Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 23:10

+poslouchá ji a zamyšleně pokyvuje+ Říkáš, že si můžu dělat co chci? +blýskne jí vesele v očích+ Mám u tebe dluh ať se ti to líbí nebo ne. +pousměje se+ A nehodlám se loučit, dokud ho nesplatím. +uculí se a tak zamyšleně se na ni podívá+ Proč od sebe všechny tak urputně odháníš? +pousměje se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 23:27

Pch. +odfrkne si a ušklíbne se a vstane, přejde k oknu a kouká ven+ Ty jsi ale umíněná koza. +zamumlá+ Neodháním všechny. Ty nejsi všichni. ty jsi Xena. Víc problémů, než cokoliv jiného bys mi mohla přinést.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 11 bře 2017 23:42

Nejsi první, kdo to říká. +uculí se+ Au, teda to zabolelo. +přitiskne si ruku jakože na srdce, ale oči se jí smějou+ No... problémy se mi občas nevyhnou, ale řekla bych, že ty je taky docela přitahuješ. +uculí se na ni+ A já jsem docela dobrá v tom co dělám. Mohla bych ti být platná. +pousměje se+ Bojovat s tebou.
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2017 23:56

+otočí se k ní a opře se zadkem o parapet+ Ano, to mohla. +přikývne, založí si ruce na prsou a kouká na ni+ Ale taky... dost otravná. +ortuší+ Nemám ráda lidi, kterým musím pořád něco dokazovat. Kteří se mě snaží dostat a musí mít vždy poslední slovo. Tak s nimi ani nebudu spolupracovat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 00:07

otravná! +zatváří se pohoršeně, ale pak se uculí+ To já chápu. +přikývne+ Mně nemusíš nic dokazovat, viděla jsem, jak bojuješ. +pokrčí rameny+ Každý kdo o tom trochu něco ví, to vidí, v tom jak se pohybuješ, jaké máš instinkty. Vím že jsi dobrá. +pousměje se+ O to víc mě zajímá ten minotaurus. +zvedne koutek v úsměvu+ Já o tomhle trochu něco vím... jaké to je být bojovnice v mužském světě. Každý se mě snaží nachytat, dokázat mi, že je lepší než já. Čekají na moji chybu, aby se mi mohli vysmát. Jsou zvyklí na měkké a poddajné ženy, ale myslím, že to znáš sama. A to si my dvě dělat nemusíme. +usměje se na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 00:24

+poslouchá ji, když mluví a škrábe se nehtem na paži a sleduje ji, jak se chová a jaká dělá gesta+ Vždycky tolik mluvíš? +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 00:34

Někdo z nás dvou musí. +uculí se+ Vždycky ne. +připustí+ S lidmi kterým nevěřím se nevybavuju. Spíš je pozoruju. +pousměje se+ Ale už se mi povedlo vykecat se z pár průšvihů. +mrkne na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 00:45

Ale nemusí. +pousměje se a řikývne, odlepí se od okna a dojde ke dveřím+ Donesu ti něco k jídlu, aby ses uzdravila. +oznámí jí a není to otázka+ A opovaž se vstát.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 00:50

+usměje se a přikývne+ Díky. +sleduje ji než odejde z pokoje, a pak zasténá a zhroutí se do peřin, přitiskne si polštář na hlavu a v duchu si nadává, že plácá jako pako, ale nějak zjišťuje, že je z ní z podivnejch důvodů docela nervózní a plácá co jí slina na jazyk přinese, a umíní si že se musí dát trochu do kupy+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 00:54

+vrátí se asi po půl hodině, má sebou tác a na něm misky a talíře a taky kus chleba a položí to na židli vedle její postele+ Pomůžu ti si sednout. +skloní se k ní+ Donesla jsem ti polévku, rybí. Tady zjevně ji né nejsou. +oznámí jí a opatrně ji zvadne a pomůže jí se posadit. Pak jí podá misku a lžíci+ Mám i nějaký sýr, chleba a hrozny, kdyby jsi chtěla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí