Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2017 14:58

+jasně, (ten původní) Remus by to skutečně vědět měl, ale že to víš i ty... klobouk dolů :poklona: )
+ze soustředěného poslechu ji vytrhne Remusův hlas. Otočí se k němu a na rtech jí vykvete široký úsměv, když to pochopí+ Hrozně ráda +chytne ho za ruku a jde s ním na miniparket. Přitiskne se něžně k němu a začnou spolu tančit. Chvíli tančí beze slov, vžívá se do textu i melodie písničky a užívá si tanec se svojí láskou. Je jí úplně jedno, že jsou jediný taneční pár na parketu a většina hostů na ně upírá zraky, ona se cítí šťastně+ To je písnička na přání, že ano? +pošeptá mu po chvíli s úsměvem+ Nebo i ten tanec? +uculí se a přitulí se k němu blíž a užívá si jeho blízkost+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 02 bře 2017 21:12

+však jsem tam taky byla :D odvede si ji na parket, omotá jí paži kolem pasu a její dlaň vezme jemně do své a pomalu s ní tančí+ Místní pianista je přáním zákazníků docela otevřený. +přikývne s úsměvem+ Copak sis ho nepřála? +usměje se na ni, vtiskne jí malý polibek na rty, aby na veřejnosti moc nepohoršovali. Že je šťastná jí čte v očích a je za to moc rád. Lehce ji pohladí dlaní po zádech a vychutnává si ten tanec a že tam mohou být spolu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 bře 2017 22:30

Tušila jsem, že v tom máš prsty +uculí se na něj a políbí ho, okolí vůbec nevnímá+ Přála... hodně +přizná s úsměvem+ To bylo na mně tak vidět? +zasměje se tiše a zbytek písničky věnují už jenom tanci, který si s ním nádherně užívá. Když dozní poslední tóny, stoupne si na špičky a jemně ho políbí+ Děkuju za tanec, lásko. Tohle si musíme zopakovat častěji +usměje se na něj a několik párů rukou jim zatleská+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 bře 2017 15:53

Jen trošku. +zasměje se+ Ale po těch letech už vím, jak se dívat. +usměje se na ni. Když ho políbí, podrží si ji u sebe o chvilku déle v polibku, pak se usměje na diváky a odvede si ji zpátky ke stolu+ Proč by ne, měli bychom, dokud k tomu máme čas a příležitosti. +uculí se+ Pak už se asi tak často z domu nedostaneme. +pousměje se+ Dáš si dezert? +zadívá se do menu, jestli ho něco upoutá+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 bře 2017 18:59

No jo, nic před tebou neutajím +směje se+ Ale je dobře, že mě máš tak přečtenou, znáš má přání dřív, než je vyslovím +usměje se na něj a vrátí se zpátky ke stolu+ Určitě to ještě někdy využijeme, dokud jsme ještě sami. Ale na sebe si čas najdeme vždycky +pohladí ho po ruce+ Já si dám zmrzlinový pohár. Ten největší, jaký tady dělají +uculí se+ Vybral sis taky něco?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 bře 2017 22:52

Však já před tebou taky ne. +usměje se+ Kolikrát mi splníš přání ještě než si uvědomím, že ho mám. +uculí se na ni+ Já myslím, že to rozhodně zvládneme. +přikývne+ Nějaké to hlídání na večer seženeme vždycky. +uculí se+ Myslím že si dám kousek jablečného koláče... takovou sladkou tečku na závěr. +pousměje se, přivolá číšníka a objedná jim, a jí ještě extra šlehačku :D+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 bře 2017 01:04

To je správné, když známe jeden druhého líp než sebe. Víme, co ten druhý chce nebo potřebuje +poznamená s úsměvem+ Fakt? To jsi řekl moc hezky +uculí se a pohladí bříškem prstu jeho prstýnek, který se jemně rozzáří+ Hlídání jo, ale jenom výjimečně. Obávám se, že ze začátku se nebudu chtít od našeho dítěte ani hnout +zasměje se a když jim přinesou dezerty, vykulí oči na tu horu šlehačky+ Ty mi tedy přeješ +zaloví lžičkou do poháru a úplně přede požitkem nad tou lahůdkou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 bře 2017 18:08

Aby ne, po takové době. +usměje se+ S tím počítám. +zasměje se+ Bylo by hloupé čekat, že se naše životy výrazně nezmění. +zakrojí vidličkou do koláče+ Ale nepochybuji, že si nějaký režim, který nám bude vyhovovat, časem najdeme. +usměje se na ni+ Krmíš teď přece dva, nebo ne? +uculí se na ni a jen pobaveně zavrtí hlavou, jak jí chutná+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 bře 2017 20:48

Jo, to bude razantní zásah do našeho poklidného života +uculí se, záměrně použila slovo poklidného, protože jejich společný život je jedno velké dobrodružství+ Přesně tak. Zpočátku to bude něco nového, neznámého, ale až se s tím sžijeme, zorganizujeme si to tak, abychom měli čas na všechno. Na dítě, na sebe, na koníčky i volný čas. Akorát naše výpravy budeme muset odsunout na později +usměje se a za chvíli má v sobě celý zmrzlinový pohár... jeho obsah pochopitelně:D+ Byl to opravdu krásný večer, lásko... děkuju +natáhne se přes stůl a políbí ho+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 bře 2017 22:35

To ano, zase trochu jiným směrem, než jsme zvyklí. +uculí se+ O tom nepochybuji. +přikývne+ Když jsme zvládli zorganizovat si čas i s takovou spoustou koníčků a zaměstnání, zvládneme už všechno. +usměje se na ni a trochu přidá se svým dezertem aby ji stíhal :D+ A na výpravy pak vyrazíme už ve třech. +si to maluje :D+ Jsem rád, že se ti tu líbilo. +usměje se na ni a přitiskne rty na její+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri