od Payne » 08 dub 2018 19:30
P: +zrovna leží v posteli, notebook vedle sebe a sleduje jednu konverzaci na chatu, už téměř rozhodnutá, že tenhle bude další, kdo si zaslouží její pozornost, když se vedle ní rozječí telefon. Okamžitě ho popadne a když vidí jméno, ze srdce jí spadne obří balvan. Zároveň ale vztek přímoúměrně vzroste, chvilku zírá na blikající displey a uvažuje, že to típne. Pak si ale sebekriticky přizná, že tak drsná zase není a hovor přijme+ Jsem jedno ucho... +a kdyby mobilní síť mohla přenášet pocity, nejspíš mu mobil přimrzne k ruce:D+
D: +sotva uslyší ten zvuk přijatého hovoru, automaticky se usměje+ Ahoj, stalo se něco, mám- +její tón ho trochu zarazí a rozhodí+ mám spoustu zmeškanejch hovorů. +dodá+ Měli jsme pohotovost, bylo to šílený, dostal jsem se domů až včera. +dodá trochu nejistě a má pocit, že má průšvih, ale neví přesně jakej+
P: Neříkej. +ušklíbne se a vstane z postele, protože nedokáže sedět v klidu+ Neděje se asi vůbec nic. Ale možná každej chápem jinak větu "až mi skončí trénink, ozvu se". +sarkasmus z toho jen kape, ale ke všem těm pocitům se přidá ještě pocit, že se chová jak nějaká šílená stíhačka a to jí na náladě nijak nepřidá+ Ale v pohodě, jen tady už zhruba pět dnů vymýšlím různý katastrofický scénáře. Normálka. +zasměje se, ale není to moc příjemný zvuk+
D: +nejdřív ze všeho se mu prudce uleví, protože čekal cokoliv ve stylu "Becca je mrtvá". Nicméně ze zvuku jejího smíchu se mu trochu zvednou chloupky vzadu na krku. Oh. Shit. jo, tak nějak by se daly shrnout jeho momentální pocity+ Jo, promiň, nestih jsem to, Jade mi- +nadechne se a v tom poprvé v životě ucítí blok neporušitelnýho slibu, kteej mu zabrání pokračovat+ a pak jsme hned museli do akce. +dodá místo toho+ neměl jsem s sebou mobil. +podotkne omluvně+ Já se stavím, můžu? +vstane z postele a jednou rukou si začne ntahovat kalhoty+
P: No jo, chápu. Ona jedna blbá smska zabere hrozně času, to je jasný. +usápne sarkasticky+ Hele měj je to jedno, dělej jak myslíš...+cítí jak se jí maličko zachvěl hlas, protože jí začalo docházet, že je v pořádku. Nic se mu nestalo. A ten bezmála týden čím dál většího stresu a obav byl konečně pryč, ale o to víc si teď přišla vyčerpaná.+ Dělej si co chceš...+hlesne ještě a položí to+
D: Ježiš Payne, dyť- +začne, aby se nějak bránil, ačkoliv si sám není jistej, jak tu větu dokončí, ale začíná mu bejt čím dál jasnější, že není jenom naštvaná+ počkej! +vyhrkne, ale to už mu odpoví jenom pípání položenýho telefonu+ Doprdele. +zakleje vztekle, zahodí telefon, natáhne si tričko a boty, přemístí se před byt a začne zvonit+
I'm not a victim. I'm a survivor.