Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 00:39

+Robin ji ještě trochu zachlupatí, jak se o ni otře, ale malá se může cvoknout, výská a natahuje k ní ruce, že chce k ní do náruče a Byron se jenom culí a vezme Sophii a podá ji Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 00:41

no jo no jo. +uculí se na robina a pak už má plný ruce Sophie a tulí si ji k sobě a šeptá jí do vlasů že už od ní nikam nepůjde, a druhou rukou si k sobě přitulí byrona, aby je měla u sebe oba dva, protože tak je jí nejlíp+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 00:48

+je moc rád, když si ji vezme a obejme Vici kolem pasu, aby od ní nebyl ani kousíček daleko, protože ji tak moc miluje, a nenápadně si přivoní k jejím vlasům, který pořád voní jako ona a vezme je domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 00:51

+dojde s nima do obýváku, posadí se na gauč vedle byrona a sophii si vezme na klín a nechá ji po nich lézt+ Jeefesi, uvaříš nám čaj, prosím? +požádá ho, stulí se tam s nima a usměje se na byrona+ Děkuju. +řekne mu vážně, a myslí za všechno+ Miluju tě, víš. +pohladí ho palce po prstýnku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 00:59

+usadí ji tam a je odhodlanej se o ni starat jako o královnu, Jeefes se ukloní a jde do kuchyně vařit čaj+ Už je to lepší, kočko? +kontroluje Byron+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 01:01

Starat bych se přece měla spíš já o tebe. +usměje se a opře se o něj+ Jo, jsem jenom unavená... a trochu dobitá+ Já... dělala jsem blbiny, ale s nikým sem se nevyspala, víš. +kukne na něj, protože má pocit, že by to měl vědět+ Pamatuju si to. +podá sophii hračku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 09:21

A to urcuje kdo, kdo se ma kdy o koho starat? +zazubi se na ni+ Ted budu mit sluzbu ja a ty az se vratim s desnou kocovinou odněkud. +usmeje se na ni+ Tak si lehni. +pocka az se tam ntahnea prikryje je obe dekou a poda ji caj co donesl Jeefes+ A ja se o tebe budu starat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 12:32

Můj pocit viny. +zazubí se na něj nazpátek, trochu unaveně+ Ty máš službu vždycky. +usměje se, natáhne se tam na gauč a sophii si stáhne k sobě, a Byrona taky, a malá kupodivu docela vydrží ležet a moc se nebrání, asi se jí taky stýskalo+ Vy jste moje lásky... +pousměje se, a zavře oči, ale pořád se jich dotýká, aby věděla že tam jsou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2017 14:49

Ten sem ma vubec zakazanejpristup. +zazubi se na ni vesele+ vsechny povity viny a vubec. +natuli si ji tam k sobe. Pekne zkontroluje aby na ni nikudy netahlo a obejne ji a kouka na ne, dve jeho lasky a je rad+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2017 17:48

ty ho přepereš? +uculí se unaveně a přitulí se k nim oběma, trochu hladí sophii na břiše a na zádech, jak se tam mrcasí, lehce se dotýká byrona a během chvilky tam usne protože je úplně hotová a u nich je pěkně a bezpečno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London