+proč by měl po ní pátrat, když věděl, že je v bezpečí na Mýtince:)+ A právě proto musíme zjistit, kdo a proč ty dopisy zabavil. Někdo by tě mohl jimi vydírat +doufám, že Bea skutečně najde tu „osobu“, která to dělá
+
Měl jsem spoustu práce. Nějakou dobu jsem teď v pevnosti téměř vůbec nepobýval. Hledal jsem… +na chvíli se zarazí, jestli jí to má prozradit, ale nakonec se rozhodne, že by to měla vědět+ ...pár mužů, kteří tě unesli a jimž se podařilo utéct. Teď jsem tady vlastně jenom proto, abych připravil plán na jejich likvidaci.
Změnilo se toho hodně +otočí se zpátky k ní+ Vždycky jsem věděl, že bys svoji rodinu kvůli mně nikdy neopustila. Byl jsem smířený s tím, že máš Kristiána, ale... pořád jsi byla svobodná žena +pomalu přistoupí až k ní a pohlédne na její snubák+ Teď jsi vdaná paní. Vy to tak možná neberete, ale my ano. Manželky jiných mužů jsou pro nás tabu +zahledí se tmavýma uhrančivýma očima do těch jejích+ Jak jsi mi to mohla udělat, Beatrix? +povzdechne si zklamaně+
Protože když jsi mi oznámila, že jsi se vdala, pochopitelně mě napadlo, že ses přišla rozloučit a ukončit náš vztah +přijde mu to logické+