Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2017 22:34

No, zrovna teď bych asi pochopila, kdybys mi zakázal ji vidět. +poznamená, a děsně ji to bolí, jak je chladnej+ Mohl bys? Bojím se jet sama autobusem. děkuju. +koukne na něj a vůbec neví co má dělat, aby se usmál, aby se jí dotknul+ Vážně mě to mrzí. Ty... zlobíš se, protože sem ti to neřekla? +zeptá se+ Já jsem nechtěla, abys mě viděl takhle. +sklopí oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2017 22:38

Jo, zlobím se, protožes mi to neřekla. +dojde pomalu k ní a kouká na ni, tak trochu smutně+ Protože sis myslel, že ti nemůžu pomoct. A nemůžu, když mě nenecháš, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2017 22:46

Promiň. +řekne tak zoufale, protože neví jak se mu omluvit jinak+ Protože jsem tě nechtěla do toho tahat. +koukne mu do očí+ Protože... ty za to přece nemůžeš, není to tvoje vina, že sem rozbitá. +natáhne se, když k ní dojde, a dotkne se jeho ruky+ a někdo z nás musí zůstat pro Sophii. +sklopí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2017 22:49

Koukej toho nechat! To jsou kecy! +vykřikne a zároveň se rozbrečí a chytne ji za ruku+ Proč mě pořád od see odstrkuješ? Proč? +kouká na ni tak zoufale+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2017 22:52

+hnedka zmlkne, jak ji okřikne, a trochu se přikrčí, ale jeho ruky se chytne vděčně a nepustí ho+ Protože se stydím. +vyhrkne a oči má strašně smutný+ Protože je mi ze sebe špatně, protože se nesnáším za to jaká jsem, slabá a ubohá a pitomá, že tohleto potřebuju. +stiskne mu pevně prsty a drží je+ Protože si to nezasloužíš. +řekne tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2017 22:55

Ale nech toho. +zavrtí hlavou+ Víš, že nejseš, pořád ti to říkám, tak mi věř už konečně! no tak kočko... +koukne na i tak smutně a prosebně+ Víš, že tě miluju....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2017 23:00

Já to tak cítím. +pokrčí rameny a drží se jeho ruky jako kdyby to byla kotva, přitáhne si ji k obličeji a vtiskne mu pusu do dlaně+ Jo? Ještě pořád? +pousměje se, a je to jako teplý pohlazení, to slyšet+ Já tě taky miluju. +řekne potichu, a akorát přijde neurolog, aby jí udělal závěrečný vyšetření, tak ho nechá, ale Byronovu ruku nepustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2017 23:07

Jasně, že ještě pořád. +přikývne a koukne na ni a chce ještě něco říct, když tam přijde doktor a jak dělá vyšetření, tak ji pořád drží za ruku a kouká, jestli je všechno v pořádku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2017 23:12

+dělá jí vyšetření jestli reaguje, jak jí reagujou oči a jestli nemá poškozený mozek, přinese výsledky CT a vypojí ji z přístrojů+ Kapačka s tekutinami vám dotekla, takže už vám můžeme naordinovat jen odpočinek, a ten můžete absolvovat doma. +pousměje se doktor+ Za tři dny přijdete na kontrolu. +vypíše jí žádanku, a podepíše propouštěcí papíry+ mám... někde oblečení. +rozhlídne se, a Byrona pořád drží, i když vstává a jde si pomalu pro věci, skoro i při oblíkání+ Koupila jsem ti ty luckyny. +podá mu krabičku a je jí trochu trapně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2017 23:17

+poslouchá ho, když řekne, že může jít domů. tak se usměje, protože je moc rád a když doktor odejde, tak počká, až se trochu oblíkne a pak k ní přijde a obejme ji, tak, aby jí neublížil+ Díky, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House