od Rebecca Altamirano » 06 lis 2018 21:44
Neříkej? +zvedne se zájmem obočí+Ne že by mě to překvapilo. Spíš mě překvapuje, že s tím začal až teď. +konstatuje lehce pobaveně+ Výbornej nápad, to bych mohla. +nadchne se na ten striptýz:D+ Jo, existujou. Ale věř mi, tam bys nechtěla. Je to...divný. +poví jí pak a nacvaká Gabrielovo číslo+ Mládě nejspíš zas lítá po City. +odhadne to nevzrušeně a poslouchá vyzváněcí tón+
G: Čau, Bí. Co se zas děje? +zvedne to po chvíli a je tradičně roztomilost sama+
B: Taky tě ráda slyším, vlčku. +poví mu stejně sladce+ A kupodivu se neděje nic, třeba jsem chtěla jen pokecat, zavzpomínat...ne? +ta její vtipkovací nálada začíná dosahovat poměrně nebezpečný míry:D+
G: No jasně. Kvůli tomu bys mohla zavolat Syrianě, ne? +ušklíbne se sarkasticky+
B: Vidíš to, a to bych mohla. +zasměje se+ Ale volat se mi nechtělo, tak jsem se rozhodla, že ji vezmu na pár dnů na menší dovolenou. Taky si zaslouží nějakou dámskou jízdu...+koukne na Syr a zamrká na ni+
G: +chvilku je ticho+ Jestli to je nějaká bouda, tak si mě nepřej. +oznámí jí temně+ Jestli je to pravda, tak si to užijte. Rozhodně si to zaslouží. +dodá a zní to opravdu upřímně+
B: Ty jsi fakt dokonalej budoucí manžel. +hlas už má tak sladký, že z toho skoro bolej zuby+ Mimochodem gratuluju. Jestli to posereš, vím, kde bydlíš. Pa. +oznámí mu stejně sladce a zavěsí+
Hotovo, vyřízeno. Chtěla jsem mu i říct, kam jedem, aby aspoň něco nebyla lež, ale...+pokrčí lehce rameny a v očích jí zajiskří smích+ ...kdoví jestli by se nevyrazil přesvědčit, na jaký pláži se to válíš. +uculí se na ni rozpustile+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time