Altaïr

Moderátor: Styx Lupin

Re: Altaïr

Příspěvekod Altair » 15 bře 2017 00:30

+sevře rty, jak Enzo zmíní Beiny ctitele a radši to nekomentuje, ač si to nechce připouštět, žárlí na ni+ Shromáždím bratry, abych vysvětlil své počínání +postaví se k problému čelem jako dobrý velitel+ Oceňuji tvé rady, Enzo, ale myslím, že do toho ti nic není, s kým se stýkám +tentokrát už se z jeho hlasu vytratí přátelský tón+ Zakazuji ti přede mnou mluvit o Beatrix +napomene ho varovně a už se o ní s ním nemíní bavit+ Možná tě budu potřebovat, Fáhid něco chystá. Buď radši připraven. A teď už můžeš odejít +odmávne ho a posadí se za stůl k rozdělané práci+ A Enzo… +zastaví ho ještě na okamžik+ Snaž se, aby se o tvém vztahu s Aišou nikdo nedozvěděl. Protože jestli si toho někdo všimne, budu se muset zachovat podle pravidel řádu. Mysli na to +pohrouží se do práce, čímž mu dá najevo, že audience skončila+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 15 bře 2017 22:18

Jak myslíš, Mistře... ale varoval jsem tě +zmlkne a doufá, že až se Altair někdy dozví, že z Bei je vdaná panička, konečně mu to otevře oči+ Budu připraven +ukloní se mírně hlavou a otočí se k odchodu. Mezi dveřmi se zastaví, když na něj Altair ještě promluví a musí se pousmát pod vousy+ Neměj strach, budeme opatrní. Mimochodem, znamená to, že mám tvé svolení přijmout tu malou čarodějku do svého elitního týmu?

+Altair jenom zakroutí hlavou nad Enzovou drzostí+ Pokud si myslíš, že se ti povede tu malou čarodějku zkrotit a přinutit ji poslouchat tě +to by opravdu sám moc rád viděl+ tak to ti přeji hodně štěstí +nepřímo mu povolí vycvičit Aišu pro tajné operace+ A teď už odchod, mám důležitou práci +vyhodí ho a konečně se soustředí na naplánování akce proti Fáhimovi+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 bře 2017 20:32

+Když jí už několik měsíců od Altaira nechodí odpovědi ná žádné její dopisy, přestože mu píše pomalu každý týden, využije Jerryho nepřítomnosti a soukromým letadlem přeletí do co nejbližší bezpečné země Sýrii a dál pokračuje vrtulníkem. Ten ji vysadí ani né kilometr od Masyafu a odletí. Bea - samozřejmě odpovídajícně oblečená a s šátkem na hlavě se vydá pěšky k pevnosti a na dálku by ji nikdo nerozeznal od místních obyvatel.
Dojde k bráně, zabuší na ni a s hodně podivným přízvukem a výslovností přečte co má napsaný na papírku a upře na otevřivšího prosebně oči+

Salam aleikum, هل لي أن يرجى التحدث مع Altaïr?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 18 bře 2017 23:23

(lách, cestou z Brna jsem vymyslela plán s Altairem na Mýtince... a ona se Bea objeví v Sýrii! :lol: )
+sledují ji ze strážní věže, jak se blíží k pevnosti+ Alejkum salam +odpoví jí služba, když se Bea objeví u brány a podezíravě si ji změří od hlavy k patě, ten její cizí přízvuk je nepřehlédnutelný. Zeptá se jí arabsky, co chce Altairovi, čemuž Bea pochopitelně nerozumí, ale když voják vidí ten její prosebný výraz, zželí se mu jí, možná ji i poznal, a pustí ji dovnitř. Prohledá ji, jestli nemá u sebe nějakou zbraň a pak ji odvede do velmistrovy věže. Zaklepe na dveře Altairovy pracovny a vejde, Beu nechá stát přede dveřmi. Za okamžik vyjde a pokyne Bei, že může jít dál+
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 00:03

( :D sem říkala, že to můžeme zesynchronizovat, tady takovou rychlovku a zbytek pan na Mýtince - jestli tam máš nějakej plán...)

