Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Jean Tannen » 18 úno 2013 20:29

To si piš, že užiju. +mávne mu od stolu, kde se pořád ještě cpe a ještě si nějakou dobu čte, než se uráčí jít spát+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 19 úno 2013 13:36

Tady seš. +najde ho konečně, pochopitelně v prachovejch peřinách a s knihou+ Musíme sehnat mrtvolu. Ne teďka, až v Camorru, Wenai ji bude potřebovat na ty svoje kouzla. +dojde k němu a položí se taky na postel+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 14:44

Hm-mh. +zamřučí a převalí se na záda, konečně si založí místo, kde v knize přestal+ Měl by sis taky přečíst nějaký román. Myslím, že bys spoustu věcí pochopil a začal nahlížet z jiných úhlů. No, nebo se aspoň pokusil. +koukne po něm+ Mrtvolu? To nebude problém. Je to jeden z tvých nejstarších triků a navíc je teď v Cammoru mrtvol jak nasráno. Můžeš tím cvičně pověřit Brouka. A dát mu k ruce mě, nebo Sansovy. Takže jste se dohodli?
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 19 úno 2013 15:17

Proč bych to dělal? Všichni tam jenom vzdychaj nenaplněnou láskou a litujou se. +zabručí do polštáře+ Od toho mám tebe, abys všechno načetl a pak mě poučoval, o tu radost bys přece nechtěl přijít. +koukne na něj+ Jo, to byla první zlodějská práce, co nám Otec Okov zadal. +pousměje se+ Možná že to fakt dám Broukovi, jako jeho první sólovku. Je to šikovnej kluk. +přikývne zamyšleně+ Dohodli. Ale vůbec se mi to nelíbí. +zamračí se+ Wenai si z nějakýho důvodu vymyslela, že nafinguje svoji smrt. A já nemám lepší plán. +přizná neochotně+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 16:35

Jo, jasně. Úplně tě chááápu, brácho. +pokývá hlavou a kouká na něj a nejradši by ho něčím praštil po hlavě, ale už toho má všeho dost, tak se ani nesnaží+ No jo, tak proč by to pro Brouka měl bejt špatnej první kšeft. Třeba nám ukáže nějakej svůj skrytej talent. +vykulí na něj oči+ Smrt? a ty nemáš lepší... No tak to slyším prvně, teda. +posadí se a poškrábe se ve vlasech+ Je to nebezpečný? Jako moc nebezpečný? Co kdybys jí řekl, proč se ti to nelíbí?
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 19 úno 2013 17:02

Dám mu to. +přikývne+ Hodíš na něj přitom oko? Já budu mít plný ruce práce jinde. +zamumlá+ Ale nějak nenápadně, aby o tom nevěděl. Nenechám ho teďka běhat někde samotnýho. +koukne na Jeana+ Nemám. +zavrtí hlavou, a je vidět, že ho to taky pěkně štve+ Nevím, co všechno ta její magie zvládne a potřebuje, nedokážu s tím pracovat. +zamračí se+ Nevím, jak moc je to nebezpečný. Ona tvrdí, že to uvidí až na místě. +to se mu líbí ještě míň+ Já jsem jí přece říkal, že se mi to nelíbí. +střelí po něm varovným pohledem+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 17:10

Jasně, že jo, dohlídnu na něj nemusíš mít strach. +slíbí mu s úsměvem+ Jo, no, +zatváří se vážně a že on vůbec tady nechce do něho rejt+ To máš pravdu. Musíte to zvládnout vy dva. Dohromady. +přikývne+ Ale... +zamyslí se+ Pamatuješ, jak mě ten mág ovládnul. Pokud platí, co co jsem četl, tak ve mě zlstala stopa a ona by to mohla z toho zjistit. Ať už je to cokoliv. Ne?
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 19 úno 2013 17:40

+vděčně přikývne+ Ty, Jeane, +začne zamyšleně+ Je špatný, že ho chci zabít? Já jsem se na to tak upnul, a po om, co se stalo Nazce, mě nikdy nenapadlo uvažovat o jiný možnosti, a přišlo mi to správný. Ale Wenai... vypadala překvapeně. +koukne na něj pochybovačně+ Zkusíme to. +přikývne+ Zkusíme všechno, co by mohlo fungovat. +vypadá poněkud odhodlanej nenechat to dojít až k fingování smrti+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 19 úno 2013 18:18

+vážně se na něj podívá+ Víš, Locke. Ono není snadný zabít někoho. Teda se k tommu odhodlat. Ani před tím, co ten člověk dejchá a ani po tom, co už dodejchal. Musíš si kurva dobře rozmyslet co děláš. A musíš si to rozmyslet sám. Vždycky jsem tě považoval za svýho kápa a byl jsem si jistej, že zvládneš všechno. Tohle rozhodnutí mě překvapilo. Protože jsem myslel, že ho spíš posereš tak, aby se už nikdy nevzpamatoval. Ale odporovat ti nebudu. Protože seš můj kápo.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 19 úno 2013 18:39

Já vím, jaký to je, žít s vinou za něčí smrt. +ohradí se trochu+ Jenže tys neviděl Nazčino tělo, když ho vytáhli z toho sudu. Nebyl jsi tam, když mě ten zkurvysyn unesl. Toho chlapa už jednou někdo posral, a přímo velkolepě. Přišel úplně o všechno a na pomstu čekal dvaadvacet let. Dvaadvacet, umíš si to představit? Když s ním vyjebem, jaká síla mu zabrání se vrátit a všechny nás zabít? +prohrábne si frustrovaně vlasy+ Já jsem ho slyšel o tom mluvit, Jeane. Ten Nájemág je zmrd, ale jakmile jeho práce skončí, odejde. Tenhle ne, je to magor. Musel bys vidět jeho výraz, když mi vyprávěl, jak nechá toho kouzelníka ovládnout Cala a Galda, aby se zabili navzájem, jak nechá svoje hlídky nachcat na Broukovo mrtvý tělo, jak udělá z tvojí mrtvoly cvičnej terč pro Cheryn a Raizu. Kurva, Jeane, ten hajzl by si došel i pro Sabetu. +zaskřípe vztekle zubama o sebe+ Pro mě to vždycky bylo buďto vy nebo on, a nad tím ani nemusím přemejšlet. +pokrčí rameny+ Ne, mně spíš znepokojuje, že... mě to víc neznepokojuje. Že je to pro mě tak jasný. Chápeš? +koukne na něj+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré