South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 01:02

+jen se uculí, jak je z toho celej mimo, zavře oči, a rozdýchává to, ten příval endorfinů, a pak z nej sklouzne, aby ho netížila, posadí se zády ke zdi, opře se tam, a nohy si přehodí přes ty jeho a dívá se na něj, jak je tam celej vyndanej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 01:05

+vyplázne na ni jazyk, aby si ho jako nedobírala, ale je mu nádherně a usmívá se, pohladí ji po nohou a zapálí jim cigaretu a podá jí ji+Tak co? Byl jsem lepší, než tvůj první kluk? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 01:07

+vezme si od něj cigaretu a drdol má tak napůl uvolněnej, takže jí vlasy trochu padají do očí, a vypadá značně osouloženě+ to se ptáš, jestli jsi byl dobrej jo? +zasměje se a potáhne si+ no... +přimhouří oči a pohladí ho chodidlem v punčošce po noze+ s tebou jsem se udělala. +dodá diplomaticky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 01:11

No jasně, musím si trochu pohonit svý mužný ego, no ne? +zasměje se a uculí se na ni+ Jo tak to se myslím dá považovat za úsměch, co? +zasměje se akouká na ni, jak jí to sluší, takhle po sexu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 01:13

chceš abych ti řekla, že to s nikým není takový jako s tebou? +zazubí se na něj, a pak se tak pěkně usměje+ však to přece víš. +pousměje se, natáhne ruku a schová se mu dlaní do tý jeho+ co na mě koukáš, mám rtěnku všude, co. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 01:22

Co? Nééé to nechcu, že jo. +zasměje se a trochu mu zrudnou uši, protože ho nachytala, že jo, ale nechce, aby to věděla+ Nemáš. +usměje se a zavrtí hlavou+ Ale děsně moc ti to sluší. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 01:24

+musí se uculit, vyfoukne kouř, a tak líně si potáhne znova+ jo? +pousměje se, uvolní si tu sponku ve vlasech a trochu si je prohrábne, aby nevypadala tak rozcuchaně+ no, hlavně že tobě připadám hezká. +pousměje se, a natáhne se vedle něj+ mám s tebou sex svýho života, jestli to chceš vědět. +uculí se na strop vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 01:31

Určitě tak nepřipadáš jenom mě, ale mě připadáš opravdu nádherná. +usměje se na ni+ Nejhezčí ze všech, kdybys to chtěla vědět. +zamrká na ni+ Fakt jo? Máš? +uculí se a musí jí dát vděčnou pusu, že semu nesměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2017 01:35

no, na ničem jiným nezáleží, nebo jo? +uculí se a políbí ho, jenom krátce+ chci to vědět. +uculí se+ Jo. Jo, protože s tebou mám všechno. všechno. +pousměje se, a ani by ji nenapadlo se smát, protože on se jí taky nikdy nesměje, když potřebuje slyšet věci, co jsou jasný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2017 01:36

Jenom na tobě a na nás. +Usměje se na ni a tak krásně a dlouze ji políbí, aby věděla, že spolu budou a jsou+ Je toale boží. +pousměje se+ Osouložil jsem hlolku v jejím pokojíčku. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner