Kuchyně

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Kuchyně

Příspěvekod Styx Lupin » 06 bře 2017 21:57

+je začátek března a Styx má první trimestr konečně za sebou. Cítí se už mnohem líp, tak zatím odmítá být doma na rizikovce. Chodí do práce na půl úvazku a pomáhá Amonovi v kanceláři. Když se jednou večer Remus vrátí domů z práce, Styx se na něj potutelně usmívá+ Chtěla bych ti něco ukázat +natáhne k němu zavřenou dlaň a když ji pomalu otevře, uvnitř leží malá figurka, přesná kopie plodu ve 12. týdnu těhotenství http://nd06.jxs.cz/563/903/a6ec597678_104017486_o2.jpg + Takhle malinké, nebo velké? je teď naše miminko +usměje se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 bře 2017 02:30

+trochu si oddychne, když nevolnosti pominou, a snaží se chodit z práce brzy, aby nebyla doma sama. Chytré knihy už má skoro přečtené a - jako obvykle - ho načtení informací uklidní a pomůže mu získat v nové situaci jistotu+ Ano? +uculí se a sundá si kabát+ U Merlina, to už bychom ho mohli vidět pouhým okem. +usměje se na ni a jednou rukou ji obejme+ Také jsem něco přinesl... +zaloví v tašce+ Myslím, že teď když jsme překonali těch prvních pár měsíců... +pousměje se, po tom nejrizikovějším období už má pocit, že si můžou dovolit doufat v dobrý konec, a vytáhne malý balíček+

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... 882747.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 bře 2017 14:18

Jo, už to vypadá skoro jako človíček. V té chytré knížce píšou, že už má přes pět centimetrů +obeznamuje ho s úsměvem+ Budeme muset zajít za Marcusem na další prohlídku, jestli je všechno v pořádku +poznamená starostlivě a pak koukne na balíček v jeho ruce+ Copak to je? +začne jej zvědavě rozbalovat+ Juu, to je kouzelné! +rozesměje se pobaveně na to vlčátko+ Tak tohle je ta úplně první věc, kterou jsme pořídili našemu drobečkovi +usměje se radostně+ Myslíš, že je pomalu čas začít kupovat výbavičku? +mrkne na něj šibalsky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 bře 2017 22:06

To už ho v sobě možná brzy ucítíš. +usměje se+ Hlavně, že se cítíš lépe... to je určitě dobré znamení. +usoudí+ Jsem si jistý, že všechno bude v nejlepším pořádku. +ujistí ji s úsměvem+ Myslím, že na výbavu máme ještě času dost, ale viděl jsem to cestou domů, a napadlo mě, že bych... když už vlastně slavíme tenhle malý milník. +pokrčí rameny trochu rozpačitě, poněvadž i pro něj je to nové+ Ale mohli bychom začít s tím pokojíčkem. +navrhne+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 bře 2017 23:40

Myslím, že na to je ještě příliš brzy. Ale až to ucítím, okamžitě s tím za tebou přiběhnu +slíbí mu+ Vážně jsi mě překvapil, žes to koupil. Nikdy bych to do tebe neřekla, že budeš tohle vybírat +uculí se na něj a přichystá mu na stůl teplou večeři. Jak pracuje jen dopoledne, tak má více času na vaření i na domácnost+ Dobrý nápad. Mohli bychom se do toho pustit hned zítra, jestli se ti chce. Barvu vybereme nějakou neutrální, veselou. Třeba žlutou?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2017 01:04

Asi máš pravdu... +zamyslí se, co o tom psali v knize+ No, dvakrát jsem nevybíral... šel jsem kolem obchodu. +přizná se+ ani nevím, jestli je to správná velikost. +usměje se+ Nemusíš vařit, každý den, klidně si sedni a dej si nohy nahoru. +uculí se, zasedne k jídlu a pustí se do toho+ To zní dobře. +přikývne mezi sousty+ Vlastně, budeme chtít vědět pohlaví? Marcus ho určitě dokáže poznat těmi svými přístroji... i když možná až později. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2017 12:47

Tak to se ti ani nedivím, že ti to bodyčko s vlkem padlo do oka +uculí se a tak trošku mu nevěří, že šel jen tak náhodou kolem obchodu s dětským oblečením a náhodou to zahlédl :D, ale nahlas to neřekne. Ale přijde jí to od něj hrozně milé+ Velikost je správná. Dřív nebo později mu to bude +zasměje se pobaveně a něžně uloží bodyčko do skříně+ Mně nevadí vařit každý den, zatím mi to nedělá problémy. Teď mám na to času dost a aspoň se tady nenudím. A baví mě vařit ti, protože je úžasné tě při jídle pozorovat +zasměje se+ Ty to chceš vědět? +zvedne k němu oči od talíře+ Marcus to určitě pozná, ale... myslím, že bychom se měli nechat překvapit. Jelikož je mnohem důležitější, aby to bylo zdravé, než co to bude, já to vědět dopředu nechci. Ale pokud ty jo, tak řekneme Marcusovi, aby to zjistil. Ale ne abyste mi to byť nechtěně prozradili! +varuje ho s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2017 14:45

To je pravda, časem do něj určitě doroste. +uculí se+ Stejně si neumím představit takhle malého člověka... +pousměje se, když kouká na ten obleček+ Dobře, ale hlavně se nepřepínej. +usměje se na ni+ Abych řekl pravdu, myslím, že mi na tom nezáleží. +uculí se+ A rozhodně nechci, aby to jeden z nás věděl a druhý ne, pěkně nastejno. +usměje se na ni+ Takže se necháme překvapit. +přikývne+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2017 20:02

Tak to jsem opravdu ráda, že to nechceš vědět dopředu. Bude to pro oba překvapení do poslední chvíle +sklidí ze stolu špinavé nádobí do myčky a pak se postaví za něj a začne mu jemně masírovat krk, ztuhlý z celodenní práce se zvířaty+ Jak bylo v práci, miláčku? Jsi unavený? +skloní se a políbí ho na temeno hlavy+ Mám pro tebe ještě jedno překvapení...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2017 21:28

To by přece bylo divné, kdyby to jeden z nás věděl a druhý ne. +uculí se na ni+ navíc by mi to určitě nějak vyklouzlo, a zkazil bych ti překvapení. +usměje se+ Neměl bych tohle dělat spíš já tobě? +zasměje se, a pod jejími dlaněmi se uvolní a pomalu vydechne+ Dnes nám přivezli rohatého hada, až z Ameriky. Bylo kolem toho hrozně moc papírování. +pousměje se+ Ano? +otočí se na ni tak napůl+ A jaké? +zajímá se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Dům Styx a Remuse