Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 13 bře 2017 23:29

+hledí Vici přes malou, takže ji taky trochu a pak na Vici překvapeně koukne+ No jo, vlastně. To tak rychle uteklo, já jsem si toho skoro ani nevšim. +pousměje se+ Je pořád malinká.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2017 23:39

Jo, pořád je mrňavá. +uculí se na něj+ Upeču dort, a mohli bysme pozvat děti z tvrze a Vanessku a Samovy děti... a udělat nějaký hry. +usměje se+ Víš co mi došlo? +pousměje se+ že on je vlastně... že už na mě nemůže. +pousměje se a sklopí oči+ mám tohleto. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2017 23:42

Můžeme udělat bitvu o hvězdu smrti a ona bude princezna leia. +zasvítí mu oči a děsně moc se culí+ Tohleto. +uculí se a polechtá malou+ To máš. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2017 23:54

to by se jí určitě líbilo, světelným mečem mává moc ráda. +uculí se+ no jo. a tebe. vás. +usměje se+ A nikdo mi to nemůže vzít, jenom já sama. +usoudí, natáhne se přes malou a políbí ho na rty tak měkce+ Myslíš, že by ji viktor pohlídal až budeme na pohřbu? nevím v jakým budu stavu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2017 00:04

No jo, to nemůže. +usměje se na ni+ Já na to už dohlídnu. aby ti nás nikdo nevzal. +slíbí jí a usměje se+ Jo, určitě jo. +pokývá hlavou+ Já mu zítra zavolám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2017 00:12

Tak jo. +usměje se+ A dohlídneš na to abych si to nezkazila sama? +koukne na něj tázavě a vtiskne mu malou pusu+ to by bylo fajn... brácha si ji vzít nemůže a s tímhle nechci otravovat naši hlídačku. +usměje se na něj+ Nevím, co bych dělala, kdybych tě neměla. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2017 01:03

Vždycky, kočko, mžeš se na mě spolehnout. +usměje se na ni a dá jí pěknou pusu, aby to věděla+ No... kdybys mě neměla, tak bych tě hledal a zachvilku bych tě našel, takže bys mě stejně měla. +vyřeší to naprosto logicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2017 01:20

já vím, že můžu. +usměje se tak pěkně, pohladí ho a stulí se tam k nim oběma+ Oh, tak tím je to vyřešený. +uculí se vesele, vtiskne mu pusu a zavře oči, ještě nespí, jen tak s nima odpočívá, a je jí u nich dobře a hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2017 21:47

To bych teda řekl, že je to vyřešený. +zasměje se+ Kdyby jsi měla ještě nějakej problém, tak se na mě můžeš otočit a já ti ho vyřeším úplně klidně a v cuku letu. +usměje se a dá jí ještě pusu na dobrou noc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2017 21:49

Já si toho fakt vážím. +usměje se, vtiskne mu pusu, a za chvilku tam spolu usnou. Ráno má Byron doela brzo nějaký zařizování s Majkem, tak vstanou s ním, a jdou mu udělat snídani, s dostatkem slaniny, aby byl připraven na všechno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London