Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 13 led 2017 22:14

Nééé, já vím, že je to dobrej nápad. +koukne na ni a usměje se+ JO, ona vypadá naprosto v pohodě. +zasměje se+ Já nevim. +uchichtne se a uculí se na ni+ Ty bys chtěla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2017 22:16

no, to ještě neznamená, že to je jednoduchý. +usměje se na něj+ jo, ona je děsně pohodový děcko. +usměje se+ to máš určo po tobě. +culí se trochu+ jo taaak, on nevííí, pán nevííí! +chichotá se a překulí se na něj, chytne mu ruce a vtiskne je do polštářů, aby ho mohla políbit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2017 22:22

To teda neznamená. +uculí se na ni+ Ale je to potřeba, já vím že jo. +usměje se a oči mu jenom zasvítí a chichtne se a kouká na ni nahoru+ Ty divoženko! +zasměje se a natáhne se, aby ji políbil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2017 22:25

jestli chceš. +usměje se pěkně, kouká na něj dolů a musí se culit, nejdřív mu ucukne před rty, ale pak se nechá políbit, tak vzrušeně a hezky a vroucně a trochu mu okousne spodní ret+ stejně se ti to líbí. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2017 22:29

Mě se náhodou ze všech nejvíc líbíš ty. +zasměje se+ A když tě mám u sebe. +zasměje se a chytne ji za ruce a stáhne si ji k sobě, aby ji mohl pomuchlovat a zlíbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2017 22:31

jo? +usměje se, a přijde jí to pěkný, takový milý, tak mu za to dá hezkou pusu, vklouzne mu rukama pod triko a stáhne ho a tulí se k němu, k jeho kůži, k jeho vůni+ ty tak hezky voníš. +pousměje se mu do rtů, a nějak mu svleče zbytek oblečení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2017 22:35

No, kdo jinej by se mi měl líbit, když ty jsi nejhezčí. +uchichtne se a tulí se k ní+ Jo? To se ti líbí, jak voním? +pousměje se jí do vlasů a přijde mu to moc krásný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2017 22:38

ty tak kecáš. +směje se, ale příjde jí to hezký, a svlíkne taky sebe, aby se k němu mohla přituli na kůži+ jo, děsně mi voníš. uklidňuje mě to a vzrušuje najednou. +zazubí se a políbí ho na krk, a tak se s ním mazlí a otírá se o jeho kůži, a pomalu vzrušuje jeho i sebe a nikam nespěchá, jen si užívá že sou spolu a mají čas na všechno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2017 22:42

Já vůbec nekecám a když budeš říkat, že jo, tak tě kousnu do krku. Tak! +zasměje se a hnedka jí to předvede a kousne ji do toho krku, a mazlí se s ní, pomalu ji vzrušuje, klouže dlaněmi po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2017 22:45

oh! +zasměje se a tak napůl zavzdychá, koukne mu do očí a v těch jejích šijou všichni čerti+ kecáš... kecáš kecáš kecáš. +pošeptá mu a tiše se chichotá+ kecáááš. +zazubí se a klouže mu rukama po těle úplně všude, občas ho zkontroluje v klíně a sem tam o něj zavadí a je s ním celá taková propletená a už docela vzrušená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz