Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 22:53

Ale to přece nejde, k tvojí mámě ho dát nemůžou. +koukne na ni a lehounce ji pohladí po prstech+ To nějak zařídíme, při nejhorším prostě šlohnu jeho tělo a něco s ním udělám. +koukne na ni odhodlaně+ A chceš jít? Já půjdu s tebou. +nabídne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 23:00

já vím že to nejde! +praští pěstí do vany a pak sykne bolestí a protřepe si ji+ Chris to taky nechce. A Alex bude stopro proti, to nemůžou ignorovat. +zadoufá+ Ne... nechci. +zavrtí hlavou+ Teda chtěla bych, ale... takhle to nemůžu řešit furt, že jo. +usměje se na něj trochu+ já bych... +koukne po něm a uhne očima a zase po něm koukne+ No. +odkašle si a trochu jí zrudnou tváře+ Potřebovala vypustit umyvadlo. +zamumlá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 23:16

A je to váš otec, že jo. To teda ignorovat nemůžou. +koukne na ni+ Jak umyvadlo, umyvadlo je... +koukne na umyvadlo a pak na ni a zvedne obočí a kousne se do rtu a tak na ni kouká+ Tak jo. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 23:20

jo... já doufám. +přikývne a koukne na svoje roztřesený ruce, a pak vzhlídne k němu, tak s nadějí a dívá se mu do očí+ Já... ale jenom jestli chceš ty. Ne kvůli mně. +řekne mu vážně, a vyškrábe se na nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 23:25

Jasně, že jo, kočko. +přikývne a vstane, pak se k ní natáhne a vytáhne ji k sobě na nohy, pohladí ji po zádech, až na zadek, pak ji chytne za ruku, prolete s ní prsty a odvede si ji do ložnice, kde se s ní zamkne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 23:31

+Jeefesovi je to jasný, tak vezme Sophii na procházku, hodně dlouhou procházku, a Vicky jde s ním, stiskne mu ruku, a je ráda, že to nemusí říkat, protože on to všechno ví. O tři hodiny pozdějc padne na koberec na zemi v ložnici, udýchaná a totálně vyšťavená, celá zpocená a upatlaná od všeho možnýho, ale totálně a naprosto psychicky vymazaná. ruce má ještě svázaný a nemůže s nima hýbat, ale konečně se může pořádně nadechnout, stočí se na bok do klubíčka, trochu nepřirozenýho, jak je svázaná, a konečně se jí samy od sebe spustí slzy, který celý čtyři dny hledala, a je to báječnej pocit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 23:45

+prudce oddechuje, chvíli opřenej o parapet u okna, aby se vydýchal a získal rovnováhu a pak si k ní přiklekne a začne ji pomalu rovazovat, hladí kůži, kde před tím byla svázaná, a hladí ji po zádech a nechá ji, aťse vypláče jak potřebuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 23:50

+jak jí povolí ruce, slepě po něm skrz slzy sáhne, přitulí se k němu a pláče, ale je to očistnej pláč, a odplavuje to špatný, pevně ho u sebe drží a potřebuje ho cítit, brečí mu do kůže, až se zalyká, a je jí líp+ Jsem celá nechutná. +vzlykne, ale trochu se přitom uchechtne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2017 09:18

+obejme ji a pritiskne k sobe aby celej zbytek sveta zmizel a byli jenom oni dva a hladi ji po zadech a po krivkach+ Uz je to dobry kocko. +spitne ji do vlasu+ Jo? +uculi se+ No ja taky jen se na me koukni. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2017 18:35

+schová se tam u něj a rty mu přitiskne na krk, tam na to místo, kde cítí pod rty jak mu buší srdce, a trochu ji to uklidňuje+ Jo. +zašeptá a tiskne se k němu jak kdyby byl jedinej na světě, a taky že je+ no jo. +uculí se trochu skrz slzy a má je rozmatlaný všude, ale nevadí jí to+ musím se pak umýt. +zamumlá+ děkuju. +řekne ještě tišejc, protože neví jak mu to jinak říct+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London