Altaïr

Moderátor: Styx Lupin

Re: Altaïr

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 13:35

+Zhluboka se nadechne jeho vůně a než se trochu odtáhne, tak mu ještě očenichne krk.+ To není možné! Psala jsem...pořád! No...všechno možné...proč mi nepíšeš...co děláš...o svatbě...+pokrčí ramenama, že si fakt nepamatuje všechny detaily+ Ale měly se zobrazit jen na tvůj dotek, nikdo jiný by z nich nic neměl...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 bře 2017 13:56

To je divné... nic jsem nedostal +zamračí se+ Ach, tak ještě žes je zabezpečila. Jsi moje chytrá čarodějka +potvrdí polibkem trochu neomalený kompliment a zaboří tvář do jejích vlasů. Zavře oči a vdechuje jejich známou vůni, užívá si její blízkost, po které tak dlouho toužil+ Jsem rád, že jsi tady se mnou... zdálo se mi o tobě každou noc +pošeptá jí do ucha+ O svatbě? +zvedne hlavu a zadívá se jí zvědavě do tváře+ O jaké?
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 16:26

Chm...kdo by je a proč stápěl? +zakroutí nad tím hlavou a říká si, jestli tomu nepomohl Enzo... :D + To jsem. +usměje se spokojeně, že ji tak hezky pochválil a ohlazuje mu hrudník+ Jo? A co se ti o mně zdálo? +uculí se zvědavě a olíbne mu bradu+
Mhm...+zvedne ruku se snubákem+ No o té mé, samozřejmě. +podívá se na něho, jako by spadl z višně+ Tys...o tom...musels to přece někde číst, nebo tak něco, ne? Bylo to všude! A věděli to všichni...
Beatrix
VIP Member

Re: Altair

Příspěvekod Altair » 19 bře 2017 22:14

To nechápu. Ale za své muže ručím +čímž vyvrátí její podezření na chudáka Enza :D+ Dám ruku do ohně, že do pevnosti ty dopisy vůbec nedorazily. Odesílala jsi je na poště osobně? +snaží se zjistit, ve které fázi se mohly ztratit+ Zdály se mi o tobě samé hezké věci. Jestli tady pár dní zůstaneš, ukážu ti to i v reálu +zašeptá jí slibně do ouška+ Nechám ti připravit pokoj +trochu nechápavě koukne na ten její snubák+ Jak tvé... copak ty ses vdala? +zamračí se a doufá, že Bea jenom žertuje, i když je to dost krutý vtip+ Ne, nikde jsem o tom nic nečetl. Pokud to vědí všichni, mně to rozhodně nikdo neřekl +odtáhne se trochu od ní, aby jí viděl do tváře a jeho něžné rysy ztvrdnou+ Vysvětlíš mi to?
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 22:41

Hmh...+zatváří se, že nerada, ale že je asi fakt, že by mu ty dopisy nestopil někdo ocud+ Jo, na poště, i z mýtinky, házela do schránek...
+Usměje se a pohladí ho po zádech+ Ráda bych, ale nemůžu, musím se rychle vrátit. Jen už jsem to prostě nemohla vydržet a musela s tebou mluvit...ale můj vrtulník se za dvě hodiny vrátí a já na něj musím čekat.
No zřejmě. +přikývne, že jinak by mu snubák asi neukazovala+ To není možný! Jste přece ve styku i s Amonem a tak, ne? +zamračí se, že nechápe, jak se to k němu mohlo nedonést. Ustoupí o krok zpět a pozdvihne obočí+ Vysvětlím? Co je na tom k vysvětlování? Prostě jsem si vzala muže, se kterým žiju a mám rodinu. Zrovna tady u vás je to přece normálnější, než spolu jen tak žít, ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 20 bře 2017 22:18

Hm, kdyby se ztratil jeden, dva, to se občas stává... ale říkala jsi, žes mi jich psala desítky... to už vypadá, že si někdo s námi hraje +zamyslí se+ Zkus nalíčit past. Pošli další dopis a sleduj, co se s ním bude dít +musí tomu přijít na kloub+
To mě mrzí, že se nemůžeš zdržet +posmutní+ Ale jsem rád, že jsi za mnou přijela a můžeme být spolu alespoň chvíli. Máme ještě celé dvě hodiny +usměje se a políbí ji na víčko+
Proč by mi tohle měl říkat Amon? Tohle se týká jenom nás dvou +je docela zaražen, s jakou samozřejmostí Bea předpokládá, že on to přijme, jako by se nic tak zásadního nestalo. Navenek ale na sobě nedá znát, jak s ním ta zpráva zamávala+ Tak to gratuluji a přeji oběma hodně štěstí v manželství +jeho hlas zní upřímně, protože přes to všechno to upřímně myslí+ Ano, máš pravdu. Rodina a manželství je u nás posvátným svazkem +potvrdí a napadne ho, jestli si Bea vůbec uvědomila význam toho, co právě řekla+ Takže jsi se vlastně přišla rozloučit? +otočí se k oknu, aby skryl, kolik zklamání a bolesti se mu zračí ve tváři+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 21 bře 2017 18:53

