Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 22:49

Jasně, že nejsi sama. +pousměje se+ Máš mě, že jo. +koukne na ni, jestli je ráda, že ho má+ A já ti budu vždycky pomáhat. +slíbí jí+ Mě hlavně mrz, že tě to tak moc trápí, kočko. +řekne potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 23:06

no právě. nemůžu myslet jen na sebe, musím... myslet taky na tebe, a na sophii, už tohleto nemůžu dělat, já jen prostě... +přejede si dlaní přes obličej+ nedokážu rozumně myslet, v tu chvíli. +pousměje se trochu, a vtiskne mu pusu do dlaně+ No... trápí, +pokrčí tameny+ spíš prostě... on je moje noční můra, tak trochu. +uculí se nevesele+ Vždycky se vrátím do všeho toho předtím, a... +oklepe se a proplete si s ním prsty+ proto musím na ten pohřeb, víš? Abych se od toho mohla odstřihnout, aby... +pokrčí rameny+ Jsem pitomá. +zamumlá a hladí ho po prstech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 23:25

Jistě, že nejsi pitomá, kočko. +řekne jí potichu a hladí ji po prstech, oplácí jí doteky+ On byl pitomej a děsně moc. Chceš... +zaváhá a koukne na ni+ Chceš abych na ten pohřeb šel s tebou? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 23:38

jo to já vím, že on je pitomej. +pousměje se+ Jen si vždycky zase připadám jako malá holka. +přitulí se k němu blíž+ víš co je můj největší strach? +pohladí ho palcem po prstýnku+ Ty bys... šel? +koukne na něj přes rameno překvapeně+ No... oni tam na tebe budou hnusní, moji příbuzný jsou pěkný magický rasisti. +sklopí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 23:54

Co je tvůj největší strach, kočko? +koukne na ni trochu s obavou, protože si není jistej, jestli jí bude moct nějak pomoct, ale určitě se o to pokusí+ To nevadí, ať si klidně jsou. +pokrčí rameny+ Mě záleží jenom na tom, co si myslíš ty. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 00:03

No, že o tebe přijdu. +pousměje se+ A pak že to nějak strašně zkazím a Sophie nebude mít mámu. +našpulí trochu rty+ Že bude jako já. +koukne na něj vážně+ No, ale já nechci aby na tebe byl někdo zlej. +pousměje se trošku+ Já si myslím, že jsem nejlepší ze všech lidí, a navíc taky nejpěknější. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 00:21

Ale o mě nemůžeš přijít kočko. +koukne na ni naprosto a smrtelně vážně+ Nikdy, nikdy v životě, je to jasný? Já budu pořád s tebou, slíbil jsem ti to. +pohladí ji po dlani a vtiskne jí tam polibek+ Já na ostatní prdím. +zamrká na ni spiklenecky+ Jo? to si myslíš? +uculuje se děsně moc a pohodí si patkou, aby jí to předved, jak je nejpěknější+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 00:32

Já vím, a ty svý sliby dodržuješ. +usměje se a lehce ho prsty pohladí po rtech+ Víš, lidi tě vlastně vůbec neznaj. +pousměje se+ Ty seš jeden z nejspolehlivějších lidí co znám. +opře se o něj a trochu se přitulí+ No jasně že si to myslím. +usměje se a prohrábne mu patku+ Můžu ti říct úplně úplnou pravdu? +pousměje se+ Strašně bych chtěla abys se mnou šel, ale myslím, že je moc sobecký si o to říct.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 00:41

Jo, ale nikomu to neříkej, jinak si ze mě kluci v hospodě budou dělat srandu. +uculí se jí do vlasů a kůže na krku a když už je tam, tak jí tam dá pusu a polechtá ji tam jazykem, jak je mokrá+ Tak jo. +přikývne+ Tak já půjdu, prootže jsem tvůj otravnej mudlovskej manžel. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 00:47

a to by bylo děsný žejo. +uculí se trochu, a úplně jí naskočí husí kůže, jak ji olízne+ Já se naučím ti říkat pravdu na rovinu. +slíbí mu nadechne se+ Mudla je ale stejně děsně ošklivý slovo. +zašklebí se+ ty seš prostě můj manžel. +pousměje se+ A jestli se jim to nelíbí, tak je všechny uřknu. Stejně si myslí, že jsem se zbláznila, tak jim to aspoň potvrdím.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London