Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 19:17

+drží, když mu dává tu kolínskou, i když to pálí, ale v životě by nic neřek, protože je drsnej, že jo. Děsně moc se culí, když se ho na to zeptá+ Mno... já bych řekl, že s čárkou. +ucluje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 19:38

+pak ho obejme a trochu se k němu přitiskne a přivoní si jak pěkně a čistě voní, uculí se mu do kůže a koukne na něj zpod řas+ Joo? +chichotá se, lehce mu okousne navoněnou čelist a vystoupá ke rtům+ Tak já se budu snažit. +culí se a lehce ho zatahá zuby za spodní ret+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 19:45

No joooo. +uculuje se děsně děsně moc a je rudej na uších a kouká někam dolů, pak mu to dojde a radši jí dá pusu a velkou, aby se mu nemohla smát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 20:28

+směje se mu jen úplně maličko, a přijde jí to dosti roztomilý, a taky mu to pošeptá do ucha+ Akorát občas to možná bude vlnovka, čárka mi moc nejde. +uculí se+ Ale já se to naučim, a taky nápisy, abych si mohla vyholit skoč na mě lásko. +zazubí se a líbá ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 20:35

Vlnovka je taky přece boží. +zasměje se a kouká na ni, jak je to boží+ JO? To se tam všechno vleze, jo? +zasměje se+ Ale já stejně vím, když si to myslíš. Teda aspoň doufám, že to vím, +koukne na ni zkoumavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 21:12

ty seš boží. +uculí se na něj+ No, bude to hodně malinkým písmenem, aby se to vlezlo. budeš muset koukat zblízka. +uculuje se a trochu ho líbá+ Jo, já myslím, že to většinou víš. +přikývne a vtiskne mu pusu na špičku nosu+ jsme v pohodě, že jo? +ujistí se ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 22:05

Já se budu koukat děsně moc zblízka. +rozculí se a hendka myslí na nemravnosti a chvilku si to tak jako představuje, než jí oplatí pusu na špičku nosu+ Sme v pohodě, kočko. +přikývne vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 22:22

Byron píše:Já se budu koukat děsně moc zblízka. +rozculí se a hendka myslí na nemravnosti a chvilku si to tak jako představuje, než jí oplatí pusu na špičku nosu+ Sme v pohodě, kočko. +přikývne vážně+

a jáá zas vím na co myslíš. +uculí se trochu a na chvilku se k němu přitiskne, a pohladí ho rukama po těle+ Miluju tě, víš? fakt moc. +pousměje se, opře se o něj čelem a prstama mu kreslí do kůže spirály a písmena+ pojď, půjdem vedle. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 22:30

Jak moc mě miluješ? Ukaž? +uculuje se a pomůže jí dolů z umyvadla, aby neuklouzla a vezme ji za ruku a odvede si ji pěkně vedle ale stejně ji nechá jít před sebou, aby jí mohl okukovat zadek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 22:39

taakhle moc. +zazubí se na něj a roztáhne ruce doširoka a pak ho obejme. pak odloží ručník na pračku a jde s ním do ložnice, a do postele+ tááákhle moc'' +uculí se, roztáhne ruce a spadne po zádech do peřin, jen tak nahatá, protože před ním může+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London