Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Maltezius » 11 úno 2017 21:23

Mým cílem je, abyste byla spokojená. +usměje se na ni+ Vy a vaše rodina. +dodá, aby to nevyznělo moc nevhodně+ O mě se nebojte, slečno. +pousměje se, ale potěší ho, že se bojí+ Vždycky si dělám starosti, slečno. +zavrtí hlavou a usměje se+ Už od doby, kdy jste jako malá měla neštovice. +pousměje se+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2017 21:30

Ale to musím. +usměje se na něj+ Co bych si bez tebe počala? Spadlo by nám to tu na hlavu. +pousměje se+ Když jsem měla neštovice? +zasměje se+ To ti bylo dvacet a jistě jsi měl jiné starosti, než se starat o malou holku. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 úno 2017 21:36

To jistě ne... tvrz je ve velmi dobrém stavu. +pousměje se, ale je rád+ Starám se o vás rád. +usměje se na ni+ Pamatuju si to velmi dobře. +zavrtí hlavou a tiše se zasměje, jen tak decentně a sklopí oči+ měla jste tělo a tvář samý pupínek a vaše chůva vám je mazala bílou mastí... nosil jsem vám k posteli horkou čokoládu a sušenky, někdy jste se drbala za spaní, tak jsem vám ovazoval ruce obvazy. +usměje se na ni+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2017 21:38

+opře se o podpěrku a otočí se k němu a sleduje ho+ Vážně si to tak všechno pamatuješ? +pousměje se+ A taky jsem měla oblíbenou bárbí, která taky dostala neštovice. Samozřejmě. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 úno 2017 21:43

Pamatuji. +přikývne a usměje se+ Vždycky jsem se o vás staral raději než o vaše sourozence. +pokrčí omluvně rameny+ Samozřejmě- +zvedne koutky v úsměvu+ Marodily jste spolu, museli jsme mazat i panenku. +zasměje se tiše+ S chůvou jsme vám předčítali pohádky, oběma pochopitelně. +usměje se+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2017 21:50

Toho jsem si všimla. +pousměje se a tak trochu jí zasvítí v očích+ Občas jsem toho využila. +zaculí se na něj rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 úno 2017 21:52

Já vím, že ano. +usměje se pobaveně, a oči mu změknou, když ji vidí se usmívat+ nevadilo mi to. Obávám se, že jsem vám trochu nadržoval. A někdy vás tak trochu kryl. +konstatuje se smíchem, a když se tak baví, dovolí si sednou si na pohovku naproti ní+ Není vám chladno? +ujistí se, než si sedne+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2017 21:53

Díky, žes to dělal. +usměje se na něj a pohladí ho po ruce+ ne. +zavrtí hlavou+ Je tu pěkně teplo, mám ráda, když je v krbu oheň. +pousměje se a zadívá se do ohně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Maltezius » 11 úno 2017 22:00

+osmělí se jí lehce stisknout prsty+ Budu to dělat dál. +pousměje se+ Jako když jste se plížila v patnácti z okna a pokoušela se utéct do města na večírek. +zasměje se tiše+ Já vím. +usměje se+ Postarám se, aby nevyhasl. +slíbí jí+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 úno 2017 22:05

No ano, pak mě stejně chytili a dostala jsem co proto. +zasměje se a pokyvuje hlavou+ Díky, Maltezie. +usměje se na něj a chvíli ho sleduje+ Líbí se ti tady?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz