South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 22:33

No.. tak můžem. +usměje se a šplhá za ním, na pár místech si zatrhne punčochy, ale je jí to fuk, a když dolezou k tomu oknu, kouzlem ho otevře a proleze dovnitř. Uvnitř to vypadá pořád stejně, akorát je tam trochu prach a zatuchlo, ale jinak jsou na zdech pořád plakáty kapel a zpěváků, po židli a křesle se válí oblečení a knížky, a vypadá to tam jako v pokoji pubertální holky, která se snaží bejt děsnej tvrďák+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 22:36

+vklouzne tam za ní a rozhlídne se+ Paráda! +zasměje se a prohlítží si to tam+ To je boží, pubertální Vicky. +kouká na ty plakáty+ Tys byla drsňačka, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 22:38

no, spíš jsem se snažila. +pousměje se+ hrozně jsem nechtěla nosit pastelový šaty, co mi nutili, tak jsem schválně nosila glády a roztrhaný punčocháče a nikdy sem se neodličovala, jenom sem si nanesla další vrstvu linek. +uculí se a pohladí tam nějaký korále pověšený na lampě, s lebkou+ dost se divím, že to tu otec nevypálil. +posadí se na postel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 22:43

Náhodou ti sluší i pastelový šaty. +usměje se na ni a kouká na její věci a trochu jí tam šmejdí, protože je zvědavej, jaká byla, když ji ještě neznal+ To by byla škoda. +usměje se na ni+ Tak co? Najdu tu nějakej deníček se jménem tvýho nastávajícího? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 22:49

+najde samozřejmě spoustu dalšího oblečení a nějaký řetízky a pouťový prstýnky, pár plyšáků, hodně knížek, o magii i normálních, starý zaschlý malovátka a spoustu svíček a svícnů+ Jo, teďka už nosím i pastelový šaty. +usměje se, kouzlem vypráší postel a natáhne se na ni+ Možná je něco ve stole, ale já sem na deníky moc nebyla. +uculí se+ nevydržela jsem je psát. Jen sem tam kreslila lidi co nesnáším a pak do nich bodala kružítkem. +pousměje se+ ale někde tam mám prstýnek z pouti od prvního kluka. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 22:54

Mnooo tak to se musím kouknout, jesli to nebude moc vážnej soupeř pro mě. Takovej prstýnek. +usměje se na ni a trochu jí tam šmejdí a kouká na ty věci tam a pak si vezme nějakej starej časopis a jde se tam natáhnout k ní+ Jsi boží. +dá jí pusu na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 22:56

+pod nočním stolkem má kupu starejch bravíček a sešit s vystříhanýma fotkama aragorna a johnnyho deppa a dalších borců, a krabici se starýma polaroidkama s kamarádama+ Noo, tady na tý posteli mě odpanil. +zazubí se na něj, a posune se, aby se tam k ní vešel+ tys mi taky dal prstýnek nahodou. +pousměje se, a tu pusu mu oplatí, na pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 22:59

To dal. +přikývne a uculí se a prohlíží si ty fotky, jaká na nich je a jednu si tajně schová+ Asi bych ti měl dát ještě nějakej. +zasměje se a pohaldí ji po těle+ Ty jsi boží, víš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2017 23:02

+je na nich úplný pako a prsa má ještě menší a nohy ještě hubenější a oční stíny očividně neuměla používat+ Myslíš? +uculí se+ Já myslím, že tenhle je nejultimátnější. +zamává na něj snubákem+ Ty jsi božejší. +pousměje se+ fakt si toho vážím, že jsi se mnou šel. +koukne na něj z boku, na jeho profil+ mám ráda, když se mě dotýkáš. +usměje se na něj a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2017 23:06

Tak něco jinýho, co ale třeba prsten ve tvaru koblihy? Takový tý americký s dírou uprostřed, to by bylo něco! +zasměje se a otočí se na bok a na rtech mu hlraje úsměv+ Ano? tak já to budu dělat častějc. +přikývne a hladí ji po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner