Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 21:01

+leží na zádech v peřinách a střídavě se lituje, modlí a zuřivě přemejšlí, když se otevřou dveře a dovnitř vstoupí ta nejdivnější dvojice, co kdy viděl, až ho na chvilku napadne, jestli mu Maltezius nepodstrčil do omáčky nějaký místní houbičky, ale pak si vzpomene, že toho kluka vlastně zná od Wenai, takže to asi úplný halušky nebudou+ Ahoj? +koukne na ně překvapeně a trochu podezíravě se kousek odsune+ To budu já. +přikývne+ Kdo se ptá? +přimhouří oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 21:04

+nakloní se k němu a zavrčí+ To je úplně jedno, kdo se ptá, protože se ptám na tebe. +udělá děsivej škleb+ Takže poslyš, ty hubeňoure, koukej vyklopit, proč jsi sem přijel. +vytáhne ho z peřin za košili a posadí na postel+ Já jsem totiž nespokojenej... A když budu ještě nespokojenější, tak budu zlej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 21:06

+kousne se zevnitř do tváře, aby se nerozesmála, a neshodila Byronovi jeho výstup, a lehce mu položí ruku na paži, aby jako bylo vidět, že je tady ta hodná a uklidňovací+ No my jsme tě přišli pozdravit. +zamrká a pořád se přátelsky culí+ Zeptat se, jakou jsi měl cestu... jestli ti nic nechybí... jak dlouho se zdržíš... pročpak jsi přijel...+nakloní hlavu na stranu a tváří se sladce, nevinně a nenápadně, jak Sandra Dee+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 21:11

+pomalu pojímá podezření, že to byli oni dva, kdo měl ten večer v omáčce houbičky+ Hej, hej, hej! +zvedne ruce v obranným gestu, když ho Byron tak popadne a už už šahá po stilettu, ale přece jenom se poněkud zdráhá napadnout Wenainy kamarády v jejím domě+ Ne že by vám do toho něco bylo, ale mám tu nějaký obchody s Wenai. Soukromý obchody. +dodá vzdorovitě a tváří se, že už jim nic neřekne+ Vám dvěma se někdo vysral do hlavy? +zajímá se konverzačně+
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 21:17

+tak ho teda pustí+ My dva máme o Wenai starost. Chceme aby byla šťastná. +sdělí mu a pak koukne na Vici+ Nech mě tu s ním dvacet minut osamotě a uvidíš, že to z něj dostanu. +praští si zavřenou dlaní do otevřené a následně si drsňácky prokřupe krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 21:19

Obchody. +přikývne a souhlasně se usměje, jakože tomu naprosto rozumí+ Obchody jakýho typu, jestli se můžu zeptat? +tváří se upřímně zaujatě+ Víš, ty vypadáš jako sympatickej kluk. +zazubí se na něj sladce+ A já bych fakt nerada, abys přišel k nějaký újmě, to určitě chápeš. +vypadá, jako by ji to fakticky mrzelo+ Jenže tady Byron je fakt zvíře. Úplnej magor. Když mu přeskočí, rozmlátí chlapa holýma pěstma tak, že ještě jeho pravnoučata mají na čele otisk Byronový pěsti. Takže bych moc ocenila, abys trochu spolupracoval, rozumíš. Podívej, jak vysokýho věku ses dožil, to je jasná známka toho, že seš rozumnej. +culí se na něj roztomile+ Byla by škoda si teďka přetrhnout takovou šťastnou šňuru, ne? +zamrká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 úno 2013 21:26

+upřímně o Byronovi zapochybuje, protože tělesnou konstitucí jsou na tom dost podobně, a vlastní bojový schopnosti vidí Locke víc než realisticky, takže obavy o život nejsou v jeho prioritách momentálně na prvním místě+ Ale já přece nechci, aby Wenai byla nešťastná. +kouká na ně zmateně+ Potřebuju od ní s něčím pomoct, a ona potřebuje pomoct ode mě, a to je všechno. Co je na tom nešťastnýho? +zvedne obočí+
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2013 21:27

+povzdechne si a protočí oči+ Byrone já nemůžu bejt hodnej policajt, on je hrozně blbej a mně se chce ho praštit. +fňukne nespokojeně+ Koukej, ty pako. Proč jseš tady a jaký máš s Wenai úmysly? +založí si ruce na prsou a vyzývavě na něj kouká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2013 21:33

Já bych ho náhodou zmasil. +koukne na ni ublíženě+ Ale máš pravdu. +sedne si taky na postel a zapálí si+ Jo, my to chcem vědět, je to naše kamarádka, fakt dobrá kamarádka a máme o ni strach. Takže by se nám fakt ulevilo, kdyby sme věděli, že to s ní myslíš dobře.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2013 21:34

+už chvilku stojí za dveřma a poslouchá to, pak je poticho otevře a opře se o rám a ještě chvilku je sleduje, na sobě má pyžamo a župan+ Erhm.... +udělá po chvíli, aby si jí všimli+ Vy tu máte další mejdan? +zvedne tázavě obočí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré