Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:33

+chvíli balí a jde mu to pěkně od ruky a pěkně skládá oblečení do tašek a když slyší tu srandu z koupelny, musí tam nakouknout+ Vy ste teda divoši. +zasměje se+ Sranda, co? +zazubí se na Sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:35

táta. +zazubí se na něj sophie a plácne vesele rukama do vody+ No aspoň víme, že už má zas roupy. +zasměje se, vypne vodu, zabalí malou do velký osušky jako skřítě a odnese ji oblíct a nachystat+ Tak se rozloučíme a pojedem, co? +usměje se+ Najdeš robina a Jeefese? +poprosí ho+ Můžeme se stavit na snídani někde cestou.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:39

No jo, to jsem já. +přikývne a zasměje se+ Jo, najdu, kočko. +přikývne a vydá se do Tvrze a zachvíli už tam vletí Robin a Jeefes jim přijde vzít tašky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:41

díky. +usměje se na Jeefese, sejde se Sophií dolů a rozloučí se s bráchou a s Jessem a s Wenai a s klukama a poděkuje Viktorovi za doktora, Jeefes si vezme Sophii a jde ji připoutat do sedačky a vicky ukradne byrona v tom přístěnku u haly a obejme ho tam+ já vím, děsně to komanduju co. +uculí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:45

+taky se se všema rozloučí a Wenai jim popřeje šťastnou cestu a Viktor se ptá, jestli už je to dobrý se Sophií. Byron se k ní v přístěnku přitulí a pěkně ji políbí a pohladí po těle+ Mě nekomanduješ, kočko. Bylo to pěkný, že jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:48

Občas trošku jo. +usměje se a je tam chvilku jenom s ním+ Jo, byly to moc hezký vánoce. a brečela jsem jenom jednou! +zazubí se na něj a chvilku ho líbá+ víš co je tohleto za přístěnek? +uculí se najednou+ tady jsme piklili s Jeanem a pak si mě tu dost kvalitně připíchnul na zeď. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:51

Vidíš? Už je to lepší, že jo? +usměje se na ni a trochu se k ní přitiskne a sklouzne svým tělem po jejím+ No, to si pamatuju. +uchichtne se+ Že bysme si to zopakovali? +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 21:53

Jo, s tebou je to lepší a lepší, každej rok. +přikývne a ještě mu dá pusu+ měla sem takovou fakt krátkou sukni a podvazky, a tebe to dost bralo. +chichotá se a sjede mu rukama na zadek a rty na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 21:57

To je dobře, to je taky můj životní úkol, že jo. +usměje se na ni a vklouzne jí prsty pod triko a hladí ji po kůži+ No jo, mě to taky bere pořád, že jo. +uculí se na ni a lehce ji políbí na krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 22:00

Jo? +uculí se+ a jakej je můj životní úkol? +zajímá se a tak jemně ho olíbává+ Měli bysme jít, než nám plod umrzne v autě. +uculí se mu do vlasů a vklouzne mu rukama na zádech pod tričko a hladí ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz