Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 23:55

Tak pojď. +vede ji do kuchyně, kde je to všechno nachystaný+ Máme smaženej sýr a šťouchaný brambory s pažitkou a pozor! K tomu jsou zelený fazolky zamotaný ve slanině. A dělal jsem to úplně sám. +uculí se na ni a usadí ji na židli a Vanesu taky+ Prosím, mé dámy. +začne je tam obskakovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2013 00:11

Teda! +vydechne překvapeně, posadí Van na židličku, postaví se s Byronem za ní, aby na ně neviděla a pořádně ho vděčně políbí+ To je parádní. +culí se na celý kolo, konečně si zuje boty a posadí se k jídlu+ Chceš to nakrájet, zlato? +koukne na děcko, co se tam oplenduje a vofrňuje a vůbec je jasný, že je zralá do postele+ Chceš vůbec papat? +zeptá se pak s povzdychem+ Já ji dám spát, je pěkně protivná. +usměje se na Byrona omluvně, vynese ji do dětskýho pokoje, uloží do postýlky a vrátí se k němu do kuchyně, a všechno zláduje a ještě dojí i Vanesky porci+ Ode dneška už vaříš jenom ty. +uculí se spokojeně a dá u pusu na tvář+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2013 00:23

+konečně Vici pořádně políbí a když ji odnese pryč, tak ještě narychlo zapálí pár svíček+ Tak to není fér, to kdybych věděl, tak vůbec nevařím. +zasměje se a taky už má prázdný talíř+ A když jsi tak unavená, tak dovol, abych tě donesl do pokoje. Protože dneska jsi měla náročnej den a zasloužíš si, aby se o tebe někdo staral. To jako já. +upřesní s úsměvem, chytne ji do náruče, nádobí tam nechá Jeefesovi a odnese ji do pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 10 bře 2013 16:34

Polepíš si ji cedulkama "moje"? +zazubí se pobaveně, ale těší ho, že trošku žárlí+ Není to neslušný, je to děsně sexy. +zavrtí hlavou+ A taky praktický. +uculí se+ Tak sluhu zamkneme do jeho pokoje, aby mi tě neokukoval. +rozhodne, a už předem plánuje, jak jí všechno prádlo hnedka schová, což bude nejlepší argument+ Neboj, já tě ztratit nenechám. +usměje se a pevně ji chytne, načež následuje krátká chvíle přemisťování a pak vypadnou z meziprostoru u nich doma, přidrží ji trochu, kdyby se jí zatočila hlava+ Jo, už jsme tady. +usměje se a vezme jí tašku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 bře 2013 16:50

No jistě a nejenom to. +uculí se a významně zavlní obočím, pokud u něj opravdu zůstane na delší dobu je dost velká pravděpodobnost, že o nevinnost přijde zrovna v jeho posteli+ Jo tak sexy a praktický. +protáhne vesele a zamyšleně si poklepe prstem na bradu jako by nad tím uvažovala+ Skvělé, uklízet a vařit za něj budeš ty? +zajímá se vesele a kroutí nad tím hlavou, rozhodně odmítá hladovět jen kvůli tomu že nebude mít spodní prádlo. otevře o druhé oko a pozorně se rozhlédne kolem, než od něj kousíček ustoupí+ Máte hezkou halu. +vypadne z ní po chvíli naprosto inteligentně a usměje se na něj+ Takže... hmn... kde se mám utábořit než budeš mít hotovo? +zajímá se s úsměvem a nenápadně zjišťuje jestli jsou místa kam by neměla chodit. možná jí najde tam kam jí posadí, ale taková pravděpodobnost je skutečně malá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 bře 2013 17:58

Jasmine Clarvik píše:No jistě a nejenom to. +uculí se a významně zavlní obočím, pokud u něj opravdu zůstane na delší dobu je dost velká pravděpodobnost, že o nevinnost přijde zrovna v jeho posteli+ Jo tak sexy a praktický. +protáhne vesele a zamyšleně si poklepe prstem na bradu jako by nad tím uvažovala+ Skvělé, uklízet a vařit za něj budeš ty? +zajímá se vesele a kroutí nad tím hlavou, rozhodně odmítá hladovět jen kvůli tomu že nebude mít spodní prádlo. otevře o druhé oko a pozorně se rozhlédne kolem, než od něj kousíček ustoupí+ Máte hezkou halu. +vypadne z ní po chvíli naprosto inteligentně a usměje se na něj+ Takže... hmn... kde se mám utábořit než budeš mít hotovo? +zajímá se s úsměvem a nenápadně zjišťuje jestli jsou místa kam by neměla chodit. možná jí najde tam kam jí posadí, ale taková pravděpodobnost je skutečně malá+

+honí se mu hlavou poněkud podobné představy, takže se na ni uculí a v očích mu blýskne touhou+ Dobře dobře, necháme ho radši na svobodě. +vycouvá z toho radši, dvakrát moc se mu uklízet rozhodně nechce+ Je to trochu... prostší než jsi asi zvyklá. +usměje se, že se nemusí nijak přetvařovat+ Popravdě mě překvapilo, jak jednoduše to tu sestra zařídila. +rozhlídne se a pak zamíří po schodech ke svým pokojům+ Pojď, ukážu ti moje pokoje. +pousměje se+ Kde chceš. +pokrčí rameny+ Myslím, že můžeš úplně všude, akorát k sestře do ložnice a do Byronova pokoje radši nechoď, kdoví, co by na tebe vybaflo. +protočí pobaveně oči+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 bře 2013 18:08

+tiše se zasměje a pokývá hlavou+ Taky se mi zdá, že si raději dám pozor abych se před ním neshýbala. +zazubí se na něj vesele připouštějíc že by třeba jednou dvakrát mohla zkusit pobíhat po domě naostro, ale přímo nic neslibuje+ Pravda, je to trošku jednodušší, ale i to mívá svoje kouzlo. +usměje se na něj, rozhodně se nehodlá přetvařovat+ A já jsem zvyklá na spoustu věcí, opravdu. Třeba na chalupy a zříceniny... ne pokaždý jsem spala v přepychu... i když to převažovalo, to nepopírám. +usmívá se na něj vesele, to že má její sestra zařízený dům honosněji ještě neznamená, že by si ho tak zařídila také+ Tak na ty se opravdu těším. +zazubí se na něj vesele, zvědavá na prostory, ve kterých bydlí+ Dobře. +zasměje se+ Vyhnu se jim obloukem pokud mi řekneš který dveře to jsou. +zubí se vesele a následuje ho do hlubin domu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 18:24

+do haly se zničehonic přemístí mladá žena v dokonale nažehlených, pastelově modrých šatech, s perfektními blond vlnami, a za ruku drží holčičku v krajkových šatičkách a s panenkou+ Christiane, kde u Merlina vězíš? +rozhlédne se žena podrážděně po hale a nad výzdobou trochu nakrčí nos, sice měla přijít až zítra, ale očividně dorazila dřív+

Spoiler: show
http://cdn2.blogs.babble.com/famecrawler/files/2010/12/46682PCN_Reese03.jpg
http://lunar.thegamez.net/hairstyle/pic ... 70x472.jpg

(my jsme na víkend u babičky a dělaly jsme chlebíčky na večer, pravděpodobně se tu budem vyskytovat s menší frekvencí než obvykle, ale vynasnažím se. :) )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 bře 2013 18:41

+podpatky zaklapou o podlahu, jak se vydá chodbou do haly zjistit, co se děje+ Dobrý den. +vypadne z ní vychovaně když vejde, ale nestačí rychle překrýt své překvapení, když jí pohled padne na mladou blondýnku která se tváří jako by jí někdo kousnul do zadku :D a roztomilou malou holčičku. není hloupá aby jí nedošlo, o koho se jedná+ Je mi líto, ale Christian tady není. Do večera má schůzky se svými klienty. +nasadí příjemný úsměv zatímco k nim zamíří+ Čekali jsme vás až zítra, jinak byste ho zde zastihla. +má potřebu obhájit jeho nepřítomnost nemluvě o tom, že mluví pravdu+ Předpokládám správně, že jste madame Tiffany? A ta malá princezna bude Vanessca. +usměje se na holčičku zářivě+ Jsem Jasmine. +představí se přátelsky, když k její matce natáhne vychovaně ruku+

(oki bereme na vědomí :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 bře 2013 20:15

+Tiff na ni poněkud nedůvěřivě kouká, ale když se představí, tak přikývne, její nataženou ruku ovšem ignoruje+ Jaktože tu není? Mám na večer plány. +stěžuje si a dvěma prsty si promne kořen nosu+ Poslouchej a platí ti dobře? +koukne na ni najednou zaujatě a automaticky jí začne tykat+ Určitě potřebuješ peníze. +přejede pohledem po jejím oblečení+ Vodí si sem ženské? Byla bys ochotná svědčit u soudu? Je to hrůza, chtěl mi sebrat moje vlastní dítě, no chápeš to? +najednou je roztomilost sama, zářivě se usmívá a ukazuje perfektní zuby, vezme Jasmine kolem ramen a hučí do ní+ Ani by sis nemusela nic vymýšlet sama, já bych všechno zařídila. Co bys řekla třeba na nějaké pěkné šperky? +navrhne, a je očividné, že předpokládá, že Jasmine je Christianova chůva pro Van+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house