+Jelikož rozumí kulový, tak se pokouší aspoň důvěryhodně usmívat. Oddychne si, poděkuje mu a trochu vyjekne, jak ji začne "prohledávat". No vážně u sebe nemá nic nebezpečnýho, takže jde dál a počká pak před dveřma. Když jí dovolí jít dál, trochu na chvílu zaváhá, ale pak vejde dovnitř a rozhlídne se.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 bře 2017 01:02

+jak mu službu konající voják oznámí, že s ním chce mluvit nějaká žena, zvedne se od stolu, aby mohl návštěvu přijmout. Když se ve dveřích objeví Bea, srdce se mu rozbuší+ Beatrix...?!? +nevěří vlastním očím. Rychlým krokem vyrazí k ní a pevně ji obejme, skoro ji až rozmačká a chvíli tak s ní je+ Co se stalo... děje se něco? +zeptá se jí s obavou, protože když Bea za ním přišla až sem, bude to něco vážného+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 01:15

Altair! +fňukne, že se málem rozbrečí jak ho vidí a najednou zapomene na všechno a jenom ho obejme a drží ho, jako by se ho nechtěla nikdy pustit+ M-m...+posmrkne a potvářích jí teď už tečou slzy+ Proč mi neodpovídáš na dopisy?! +kníkne plačtivě ublíženě - na jednu stranu teda i ulehčeně, že je Altair viditelně v pořádku, na druhou zoufale, že jí ani nenapíše.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 bře 2017 10:09

+zapomene úplně na všechno, co se mezi nimi stalo, když se viděli naposled a jen ji svírá v náručí a objímá, šťastný, že je opět s ní+ Stýskalo se mi po tobě, Habibi +řekne tiše a dlouze jí přitiskne na ústa své rty+ Dopisy? Dostal jsem jenom jeden +poznamená+ Moc se omlouvám, že jsem ti na něj neodpověděl +slíbne jí polibkama slzy z tváře+ Musel jsem... +v mžiku se rozhodne neříct jí, že jde po Fáhidovi a jeho lidech a dokud je nedostane, není bezpečné udržovat spolu jakýkoliv kontakt... nechce ji zbytečně vystrašit+ ...se postarat o neodkladné záležitosti +drží ji v náručí a nepouští ji, jako by se bál, že by mu zase odsud utekla+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2017 11:54

Mně taky! +postěžuje si, olíbne mu rty a pohladí ho po tváři. Má pocit, že ho neviděla snad už rok.+ Neodkladné záležitosti?! A tos jako nemohl napsat dva řádky?! +zarazí se jak jí to zpětně dojde+ Jak jeden?! Psala jsem ti pořád! Musíš odemě mít desítky dopisů! +zamračí se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 bře 2017 13:14

+hladí ji po vlasech a je rád, že její zlost na něj za těch pár měsíců, co se neviděli, vyprchala. Jeho hněv za Beinu nerozvážnost už dávno vystřídal strach o ni a pokud se na ni možná ještě trochu zlobil, teď, když ji drží v náručí, jí všechno rázem odpustil+ Nemohl jsem tě kontaktovat +vysvětlí stručně, nechce být konkrétnější+ Desítky dopisů? +zarazí se+ Dostal jsem jediný. Hned po té akci. Brzy bych se ti ozval +začne zběsile přemýšlet nad tím, že pokud mu Bea skutečně poslala tolik dopisů, kde tedy všechny skončily. Svým mužům bezpodmínečně věří. Ale než se pošta dostane k němu, projde mnoha rukama a tam si už nemůže být jistý nikým+ Co jsi v nich psala? +v očích se mu zračí obavy, že někdo cizí zná jejich tajemství+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Masyaf