Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 02:05

Nee. +zavrtí hlavou+ Já si myslím, že ty děláš to, co si myslíš, že by mi udělalo radost. I když tobě by to třeba radost neudělalo. Že to děláš pro mě. +pousměje se a pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:12

no, to máš pravdu. +usměje se+ ale to není špatně ne? já to dělám ráda. +uculí se+ tebe mám ráda. a ráda tě vidím šťastnýho. protože tě miluju. +pousměje se a políbí ho, úplně krásně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 02:18

No, tím si nejsem tak úplně jistej, spíš bys to měla říct tomu psychologovi. +uculí se na ni+ Já tě taky miluju, kočko. Děsně moc. +koukne na ni a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:25

myslíš? +uculí se+ on mi určitě řekne něco jako že to je děsně nezdravý. +zazubí se+ Ale vztah přece je o kompromisech, ne? že někdy děláš věci, co tě úplně neuvádí do extáze, protože udělají radost tomu druhýmu. +usměje se, zastrčí mu patku za ucho a políbí ho, hezky a něžně+ jseš moje láska. +pousměje se+ já to s ním proberu, ale o dětech se rozhodnem spolu, a ne s ním. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 02:30

To on ti může říct něco takovýho? +koukne na ni a uculí se+ Jo a můžu udělat já nějakej kompromis? +zazubí se na ni+ Tak nakonec jsme v tom my dva spolu, že jo. A nikdo jinej. No, ještě prcek náš. +zasměje se+ A já tě miluju, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:37

joo, já jsem mu řekla že chci, aby mi takový věci říkal. +uculí se+ ty děláš kompromisy pořád, no ne? +pousměje se+ bydlíme tam kde bydlíme kvůli mně, a dítě jsme měli, protože jsem tě ukecala. a koupils sis se mnou čajovnu, protože to byl můj sen. a ukecala sem tě abys začal komunikovat s vašima... dokonce jsem tě všikanovala do toho aby sis našel práci. +zazubí se+ a vzal sis mě a žiješ se mnou. myslím že dát ti rodinu kterou chceš je fakt to nejmenší co můžu udělat já. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 02:40

Mě to vůbec nepřijde. +pousměje se+ Až na tu věc s našima, to se mi fakt moc nechtělo udělat, ale to opstatní je přece v pohodě. Máme krásnej dům a můžeš za to ty, já to tam miluju. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:42

já vím, nechtěla jsem tě do toho nutit. do toho s vašima. ale třeba to s tvou mámo dopadne dobře. +usměje se na něj+ jo? myslíš že se mi daří dělat pěknej domov? +koukne na něj fakt potěšeně+ to je můj úkol, že jo. dělat domov ve kterým budete šťastný, ty a prcek. +uculí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 02:50

NO, třeba to dopadne dobře. +pousměje se a přikývne+ Já teda jsem dost šťastnej. +zasměje se a přikývne+ A myslím, že prcek je šťastnej taky, já jse se jí teda ještě neptal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:54

jestli nechceš, můžu si s ní přestat psát. tvoji rodiče, tvoje rozhodnutí. +usměje se a pohladí ho po prstýnku+ jo, vypadá docela šťastně, co? +uculí se na něj a stulí se k němu+ no... děkuju, žes mě poslouchal. trochu se mi ulevilo. +pousměje se+ chceš sex za odměnu? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz