Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 03 led 2017 22:50

Ty máš ten katalog už doma? +vykulí oči, původně myslela, že aby jej Remus někde sehnal a přinesl domů+ Tys už věděl dopředu, že do toho budu chtít jít +zasměje se a něžně ho políbí na tvář+ Mně je jedno, co to bude, lásko. Prostě dítě, které tu pomoc potřebuje nejvíc +začne si prohlížet fotky dětí a číst jejich příběhy+ Je to hrozně smutné, kolik chudoby je ve světě +poznamená nevesele+ Miláčku +něco ji najednou napadne+ Co kdybychom finančně podporovali dvě děti? Pro nás by to nebyl žádný problém, peněz máme dost. Já bych vybrala nějakou holčičku a ty zase kluka +kouká, jestli s tím souhlasí+ Už ti některý padl do oka? +nakloní se zpátky nad prospekt a prohlíží si ty nevinné dětské tvářičky+

(třeba odsud? http://mezinarodni-potreby.cz/dalkova-a ... ove-adopci )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 led 2017 00:34

Měl jsem jisté podezření. +zasměje se a dívá se jí přes rameno na fotky+ Nechtěl jsem tě na vánoce rozesmutnit. +usměje se trochu+ tyhle děti bez naší podpory nezemřou, ale jejich život se se vzděláním hodně změní. +přikývne+ Můžeme klidně vybrat dvě. +souhlasí s úsměvem a políbí ji na rameno, za ten její soucit+ No... co některý z těch nepálských chlapců? +navrhne+ Ti malí mají velkou šanci, nebo klidně ten první. Vyrůstá bez otce. +poznamená+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 04 led 2017 21:25

Pravda, trošku mě ty příběhy rozesmutnily, ale na druhou stranu mám zase velkou radost, že jsme se o nich dozvěděli a můžeme jim pomoci +přečte si příběh nepálského chlapce, kterého si vybral Remus+ Prý je velmi talentovaný. Umělec. Toho musíme v tom dál podporovat. A vypadá moc mile +souhlasí nadšeně s jeho výběrem+ A ještě já +chvilku listuje a nemůže se rozhodnout, nejradši by pomohla všem. Po chvíli se ale zastaví nad jedním profilem a už je rozhodnutá+ Tahle malá holčička mě okamžitě okouzlila. Koukej na ty její nádherné prosebné oči +ukáže dojatě na jedno z dětí z dětského domova v Bangladéši+ Její rodiče jsou velice chudí, bydlí v chatrči z bambusu +čte+ Téhle dívence bych chtěla platit plnou péči a vzdělání v domově, aby měla lepší možnosti k uplatnění v životě, než její rodiče. Co na ni říkáš? +usmívá se celá spokojená+
http://mezinarodni-potreby.cz/dalkova-a ... ona-biswas
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 04 led 2017 22:45

Zaujal mě, protože je starší než ostatní. Lidé si často vybírají malé roztomilé děti, ale ty starší mají jen malinkou šanci, že jim někdo pomůže. Navíc nemá otce. Pro takové je snadné zahořknout. +usměje se+ A má takové smutné oči. +dodá prostě, nahlédne jí přes rameno a přečte si příběh té holčičky+ Ta je perfektní. +přikývne okamžitě+ Ta má opravdu existenční problémy. +souhlasí+ Tak dobrá, hned zítra to zařídím. +usměje se na ni a vtiskne jí na rty polibek+ Jsem rád, že se ti to líbí.
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 led 2017 00:01

To je pravda, že lidé při adopci koukají hlavně na vzhled +souhlasí s ním+ Což je škoda, protože spousta dětí nedostane šanci. Takže ten skoro dospělý muž z Nepálu ti bude určitě moc vděčný +dá mu pusu+ Líbí se ti? Hned mě oslovila, ten její příběh je takový smutný, že si to prostě zaslouží +raduje se, že jemu se taky líbí+ Já jsem ráda, že tě napadlo něco tak úžasného. A já tě za to, jaký jsi, hrozně moc miluji +obejme ho kolem krku a přitiskne mu rty na jeho ústa v dlouhém polibku+ Nezdá se ti, že je tady už nějak dlouho nějaké podezřelé ticho? +zbystří+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 05 led 2017 01:39

