Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 14 bře 2017 11:18

Tak se ti to poznávání cizích zemí splnilo alespoň teď. Kam by ses chtěl ještě rád podívat? +teď si nejsem jistá, jestli jí to už někdy neříkal:D+ Však zanedlouho budeš v té tradici pokračovat i ty +mrkne na něj vesele+ Tak to se se Siriusem přátelíš skoro celý svůj život! +vydechne užasle+ Teď už chápu, že ses s takovou dravostí pustil do studia. Určitě jsi byl premiantem školy, viď? +uculí se potměšile+ Ne, nikdy jsem tě neslyšela, že by sis na cokoli stěžoval. A za to si tě moc vážím +obejme ho něžně kolem krku+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 bře 2017 21:59

+horší je, že já si taky nejsem jistá :D+ Ještě je spousta míst, které jsme neviděli... třeba Kanadské lesy. +usměje se+ Anebo Jižní Amerika... ale teď se soustředíme na jiné dobrodružství. +uculí se trochu+ To bych rád. +usměje se+ V podstatě ano. +přikývne+ Byli to moji první opravdoví přátelé. +pousměje se+ Proto mi také šel za svědka. +uculí se pobaveně+ O to víc mě rozčilovalo, že jemu a Jamesovi šla škola skoro sama, bez učení. +směje se+ Ale bavilo mě dozvídat se nové věci. +usměje se na ni+ Možná proto, že vím, že vždycky může být hůř. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 bře 2017 23:08

+v kanadských lesích už taky byli :D , Styx tam před lety měla ve Skalistých horách srub - ještě v archivním fóru ;) + Jižní Amerika je v pořadníku +přikývne s úculem, na to si ještě počkají+ Přátelství na celý život... a tys byl určitě za svědka zase jemu +zasměje se, že jinak to ani být nemůže+ Jasně, člověk si musí svůj úděl nést na svých bedrech po celý život. Ale hůř nebude, o to se spolu postaráme. Ba naopak, čekají nás jen samé hezké věci +usměje se a pomalu dopije čaj+ Měli bychom jít už pomalu spát, ráno nás čeká to malování +mrkne na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 bře 2017 02:42

+ajaj :D tak to nevim :D+ Však nám nikam neuteče. +usměje se na ni+ Je to ten druh přátelství, kdy se nemusíme vidět každý týden, ale pořád jsme v kontaktu a občas se sejdeme. +uculí se+ Myslím, že je potřeba najít něco pozitivního i v tom špatném... díky tomu si zase dokážeme víc vážit toho dobrého, a opravdu to ocenit. +pousměje se+ Máš pravdu, prý bys měla i víc spát. +mrkne na ni potměšile a odnese hrnky do dřezu na opláchnutí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2017 14:16

+v pohodě, bylo to už dávno;)+ Dobro a zlo musí být v rovnováze, ať se nám to líbí nebo ne +souhlasí s úculem+ Víc jíst, víc spát, víc se milovat... ono to těhotenství nakonec není vůbec tak špatné +zasměje se a zvedne se od stolu+ Ale je fakt, že se mi chce i spát víc než předtím +ještě nakoukne na terasu, kde spí schouleni u sebe Romulus s Ming+ Nia už zase někde lítá. Doufám, že zase nekrade někomu ovce +zasměje se a vyrazí s Remusem po schodech nahoru. Vykoupe se, zodpovědně si vezme pravidelnou dávku séra, dají si ještě jedno číslo před spaním a pak vytuhne až do dopoledne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 bře 2017 21:46

Je to tak. +usměje se+ To jsem rád, že už ti není špatně. +uculí se+ Však zítra nikam nespěcháme, klidně se můžeš vyspat do kolika potřebuješ... +ujistí ji s úsměvem a vyjde s ní nahoru+ To bychom vysvětlovali opravdu složitě. +zasměje se+ Jsem zvědav, jak zvěř přijme nového člena rodiny. +poznamená, rychle se opláchne, a vklouzne vedle ní do postele. Ráno se probudí brzy jak je zvyklý, ale nechá ji spát, sejde dolů a zatím udělá něco k snídani a nakrmí zvěř+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2017 22:53

+dopoledne se po vydatném spánku konečně probudí, zašmátrá po Remusově polštáři a když zjistí, že jeho místo je prázdné, oblékne se a jde najisto do kuchyně, kam ji přláká vůně jídla+ Dobré ráno, lásko +políbí ho na tvář+ Tady to krásně voní... měl jsi mě vzbudit, pomohla bych ti s tím +sedne si za stůl a začnou spolu snídat+ Tak jak jsi nažhavený na to malování? +uculí se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 bře 2017 23:54

+není zas tak velký kuchař, ale vajíčka se šunkou zvládne, a opéct k nim tousty taky+ Dobré ráno... +usměje se na ni, Romulus jí vesele na přivítanou očichá kotníky+ Nia se buď ještě nevrátila, nebo už je zase pryč. +uculí se+ Nesmysl, musíš se pořádně vyspat. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Ručně jsem popravdě maloval jen asi dvakrát v životě, doufám, že nám to půjde. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 bře 2017 13:35

+pohladí Romuluse mezi ušima, jak se tam motá pod nohama+ Kdybych si nebyla jistá, že Nia je široko daleko jediný zástupce draků, podezírala bych ji, že lítá za nějakým nápadníkem +zasměje se+ Taky jsem zvědavá, jak zvěř přijme nového člena domácnosti +naváže na jeho včerejší poznámku:)+ Jak jsem si všimla, nemají s tím problém, pandu taky přijali hned. Ale i když jsou vychovaní, budu je držet od miminka dál. Alespoň ze začátku, než si na něj zvyknou +má prostě přirozený strach, aby se mu nic nestalo+ Dáš si kakao? Mám na něj hroznou chuť +udělá ho trochu víc do konvice+ Dvakrát? Tak to už jsi zkušený malíř +mrkne na něj povzbudivě a s velkou chutí se cpe vajíčkama se šunkou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 bře 2017 19:00

(Remus byl slavit svatého patrika a má příšernou kocovinu :D :ss :oops: )
Merline, umíš si představit, že by se nám vrátila březí? Na dráčata opravdu nemáme kapacitu. +zasměje se+ Slyšel jsem, že psi obvykle přijmou dítě dobře, pokud jsou přítomní už těhotenství... vnímají pak jeho příchod jako přirozený, jako dalšího člena smečky. Ne jako vetřelce, co se připletl kdoví odkud. +usměje se+ Ale o Romuluse se nebojím, myslím, že to zvládne. +koukne na něj, jak vrtí ocasem+ Což ovšem není důvod je nechávat s dítětem samotné. +souhlasí rozhodně+ Těžší pak bude vysvětlit jemu, že je nemá tahat za ocasy. +uculí se+ Proč ne, hrnek si dám. +přikývne+ Ano, můj první byt byl opravdu hodně skromný, a jeden z mála způsobů jak ho zútulnit bylo právě vymalovat. Ale dopadlo to trochu.. flekatě. +zasměje se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse