Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 21:47

Mě by se to líbilo. +uculí se+ Ale tolik asi ne. Dva, možná tři. Uvidíme. +zasměje se a dá jim pusu na studený nosy+ Tak jdeme, mě už je zima. +usměje se na ně když dojdou domů+ Dáme si horkou čokoládu na zahřítí, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 21:49

najednou sou to tři jo? +zazubí se+ kluka ještě jednu holku? +usměje se na něj a když dojdou domů, honem sophii převleče do suchýho+ tak jo, a teplý mlíko pro malou. +usměje se na něj+ taky bysme měli jet domů, ať tu moc neoxidujem. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 21:53

No a kolik bys jich chtěa ty? +uculí se na ni+ Já si myslím, že nám to s tím hejnem docela šlo, no ne? +uculí se na ni+ Tady? Tady můžeme zůstat jak dlouho budeme chtít, to víš. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 21:58

jo, to docela šlo. +zazubí se+ ale nevim, jestli bych chtěla takovou smečku každej den doma. +pousměje se+ jo, já vím. +přikývne+ Tak ještě pár dní? +mrkne na něj, zaleze si do postele a stulí sophii pod deku, aby se ohřála, nicméně ta tam moc dlouho nevydrží, a hnedka se vymotá z peřiny a leze přes postel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 22:05

Jak chceš kočko. +usměje se na ni, svlíkne se z venkovního oblečení a natáhne se na posteli a sleduje Sophii, jak tam tak leze a trochu se culí, protože mi to přijde rozkošný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 22:10

já bych to teď nechala bejt a vytáhla bych tu debatu třeba za půl roku. +usměje se, a kouká na ně jak je má oba v posteli, přitulí se k němu a akorát hlídá aby malá nespadla z postele+ to je hezký +pousměje se a vtiskne mu tajnou pusu nad lem trička+ odpoledne musím k tomu psychologovi. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 22:17

Tak jo, já s tím půl roku počkám. +zasměje se a kouká na ni+ JO? A vrátíš se sem potom? +koukne na ni a trochu si kousne do rtu+ Co kdybych šel s tebou a počkal na tebe před tou ordinací? +koukne na ni opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 22:20

jo, ideálně. +zasměje se+ no... jasně, vrátím. +přikývne+ ty se bojíš, že už nepřijdu? +uculí se trochu a koukne na něj+ já nevim, to je divný ne? čekal bys tam dlouho... +pokrčí rameny+ a někdo musí bejt s malou.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2017 22:23

Trošku se bojim. +koukne na ni provinile a pak se pousměje+ Mno, někdo nám ji pohlídá, nebo ji vemz sebou a budu ji učit chodit. Aspoň se tam nebudu nudit. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2017 22:26

no, asi si za to můžu sama. že se bojíš. +zazubí se a stulí se k němu+ ty jseš moje doma, kam bych asi šla. +pousměje se+ já bych byla nervózní, kdybyste byli venku. +usměje se omluvně+ Počkáte na mě tady? napíšu ti až skončím.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz