Altaïr

Moderátor: Styx Lupin

Re: Altaïr

Příspěvekod Beatrix » 11 dub 2017 22:09

Jistě, hned jak se něco dozvím, dám ti vědět. +přikývne - když ho najde!+
+Zatvááářííí se+ No... +neřekne ani jo, ani ne, zřejmě má zase jeden ze svých záchvatů humánnosti+ Nemusítě přece vždycky hned všechny zabíjet! +zamračí se, když vidí, že si prohlíží její nehet+ Ten je plastovej...můj je hnusnej... +zavrčí+ Já vím, ale mohli sme je...zavřít, nebo něco! +prskne. Tak Bea taky nemá úplně čistý svědomí s vybíjením radikálů - všech možných, ale teď je prostě protivná...+
+Zvedne obočí, když řekne, že by se vzdal své víry a tváří se dost překvapeně a trochu zaraženě. Netušila, že by kvůli ní něco takovýho udělal.+ Ale já za to nemůžu, žes to nevěděl! +fňukne+ Vždyť...budu dál i se Žanetou! Takhle to prostě brát nemůžeš!
Proč? No protože...+pokrčí ramenama+ Byl to další krok. Tak se to dělá, když hodláš tvořit rodinu. Všichni si to zasloužíme. I Kristián - přesto, že jsem s tebou si ho neskutečně vážím za všechno co pro nás dělá a nad čím přivírá oči. +podívá se na něho, že si vážně není úplně jistá, že o nich neví...+ Chtěla jsem prostě oslavit to, že mám rodinu a dát najevo, že ji chci i nadále mít.
Vím já?! U vás je to přece normální!! +zařve na něho trochu nepříčetně a je na ní vidět, jak na něho žárlí a bodá ji představa, že by měl nějakou jinou. no pak se zarazí a ustoupí, když si uvědomí, že asi přestřelila. Zatváří se omluvně.+ Já...nerada nemám nad věcma kontrolu. Nad lidma...+připustí+ Promiň....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 12 dub 2017 21:49

Tohle jsou naši – a stejně tak i vaši – nepřátelé. A tento nepřítel se musí bez výjimky zničit, jinak může zemřít mnoho nevinných lidí +tento názor prostě nezmění+ Proto taky pátrám po té hrstce přeživších. A ano, zabiju je. Protože jinak zabijí oni tebe.
Ano, u nás je mnohoženství legální. Ale tos věděla, už když sis se mnou začala +odrazí její slovní útok s klidným, ale autoritativním tónem, nemá rád, když po něm Bea řve. Když se mu ale pak omluví, tvrdý pohled mu znatelně změkne+ Nade mnou nemůžeš mít nikdy kontrolu, Beatrix… musíš mi jen věřit, že nemám žádnou jinou ženu kromě tebe a žádnou ani nechci +chvíli se jí dívá do očí, aby z nich vyčetla upřímnost jeho slov a pak si ji trochu váhavě přivine k sobě+
Hrozně rád bych to tak nebral… ale nejde to… +dívá se na ni a ve tváři se mu odráží, jak se uvnitř něj odehrává litý boj se zakódovaným způsobem myšlení versus porušením veškerých zákonů a zásad, které dosud ctil+ Asi jsem trochu bláhově doufal, že bys jednou mohla být mojí ženou… nevím, co mě to vůbec napadlo +zavrtí sám nad sebou nevěřícně hlavou+ Dej mi čas, abych se s tím srovnal...
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 14 dub 2017 15:54

No a co?! +zakoulí očima, protože na to samozřejmě žádnej argument nemá. Mávne rukou.+ Hlídají mě. Teď víc, než kdy dřív. Jerry na mě nasadil další tři lidi, který prakticky ani nevidím a přitom je mám furt za zadkem. Víš jak je těžký se jich zbavit?!
Já si s tebou začít nechtěla! +udělá umíněně kačenku+ Kdybys byl aspoň někde poblíž! +zavrčí a už nedořekne, že by si ho našla na kamerách+ Ale takhle... +nakrčí nos, že nemá šanci+ Dobře...tak...já ti budu věřit...+ale je slyšet, že je to takový neochotný, protože je fákt žárlivá! Nechá se přivinout a nachvílu zavře oči+
A co s tím mám tak teď dělat já? Se mám rozvést?! Tvojí ženou? +podívá se na něho už poněkolikáté naprosto šokovaně+ Nikdys nic takovýho nenaznačil a navíc bys nikdy v regulérním soužití semnou nevydržel! Proč mi tyhle věci říkáš až teď?! +Sleduje ho chvílu mlčky+ Takže...takže je to vážně sbohem? +kousne se do rtu dost bolestivě na to, aby přemohla další záchvat pláče+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 14 dub 2017 22:10

Hlídají? Tak kde jsou teď? +znepokojí ho, že široko daleko žádné gorily nevidí a to ještě neví, že ji nechali jít v Sýrii! pěšky samotnou kilometr do pevnosti:D+ Buď na sebe opatrná, Beatrix… slib mi to +žádá ji naléhavě, ví něco víc, než ona, ale konkrétnější být nemůže+
A ty by ses kvůli mně rozvedla? +vlastně je to spíš jen řečnická otázka, protože by ho ani nenapadlo, že by to kvůli němu udělala+
+pohladí ji po vlasech za to, že mu věří+ Budu ti možná blíž, než bys tušila. Ale nezkřížím ti cestu, ani neohrozím tvé manželství +dodá s nádechem hořkosti v hlase+ Nenašel jsem v sobě odvahu navrhnout ti to... bál jsem se toho, že bys mě odmítla. Nikdy by sis mě nevzala, vím to.
+když mu Bea položí tu poslední zásadní otázku, dívá se jí do očí a vidí v nich ty skryté slzy, o to víc je to pro něj těžké+ Nemůžu jinak, Beatrix... vybrala sis jiného muže +promluví nakonec do ticha+ Hodně štěstí v manželství +vtiskne jí na rty poslední polibek a odstoupí od ní krok dozadu, oči z ní však nespustí, jako by si chtěl její obraz navěky uchovat v paměti+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 dub 2017 15:47

Říkám, že je těžký jim zdrhnout! Musela jsem vylézt střešním oknem ze záchodu a po balkonu slézt dolů! +zakoulí očima+ Jsem na sebe opatrná! Ale nemůžu se pořád skrývat - a, když už jsme u toho, pochybuju, že byste mě sem pustili ozbrojenou, nebo s eskortou! +našpulí umíněně pusu a poklepne šteklem+
+Přikývne+ Bylo by to odemě teda nanejvýš sobecký, protože bych tím zničila Kristiánovi život a Zuzce rodinu, ale... +zatváří se omluvně, no že by toho schopná byla+
Altair...+povzdychne si+ Neodmítla bych tě proto, že bych s tebou nechtěla být a nemilovala tě, ale proto, že my dva spolu nemůžeme být. Nemůžeš žít u nás a já nemůžu žít u vás. A sice se takhle dá udržovat vztah, ale nedá se takhle žít jako rodina. Oba máme závazky a kdybysme se jich pro toho druhýho vzdali, mohli bysme toho jednou začít litovat.
+Po tvářích se jí tiše skutálí pár slz, který se jí nepodaří udrže+ Dobře...+přikývne a nachvilku zavře oči jak ji políbí+ Je to tvoje volba.
+Upraví si šátek, dá si ho o něco víc do čela, aby jí bylo míň vidět do tváře a naposledy se na něho podívá+ Dávej na sebe pozor.
Ma'a Salama... +pousměje se, dost hořce ovšem, a vyjde ze dveří, kde na ni čeká Assassín, který ji odvede z pevnosti.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 dub 2017 17:39

Neboj se, už to nebude dlouho trvat. Brzy je dostanu a ty budeš v bezpečí +slíbí jí s jistotou. Překvapí ho, když mu Bea naznačí, že by byla schopná se kvůli němu rozvést – evidentně je to večer samých překvapení:) - ale takovou oběť od ní nemůže žádat+ Ano, my dva jsme hodně rozdílní +souhlasí s ní, proč spolu nemůžou být+ Dám… ty taky. Ma'a Salama +vyprovodí ji pohledem ke dveřím a zůstane tam stát ještě dlouho poté, co v nich Bea zmizela+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 22 dub 2017 18:59

+chvíli po Beině odchodu se ozve zaklepání na dveře Altairovy pracovny a vstoupí Enzo+ Zahlédl jsem na dvoře Beatrix +spustí, jen co zavře za sebou dveře+ Co tady chtěla? +zná svého přítele příliš dlouho, aby věděl, že Altairova kamenná tvář je jenom maska, za kterou pečlivě skrývá emoce+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 23 dub 2017 19:47

A: +trochu nevlídně koukne na Enza, nechce teď nikoho vidět, ale nevyhodí ho+ Rozešli jsme se. Vdala se +oznámí mu stručně a posadí se za stůl, předstírá, že má moc práce+

E: +Enzo ví, že se Bea vdala, ale o rozchodu nic netuší+ Cože? Já to věděl +sykne podrážděně, předpokládá, že to Bea dala Altairovi kopačky+ Varoval jsem tě, že to není ženská pro tebe. Odpusť, ale jsem opravdu rád, že se s tebou rozešla +sdělí mu upřímně+ Jsi v pořádku?

A: +pohlédne přísně na Enza+ Zakazuji ti o ní takhle mluvit, ať už se stalo cokoliv +dívá se na něj, dokud Enzo kajícně neskloní hlavu+ Rozešel jsem se s ní já +poznamená nakonec+ Určitě víš proč +dodá+ Jsem v pořádku... ale radši bych byl teď sám.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 27 dub 2017 20:24

Omlouvám se... proti ní samotné nemám vůbec nic. Kdyby si s tebou nezačala, měl bych ji dokonce i rád. Ale nezlob se, nemůžu se koukat, jak jsi kvůli ní přehodnotil své dosavadní priority. Kdo jiný ti to má říct, než tvůj nejlepší přítel? +troufne si mu to říct do očí+ Ty? +překvapí ho, že to byl Altair, kdo ukončil vztah+ Samozřejmě, že vím proč +tušil to už ve chvíli, když se dozvěděl, že se Bea vdala a že se to Altairovi nebude líbit+ Právě naopak, teď jsi volný a svobodný. Užívej si! Víš co, kamaráde? Vyrazíme spolu do města, znám tam jeden prima podnik. Garantuji ti, že tam na ni rychle zapomeneš +usměje se na něj potutelně+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 01 kvě 2017 11:22

Vím, že se ti taky líbila +konečně se pousměje, jak si vzpomene na tu dobu, kdy se s Enzem o Bei spolu často tajně bavili+ Jaký podnik? +zvedne překvapeně obočí+ Jeden z těch, kde ženy mezi sebou svádějí boj o to dostat nějakého asasína do postele, kde ti ochotně splní jakékoliv přání a které ty s velkou oblibou navštěvuješ? +ušklíbne se na něj pobaveně+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Masyaf