Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:20

Jak víš, že mi to jde a tobě ne. +zasměje se+ Kdo to hodnotí? +uculí se na n+ Tak jo. +koukne na ni a jde s ní do postele, je zvědavej, co se teda bude dít+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:23

já to hodnotím. +uculí se a dá mu pusu, vleze si k němu do postele a neděje se nic, jen se k němu přitulí :D+ víš, myslím, že to pro mě bude dobrý. +pohladí ho po ruce a dá mu pusu do dlaně+ tahle terapie. je to těžký, ale... musím se tím bahnem prohrabat. +usměje se+ chceš ještě nějaký tajnosti? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:30

A nejsi na sebe moc přísná, kočko? +koukne na ni tázavě a obejme ji a přitulí ji k sobě+ To je dobře, že tam chodíš, já myslím, že ti to pomůže. +usměje se na ni a pohladí ji po vlasech+ Jestli mi je chceš říct? +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:33

nejsem. +zavrtí rázně hlavou+ ty si zasloužíš jedině to nejlepší. +pokrčí rameny+ a já mám takový sebesabotážní tendence. +ušklíbne se+ dycky když mám něco hezkýho, rozbiju si to. +pohladí ho konečkama prstů po rtech+ no, nechci. ale musím. +pousměje se a zaváhá+ Já už nechci mít další děti. teda, budu mít další, protože dát ti dítě mi přijde jako největší důkaz lásky, co můžu udělat. a protože ty ho chceš, a jsi v tom děsně dobrej. tak ho budeme mít. +slíbí mu to a usměje se, tak pěkně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:36

Já mám to nejlepší, mám tebe. +usměje se na ni+ Nechceš, +koukne na ni+ Já jsem myslel, že jo. Když jsme byli venku s dětnma, tak jsi vypadala.... no vypadala jsi šťastná. +koukne na ni+ Nemusíme mít další děti. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:45

ty kecko. +zasměje se vesele a dá mu pěknou pusu+ Jo, já vím, že sis to myslel. +sklopí trochu oči+ Já jsem šťastná, s tebou. A se Sophií. +usměje se+ jo, nemusíme. Ale budeme. +koukne na něj a vtiskne mu malou pusu+ A kdyby to náhodou nešlo, tak si nějaký adoptujeme. časem. +obejme ho u sebe+ a bude to pěkný. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:48

Jenom, když budeš chtít, kočko.+ koukne na ni vážně+ Ale já se bojím, že ty to uděláš, ať já budu chtít, nebo ne, co? +koukne na ni trochu s obavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 01:53

já bych neudělala něco takhle vážnýho bez tebe. +koukne na něj trochu dotčeně+ myslíš, že bych si udělala dítě bez tvýho souhlasu? +pousměje se a dá mu pusu+ jestli chceš mít jistotu můžem to dělat s kondomama. +pokrčí rameny a prohrábne mu patku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2017 01:56

Tak dobře. +koukne na ni a přikývne+ Ne, nemusíme to dělat s kondomama, kočko. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Promiň, kočko. To jsem neměl říkat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2017 02:00

já se nezlobím. +pousměje se a dá mu pusu+ tohleto neudělám bez tebe. až to přijde, tak to přijde. +slíbí mu+ Myslíš si že si dělám co chci bez ohledu na tebe? +koukne na něj zkoumavě, ale ne naštvaně, spíš zaujatě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz