Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2017 11:43

(tak nakonec jsem o víkendu doma:))
+oddává se pulzující slasti v podbřišku, dokud neodezní poslední záchvěvy orgasmu, pak ho trochu zmalátnělá obejme, položí si hlavu na jeho rameno a pomalu zvolňuje dech a vnímá jen teplo jeho těla. Když se po chvíli zklidní, pohlédne mu do očí a usměje se na něj+ Miluji tě, Vlčku, strašně moc +nerada se pořád opakuje, ale teď je na to ta pravá chvíle, aby mu opět vyznala lásku. Vezme jeho tvář do dlaní a vtiskne mu na rty vroucný, něžný polibek+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 bře 2017 19:31

+Beze spěchu jí klouže dlaní po křivkách a pomalu se probouzí zpátky do reality+ A já tebe. +pousměje se jí do vlasů, polibek jí něžně oplatí+ Tedy, vás. +opraví se, když si to uvědomí+ To jsem měl vědět, co s tebou to těhotenství provede. +uculí se, oči se mu ještě lesknou prožitou slastí+ V pořádku? +zkontroluje ji krátce, i když se zdá, že jí nic není+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2017 20:29

Nás? To jsi řekl moc hezky +usměje se dojatě+ Já za to vážně nemůžu... teď ten sex prožívám nějak intenzivněji +brání se se smíchem+ Ale taky se ti to líbilo +pošeptá mu do ucha laškovně+ Jsem v naprostém pořádku a je mi nádherně +ujistí ho, že jí nic není a sleze z jeho klína a trochu se poupraví+ Co budeme dělat dnes večer? +optá se zvědavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2017 16:52

Když ho prožíváš intenzivněji, je intenzivnější i pro mě. +přisvědčí se smíchem a jak z něj sleze, zapne si kalhoty a poupraví košili+ Měl jsem v plánu projít zbytek fotek z Číny a vybrat ty nejlepší do alba a na zarámování. Ty máš nějaké další plány? +uculí se na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2017 17:39

Ne, nemám žádné konkrétní plány, ale třeba mě zase napadne něco spontánního +uculí se+ Můžu ti s těmi fotkami pomoct? Docela ráda bych si zase oživila vzpomínky na tu naši výpravu. Udělám nám čaj a připravím dezert +nabídne se a začne to tam připravovat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2017 22:06

tvé spontánní nápady mám rozhodně rád. +uculí se na ni a jde jí pomoct s tím čajem+ Jistě že ano, však si je pověsíme na stěny, tak bys dokonce měla sama pomoct vybrat co si sem dáme. +usměje se a přikývne+ Dal bych jeden do chodby, nějaký do obýváku a po jednom do pracoven... možná jeden do ložnice. +navrhne s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 bře 2017 01:02

+udělá do konvice čaj a vytáhne z ledničky pár narozeninových dortíků na chuť+ Jo, ty zarámované fotky budou vypadat hezky. Ale v ložnici asi ne, tam se takové obrázky moc nehodí +přinese krabici s fotkami a začnou si je prohlížet+ Ty fotky se ti opravdu povedly +pochválí ho+ Podívej, tady jsme na Velké zdi... to byla pěkná štreka, viď? +vzpomíná s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 bře 2017 01:40

+přinese krabice vytisknutých fotek do obývacího pokoje a otevře je+ Některé ještě nejsou moc dobré, pořád se s tím učím. +usměje se a ukáže jí fotku kde ji fotil v Zakázaném městě+ Tahle se třeba opravdu povedla. +pousměje se+ Ještě ti ukážu tyhle. +vytáhne zespodu jednu starší krabici, ve které je pár zažloutlých fotek, ze svatby manželů Lupinových, Hope s miminkem v náručí, a malý chlapec v trávě na zahradě
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 bře 2017 02:22

Náhodou jsou moc pěkné. Jo, ta je moc hezká, ale tu si nedáme zarámovat, nechci viset na zdi +uculí se a pak kouká, co to vytahuje+ To jsou fotky tvých rodičů! +vykulí na to oči+ Já myslela, že je máš schované ve Walesu +začne si je pozorně prohlížet, skoro až s posvátnou úctou, vlastně poprvé hledí do tváře jeho rodičům+ Och, vypadají moc mile a sympaticky +neříká to jenom ze slušnosti, jsem si jistá, že Remusovi rodiče byli skutečně milí a sympatičtí lidé:)+ Tohle jsi ty! +ukáže na obrázek malého chlapce a zblízka si ho prohlíží+ Byl jsi roztomilé dítě +uculí se+ Pokud budeme mít kluka, chtěla bych, aby byl po tobě +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 bře 2017 15:18

já bych se na ni třeba na zdi klidně díval. +uculí se+ To ano, zastavil jsem se pro ně minulý týden cestou z práce. +usměje se. Fotky jsou trochu ohmatané a některé mají ohnutý roh, ale obrázky jsou pořád hezky čisté, a je tam i několik málo kouzelnických fotografií, kde se Hope usmívá a Lyall ji bere kolem ramen, nebo malý Remus zaujatě otáčí stránky v knize a vyplazuje přitom jazyk+ Tohle je ještě před Šedohřbetem. +pousměje se nad jednou fotografií, kde ho Lyall vyhazuje do vzduchu+To jsem já. +přikývne se smíchem+ Vážně? +pousměje se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse