od Remus » 20 dub 2017 01:51
Myslel jsem třeba až jim bude deset, ne jako batolata. +uculí se+ Pokud budou po tobě, vsadím se, že budou chtít všechno prozkoumat a prolézt. +usměje se na ni+ Chudák Vanessa, sama s dvojčaty... +zasměje se+ Napadlo mě, že bychom mohli oslovit tvou starou chůvu, tu jak jsme potkali v Provence. Samozřejmě ne na plný úvazek, ale na občasnou výpomoc... +navrhne+ Syrovou drůbež nesmíš, kvůli bakteriím... četl jsem to v nějaké brožuře od Krafta. +přisvědčí a odkrojí si kousek křupavé kůže+ Ano, nebudou v životě samy, od začátku budou mít nejlepšího přítele vedle sebe. A také kamaráda na hraní. +přisvědčí+ Samozřejmě s nimi budeme, ale mít sourozence je něco jiného... aspoň si to tak představuji. +pousměje se+ Náročnější to bude ze začátku, pak se zabaví navzájem. +odloží kostičku na talíř+ Ale ono na tom opravdu nezáleží. +zasměje se+ Hlavně, aby byla zdravá. Ale na jednu stranu... asi by bylo milé mít oboje. vyzkoušet si vychovávat od každého pohlaví jednoho. +připustí+ Ale stejné pohlaví si asi bude lépe rozumět? +koukne na ni tázavě+ Vzhledem k tvým genům máme asi největší šanci na dvě holčičky, nebo ne? +usměje se+