A bude brzy dospělý a schopný postarat se o zbytek svojí rodiny, a pak budeme moct podpořit zase někoho jiného. +usměje se+ Ano, přijde mi pro náš plán naprosto perfektní. +souhlasí s úsměvem a oplácí jí něžné vroucné polibky+ ticho? +zaposlouchá se+ stromeček nekácejí... +protože u toho sedí oni dva+ takže nejspíš asi pořádají zbytky naší krůty. +povzdychne si pobaveně a vstane, aby je šel hledat+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 05 led 2017 12:36

Mám z toho úžasný pocit, že mu k tomu pomůžeme i my. Hned po svátcích to budeš muset zařídit, abychom Reubena a Anamiku mohli začít podporovat co nejdřív. Myslíš, že bychom je někdy mohli navštívit i osobně, anebo je pozvat k nám, třeba na prázdniny? Moc ráda bych je poznala i osobně. Ale pokud to pravidla dálkové adopce vylučují, tak se s tím smířím +pokrčí s úsměvem rameny+ Neboj, krůtu jsem prozřetelně uklidila do trouby, tu ti naši raubíři zatím otevřít nedokážou +uklidní ho a jde za ním. A na chodbě zjistí, proč je tak podezřele ticho. Nia leží ve svém novém pelechu a mezi jejími tlapami se k sobě tulí spící Romulus s Ming, jako by strážila jejich spánek. Jak je dračice uslyší, pootevře jedno oko, zaměří kočičí zorničku na ně, švihne vesele ocasem, že o nich ví a zase zavře oko+ Nevěřím vlastním očím, že nic neprovedli! +zasměje se Styx potichu+ Půjdeme nahoru, když je tady takový klid? +mrkne na něj potměšile+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 led 2017 13:20

Popravdě si nejsem jistý, jestli je to možné. +zamyslí se+ Vím, že jim můžeme posílat drobnosti a dopisy, na zbytek se vyptám. +slíbí jí s úsměvem+ Každopádně bych se rád dozvěděl něco o jejich kulturách a světě. +usměje se na ni a trochu s obavou se jde podívat, co tam zase zvěř provedla+ No tedy... že by ta výchova konečně přinesla nějaké ovoce? +zasměje se tiše+ Jenom schovám dárky někam trochu výš, aby je hned ráno nerozebrali... +uklidí věci do skříně, a připojí se k ní+ Myslím, že se můžeme odebrat do ložnice. +uculí se taky a pohladí ji po boku. zhasne dole světla a zamíří spolu nahoru, a za okny už zase romanticky sněží+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 led 2017 21:56

Hm, asi to bude pro ty děti lepší. Aspoň že jim můžeme psát. A hned po Vánocích jim půjdeme nakoupit dárky a pošleme jim je. A tobě se v knihkupectví podívám po nějakých knihách o Bangladéši a Nepálu +mrkne na něj+ Jsem ráda, že Ming mezi sebe tak hezky přijali +usměje se a potichu vycouvá z chodby a po schodech do ložnice+ Tady je stejně úplně nejkrásněji +sentimentálně zabloudí pohledem k zasněženému lesu za oknem a pak stáhne Remuse k sobě do postele a nežně se pomilují a nakonec příjemně unaveni usnou v poloze lžičky. Brzy ráno je probudí rána do okna a než se stačí pořádně probrat, rozplácne se o sklo další sněhová koule+ Vstávejte, lenoši, nebo vám tady dočista umrznu +slyší pod okny veselý Vanessin hlas+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 led 2017 02:07

Nejsem si jistý, ale mám dojem, že si to agentury většinou nepřejí, aby děti neviděly, jak moc odlišný je život v jiných částech světa a nezačaly nenávidět odkud pochází. A také to vzbuzuje závist v kolektivu. +pousměje se smutně+ To tedy ano. +usměje se, když koukne z okna, svlékne si košili a přilehne si k ní do postele. Pomiluje ji něžně a dlouze a usíná s příjemně sváteční náladou. Druhý den si přispí, když jsou ty Vánoce, ale spánek má pořád lehký, takže ho rány proberou velice rychle+ V první rozespalé chvíli mu zmatený mozek sdělí, že slyší Styx pod oknem, pak si uvědomí, že má Styx v náručí a dojde mu to+ Máš tu sestru. +zasměje se a políbí ji na dobré ráno, vyhrabe se z postele, natáhne si šaty a jde otevřít+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri