Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 11:48

Myslíš? +koukne na ni udiveně+ Mě to přijde docela vysvětlitelný. +pousměje se+ Ty jsi děsně moc úžasná a skvělá a krásná a jsem jak uhranutej a pako a táhnu se za tebou. Nevím, čím jsem si tě zasloužil, ale jsem rád, že jo. +zazubí se na ni+ Tak buď hlavně se mnou, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 15:09

+poslouchá ho a trochu se usmívá a pak se k němu nakloní a musí ho honem strašně moc políbit, pořádně a vroucně+ A taky strašně kecáš. +uculí se na něj tak pěkně+ Ty seš můj. +opře se k němu čelem a přivoní si k jeho kůži+ Já mám pocit že v tomhleto vztahu sem to pako co se táhne já. +pousměje se+ Ty seš báječnej a všechno zvládneš a nic tě nerozhodí, a já za tebou klopýtám na jedný noze. +uchichtne se+ To bych byla pitomá, kdybych si to nechala utéct. +pousměje se a prohrábne mu patku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 15:33

No to teda já vůbec nekecám! +zasměje se a vrtí hlavou+ Na mou čest, ať se propadnu, jestli kecám! +vykulí na ni oči a chviličku počká+ Vidíš, nepropad sem se, takže je to pravda. +líbne ji na rty+ Pudeme vedle sebe, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 16:08

no jo dobře dobře. +uculí se+ Tak jo, vedle sebe. Za ruku. +pousměje se+ už to máme pěkně studený tu vodu. +poznamená, vytáhne špunt a kouká jak kolem nich klesá hladina až voda všecka odteče, a lehce ho hladí po ramenou a tak+ můžu tě oholit? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 16:17

No jo, ani jsem si nevšiml. +přikývne a kouká, jak jim odtíká voda a pak se na ni uculí+ Jasně, že jo. +přikývne+ Budu moc rád. +vyleze z vany a pomůže jí vstát a utře ji do ručníku, aby jí nebyla zima a pak i sebe a podá holení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 16:28

já taky. +usměje se+ Mně se to líbí, je to takový intimní. +uculí se, zabalí se do ručníku a sedne si na umyvadlo aby byla malinko výš a mohla na něj, a napění mu obličej, obejme ho kolenama a soustředí se děsně moc, že malinko vyplazuje špičku jazyka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 16:42

Já vím. +uculí se taky a stoupne si k ní, hezky blízko, aby se nemusela natahuvat a dělá obličeje, jak ho holí, aby měl napnutou kůži a nastavuje tvář a poočku na ni kouká, jak je roztomilá, když to dělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 17:09

+přitáhne si ho za boky ještě výš a občas mu lehce natočí bradu nebo něco, a opatrně ho holí, aby ho nepořezala, klouže mu žiletkou po obličeji a pak i na krku a dává si záležet, občas se na něj uculí, a když má hotovo, otře mu tváře ručníkem a pohladí ho po kůži+ jako novej. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 17:59

+natáčí se a přijde si děsně důležitej, když ho tak holí, ale snaží se neculit, aby ho nepořezala a pak se na ni uculí+ Jo? A líbim se ti víc oholenej nebo se strništěm? +vyzvídá+ Nebo si mám nechat narůst plnovous?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 19:00

+vyplácá si na ruce trochu kolínský a naplácá mu ji na tváře a na krk a culí se+ Joo. +zazubí se+ Noo, asi se strništěm, pač jsem tě tak potkala, a děsně ti to seklo. +usměje se+ Ale taky tě ráda holím, takže je to složitý. +uculí se+ A já se ti líbím víc oholená? nebo s čárkou? +zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London