Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 26 bře 2017 00:51

+poslouchá ji a trochu se mu do očí nahrnou slzy, jak mu to říká+ Prosím tě, nedělej to. Nikdy. Moc tě prosím. +šeptá jí do vlasů, jak ji objímá a tiskne ji k sobě+ Já... bych to vážně nedal. Bez tebe ne, protože tě miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2017 00:56

nebreč. +zašeptá a stírá mu slzy a sama brečí jako úplný pako, což taky je+ Ty nesmíš, víš. +tulí si ho k sobě a tiskne se zase k němu+ Neudělám, slibuju. Slibuju. Slibuju, slibuju. +šeptá mu do kůže a div mu nevleze pod triko+ Půjdem spolu, až budeme starý. Já vím, že dělám kraviny, ale neudělám to. +šeptá mu horečnatě+ Chci vidět jak budeš vypadat plešatej. +pousměje se, a strašně ji mrzí, že je kvůli ní nešťastnej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2017 01:03

+objímá ji a hladí ji a vtiskne jí několik polibků do vlasů a na tváře+ Budeme dělat všecno spolu. +slíbí jí+ Já nebudu plešatej! +protestuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2017 01:06

já vím. +usměje se+ Tak chci vidět, jak nebudeš plešatej. Těším se na život. +řekne mu potichu, a jak ji líbá, chytne jeho rty a políbí ho, pěkně vroucně a dlouze, aby věděl, jak moc ho má ráda+ Ty seš totiž můj život. +pousměje se mu do rtů, přitiskne se k němu, a trochu neobratně ho svlíká, prostě jen proto, že chce cítit jeho kůži a bejt mu nejblíž jak to jde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2017 01:13

A ty můj, lásko. +usměje se na ni a pěkně ji pohladí a políbí.+ Miluju tě nafurt a napořád. +usměje se a oplácí jí polibky a je moc rád, že ho líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2017 01:15

+stáhne mu triko někam pryč, aby mohla hladit jeho kůži, tisknout se k ní a schovávat mu tichý něžnosti do každýho centimetru kůže+ Já miluju tebe. +pošeptá mu, tak napůl mu vyleze na klín a tulí se k němu, na holou kůži, a kalhoty mu nechá zmizet kouzlem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2017 01:23

+hladí ji po kůži a tiskne se k ní, jak mu zmizí kalhoty, moc to neřeší, jenom se k ní tiskne a hladí ji a laská po těle, aby se jí to líbilo a aby zapomněla na ty škaredý věci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2017 01:26

+luskne prstama aby byla taky nahatá, a tiskne se k němu, hladí ho a nic konkrétního nezamýšlí, jen se k němu tulí a chce ho mít u sebe, orgasmus je jí ukradenej, šeptá mu sladký pitomosti a snaží se, aby se usmíval a byl šťastnej, a nikdy už kvůli ní nebrečel+ Já s tím budu něco dělat, slibuju. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 bře 2017 01:33

+je u ní a to je nejdůležitější, hladí ji po těle a tiskne se k ní a usmívá se, protože je s ní rád a vůbec nebrečel kvůli ní, trošku ji vzrušuje, ale jen tak, ne, že by tím něco zamýšlel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2017 01:34

+vzrušuje ji už jenom to, že je u něj tak blízko, takže s ní nemá moc práce+ Já budu s tebou. vždycky. +slíbí mu tiše a zapečetí to polibkem, pěkně něžným, sklouzne mu rty na krk a trochu ho tam líbá, a chce mu nějak říct, že je mu strašně vděčná, ale netuší jak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London