Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 10 bře 2017 19:16

+usměje se, protože ucítí, jak se k němu přitiskne a přijde mu to moc krásný+ Jo, musíme se umýt. +uchichtne se a přikývne+ Oba dva. +koukne na ni+ M"žu tě umýt, ženo moje?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2017 19:43

+koukne na něj zespoda, a mrkne na něj+ Jasně. +usměje se a vtiskne mu pusu na čelist+ Můžeš mi odpustit, muži můj? +pousměje se tak vážně+ Já bych ti moc ráda slíbila, že už se to nestane, ale nejsem si jistá. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 14:04

+sleduje ji, když muví a jen lehounce se usmívá+ Jasně, že jo. +usměje se a přikývne+ Já vím, že to nemůžeš slíbit,a le vím, že se o to pokusíš. +koukne na ni, jí do dočí a vezme ji do koupelny a pustí horkou vodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 16:37

jo, to ti slibuju. Vždycky se budu snažit. +usměje se na něj trošku, vleze si do vany, přitáhne si kolena k bradě a obejme je. Ještě trochu pláče, ale nechá slzy téct dolů a vodu na sebe, zavře oči a nechá ho ať s ní dělá co chce, pač mu věří+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 21:20

+posadí ji do vany, aby neuklouzla a sedne si tam na kraj vany a nastaví vodu a sprchuje ji, pěkně kousek po kousku a usmívá se na ni a nechá ji, aby se vyplakala, jak potřebuje. Pak se taky svlíkne a sedne si naproti ní a nechá, aby na ně tekla voda a vezme ji za ruce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 21:57

+vnímá jeho doteky, když jí na kůži dává mýdlo, a po tom všem předtím ji to hezky uklidňuje a utěšuje, a když k ní vleze do vany, stiskne mu prsty a přesune se k němu, aby si mohla sednout před něho a opřít se o něj zády+ Ty jseš na mě tak hodnej, a já si to nezasloužím. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 22:03

+jemně jí roztírá mýdlo po kůži,hladí ji, trochu jí masíruje svaly a umývá ji+ Ty si zasloužíš úplně všechno kočko. +usměje se na ni+ Hlavně to nejlepší. +dá jí pusu z boku na tvář, obejme ji a přitulí k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 22:08

+tiše vydechne, protože je to parádně příjemný, a pak se k němu stulí a zavře oči, a vnímá jen horkou vodu a jeho kůži+ Chceš... o tom mluvit? +řekne potom opatrně, protože je jí jasný že jen tak jí to asi neprojde+ promluvit si? +koukne na jeho ruce na svým břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2017 22:17

Hmmm? +koukne na ni+ Chceš ty o tom mluvit? +pohladí ji po ramenou a pak soi na jedno její rameno opře bradu a trošku ji škrábe strništěm do kůže+ Jak chceš. Musí to pro tebe být těžký.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2017 22:32

+trochu se uculí a líbí se jí, jak ji škrábe, přijde jí to děsně pěkný+ musím tě zase oholit. +pousměje se+ Já... no jo, není to lehký, ale... už nejsem sama, že jo. +pokrčí rameny a pousměje se+ A pro tebe to musí bejt ještě těžší. +chytne jeho dlaň a chvilku poměřuje o kolik ji má větší, a delší prsty+ Víš já někdy... nedokážu přemejšlet, myslet na nic. soustředit se. +sklopí oči a je ráda, že jí nevidí do očí+ Prostě jsem musela vypadnout a nemohla jsem myslet na nic, ani na vás dva. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London