Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 19:52

Já přeperu úplně všechny, co se ti jenom trošičku nebudou líbit. +ucul íse na ni a hladí ji tak po rameni a po vlasech, sleduje, jak usíná a jak je klidná a je moc rád. Tak se stará o Sophii, aby po Vici neskákala a nevzbudila ji a dělají spolu Pšššt, maminka spinká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 20:33

Ty seš totiž můj superhrdina. +pousměje se než usne, a Sophie je hodná, protože je jejich. Vicky se probudí asi za dvě hodiny, trochu dezorientovaná a je jí trochu zle, protože má přece jenom mírnej absťák+ Uh... Ahoj. +usměje se na ně a schová si ruce, aby Sophie neviděla, jak se jí třesou+ Já bych měla zavolat bráchovi... +uvědomí si+ Zjistit co a jak s pohřbem. +pousměje se+ Asi jsem tu někde nechala telefon. +koukne na stolek a najde ho tam i s prstýnkama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 20:46

Ahoj, kočko. +usměje se na ni, když se probere, pořád tam s ní a se sophií sedí a nikam se nehnul ani na krok+ Jo, zavolej mu, já jsem mu psal už zprávu, že jsi se našla a jsi doma, ale nechtěl jsem tě budit. +podá jí mobil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 20:59

Dík. +usměje se, vezme si telefon a poodejde do kuchyně, aby je nerušila. Chvilku mluví, ale moc dobře jí teda není, jak chodí, dělá se jí zle od žaludku, a pak najednou zahodí telefon, přitiskne si ruku na pusu a letí zvracet do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 21:28

+je v obyváku se Sophií, ale ji pořád tak sleduje, jak jí je a co dělá, i když úplně neslyší, co říká, ale vidí, že je jí zle. Jak zahodí ten telefon, tak se se Sophií na ruce zvedne a jde ho zvednout, kouknout se, jestli už to Chris položil a za ní do koupelny+ Jak je, kočko? Chceš vodu? Nebo něco?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 21:48

+zvedne hlavu od záchodu ale hned ji zase skloní aby to neskončilo vedle+ Prosímtě odnes ji, ať mě takhle nevidí. +zaskuhrá trochu, a když dodáví, svalí se na bok na dlaždice, a třese se, a celý tělo a mozek jí křičí pryč pryč pryč, ale ví že nesmí, už znova ne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 22:04

Mamince je špatně. +sdělí Sophii a odnese ji do pokojíčku, dá ji do postýlky a vezme si jenom chůvičku a dojde zase dolů za Vici+ Můžu ti nějak pomoct?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 22:14

+než se vrátí tak se aspoń vytáhne na čtyři a pokouší se rozdýchat paniku, koukne na něj a honem koukne pryč, aby si to nepřečet v jejím výrazu+ On... oni ho chtějí pohřbít vedle mámy, chápeš to? +vydechne a posadí se opře se o vanu a chladí si čelo+ vedle ní, to je... +přitiskne si ruku na pusu, ale už nezvrací+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 22:29

No ty vole... +zhodnotí to a nachvilku zmizí a donese jí aspoň colu a sedne si na zem vedle ní, jemu je to jedno+ Kdo oni? Jako tvůj brácha?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 22:38

jo. +vydechne, klekne si k vaně a opře se o ni čelem+ Jo, je to strašný. +zamumlá+ no, my máme i jiný příbuzný, oni... prej patří tam, že jo. Na náš hřbitov. K mojí mámě. +zafuní a má pocit, že asi omdlí+ ty brďo ani nevíš, jak strašně mám chuť zdrhnout a sjet se jako pako. +zašeptá, ale ani se nehne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London