvapeně a trochu zaraženě. Netušila, že by kvůli ní něco takovýho udělal.+ Ale já za to nemůžu, žes to nevěděl! +fňukne+ Vždyť...budu dál i se Žanetou! Takhle to prostě brát nemůžeš!
Proč? No protože...+pokrčí ramenama+ Byl to další krok. Tak se to dělá, když hodláš tvořit rodinu. Všichni si to zasloužíme. I Kristián - přesto, že jsem s tebou si ho neskutečně vážím za všechno co pro nás dělá a nad čím přivírá oči. +podívá se na něho, že si vážně není úplně jistá, že o nich neví...+ Chtěla jsem prostě oslavit to, že mám rodinu a dát najevo, že ji chci i nadále mít.
Vím já?! U vás je to přece normální!! +zařve na něho trochu nepříčetně a je na ní vidět, jak na něho žárlí a bodá ji představa, že by měl nějakou jinou. no pak se zarazí a ustoupí, když si uvědomí, že asi přestřelila. Zatváří se omluvně.+ Já...nerada nemám nad věcma kontrolu. Nad lidma...+připustí+ Promiň....