No...je dost lidí, kterým by neudělalo radost, kdyby zjistili, že spolu něco máme...+připustí+ Zkusím to, ale nevím, jestli to bude mít efekt, když jsem teď tady...
No né přímo říkat, ale...prostě nechápu, že se ti to nedoneslo! +je i tak trochu naštvaná, že po ní za celou dobu evidentně nepátral, jinak by na svatbu musel někde narazit - a taky to, že mu to má jakože "vysvětlit", ji trochu popudilo :D + Nemusíš nám gratulovat, nic se nezměnilo. +zavrtí hlavou a pak si povzdychne+ Altair...tak sem to přece nemyslela...jen...že je to prostě normální krok. Přece víš, že u nás zas o tak posvátnou záležitost nejde. Ani jsme se nebrali v kostele. Teda né, že bych to nebrala vážně, ale...+pokrčí ramenama+ Věci jsou tak jak jsou.
Rozloučit? +zamračí se nechápavě+ Proč bych se s tebou měla loučit?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 25 bře 2017 22:21

+proč by měl po ní pátrat, když věděl, že je v bezpečí na Mýtince:)+ A právě proto musíme zjistit, kdo a proč ty dopisy zabavil. Někdo by tě mohl jimi vydírat +doufám, že Bea skutečně najde tu „osobu“, která to dělá ;)+
Měl jsem spoustu práce. Nějakou dobu jsem teď v pevnosti téměř vůbec nepobýval. Hledal jsem… +na chvíli se zarazí, jestli jí to má prozradit, ale nakonec se rozhodne, že by to měla vědět+ ...pár mužů, kteří tě unesli a jimž se podařilo utéct. Teď jsem tady vlastně jenom proto, abych připravil plán na jejich likvidaci.
Změnilo se toho hodně +otočí se zpátky k ní+ Vždycky jsem věděl, že bys svoji rodinu kvůli mně nikdy neopustila. Byl jsem smířený s tím, že máš Kristiána, ale... pořád jsi byla svobodná žena +pomalu přistoupí až k ní a pohlédne na její snubák+ Teď jsi vdaná paní. Vy to tak možná neberete, ale my ano. Manželky jiných mužů jsou pro nás tabu +zahledí se tmavýma uhrančivýma očima do těch jejích+ Jak jsi mi to mohla udělat, Beatrix? +povzdechne si zklamaně+
Protože když jsi mi oznámila, že jsi se vdala, pochopitelně mě napadlo, že ses přišla rozloučit a ukončit náš vztah +přijde mu to logické+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 bře 2017 22:33

+No tak jako ju sledovat tím myslela, žejo...+ No jo...zkusím to nějak zjistit. +přikývne+ Řeknu Jerrymu, ať se podívá na kamerový záznamy...+muhehe+
Utéct? +zvedne obočí+ Chceš říct, že se vám dokonce nepodařilo někoho zabít? +říká to tak trochu stylem, jako by mu vyčítala, že vyvraždili celou vesnici+ Copak musíte ze všeho udělat jatka? +nakrčí nos+
Ani jeden z nás by nebyl šťastnej, kdybysme opustili svou rodinu - ať už si pod tím představíš cokoliv, to moc dobře víš.
+automaticky schová ruku s prstýnkem před jeho pohledem za záda+ A nevěřící evropanky pro vás tabu nejsou? +ani neví proč, jenom to v ní podněcuje vztek. možná ze zoufalství a bezmoci.+ Já?! Jak jsem měla vědět, že z toho vyvodíš fatální důsledky? O svatbě se vědělo, neodpovídal jsi mi na dopisy - měl jsi dojít a říct mně, že ti to vadí! Nevdávala bych se! +vztekle a zároveň se slzama v očích dupne šteklem+
Jo tak tebe to napadlo?! Ty aspoň víš, s kým spím, já nemám šajnu co se tady děje! +mávne rukou okolo+ Neviděla sem tě půl roku!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 dub 2017 22:45

Mohla bys mi pak dát vědět, až něco zjistíš? +to jsem zvědavá, co pak udělá s tím zlodějem dopisů:D+
Snad ti těch únosců není líto? +odpoví trochu podrážděně, jestli už zapomněla, co jí dělali. Chytne její ruku do své, tentokrát však ne kvůli prstýnku, ale aby se přesvědčil, jestli se jí prst už zahojil+ Kterýkoliv z těch zabitých mužů byl připraven rozpoutat jatka v některé z těch vašich evropských metropolí. Stavěli svoji víru nad lidskost. Zasloužili si zemřít +on to bere jako záslužný čin – a já taky:D+
Tady nejde o to, jestli jsi ze Západu nebo z Východu nebo odkud. Mé vyznání nezakazuje lásku mezi různými národy, to bychom asi jinak nebyli spolu... anebo já se vzdal své víry +pohladí ji prstem po hřbetu ruky, kterou jí pořád drží+ Ale když se žena vdá, patří už jenom svému muži +vysvětlí jí jejich princip manželství+ Kdybych to věděl, že se chceš vdávat, přijel bych okamžitě za tebou a pokusil bych se ti to rozmluvit. Přestože vím, že nemám právo se ti míchat do života. Ale nevzdal bych to, dokud bys mi sama neřekla do očí, že si to nepřeješ +zatíná pěsti a v duchu proklíná toho, kdo stopil ty klíčové dopisy+ Nevdávala by ses? +překvapí ho to, na dně duše ho to i potěší, ale zklamání nedokáže přesto překonat+ Tak proč ses tedy vdávala? +cítí to tak trochu jako zradu jejich lásky+
+blýskne mu v očích, jak ho Bea napadne argumentem, že bůhví, co tam Altair ten půlrok dělal+ Myslíš, že mám tady jiné ženy? +protože přesně tak to pochopil+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Masyaf