od Locke Lamora » 19 úno 2013 18:39
Já vím, jaký to je, žít s vinou za něčí smrt. +ohradí se trochu+ Jenže tys neviděl Nazčino tělo, když ho vytáhli z toho sudu. Nebyl jsi tam, když mě ten zkurvysyn unesl. Toho chlapa už jednou někdo posral, a přímo velkolepě. Přišel úplně o všechno a na pomstu čekal dvaadvacet let. Dvaadvacet, umíš si to představit? Když s ním vyjebem, jaká síla mu zabrání se vrátit a všechny nás zabít? +prohrábne si frustrovaně vlasy+ Já jsem ho slyšel o tom mluvit, Jeane. Ten Nájemág je zmrd, ale jakmile jeho práce skončí, odejde. Tenhle ne, je to magor. Musel bys vidět jeho výraz, když mi vyprávěl, jak nechá toho kouzelníka ovládnout Cala a Galda, aby se zabili navzájem, jak nechá svoje hlídky nachcat na Broukovo mrtvý tělo, jak udělá z tvojí mrtvoly cvičnej terč pro Cheryn a Raizu. Kurva, Jeane, ten hajzl by si došel i pro Sabetu. +zaskřípe vztekle zubama o sebe+ Pro mě to vždycky bylo buďto vy nebo on, a nad tím ani nemusím přemejšlet. +pokrčí rameny+ Ne, mně spíš znepokojuje, že... mě to víc neznepokojuje. Že je to pro mě tak jasný. Chápeš? +koukne na něj+
Většinu mé váhy tvoří mozek!