Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 13:02

No, můžeme je vzít všechny, ale jseš si jistá, že to zvládneme? +uculí se na ni+ Přece jenom je jich... +zamyslí se na vteřinu, jak to všechno pořítá+ Pět...? No, pět. +přikývne+ To není zrovna málo. +uculí se na ni+ Aby nás nedostaly, budou mít přesilu. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 18:09

nás nedostane nikdo. +uculí se+ a navíc niki už je velká, ta nám pomůže... pak sou tam tři šestiletý, ty se taky sklouznou po vlastním zadku, a kolik je tomu phillipinýmu? +svraští obočí+ akorát sophie bude potřebovat asistenci při sjíždění. +zazubí se+ za dvě hodiny se zas vrátíme na oběd. +přemlouvá ho+ aspoň si zkusíme jaký je mít víc dětí. +šťouchne ho do boku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 20:05

No, ještě Mikael, já jsem věděl, že jsem na někoho zapomněl. +zasměje se+ No, jenom aby senespojili a NIki je nevedla. +zazubí se na ni+ Tak jo, tak jdeme. +přikývne a vstane a začne se oblíkat+ Jsem docela zvědavej. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 20:11

já ti věřím, hřebče. +zazubí se a dá mu pusu+ no kdyžtak zdrhneme a necháme je venku zasněžit. +uculí se, honem se oblíkne a pak ho chytne za ruku a nakoukne k viktorovi, jestli s nima pustí děcka ven. pak je všechny seřadí v hale a zkontoluje jestli maj rukavice, čepice a obě boty, a vyrazej hledat chrise s jejich plodem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 20:29

+koukne na ni a začne se děsně moc culit+ Já jsem hřebec, jo? +uchichtne se a ještě, než jdou pryč, tak si ji honem přitáhne k sobě a políbí ji, jako ten hřebec. Chris je tam asi hned zarohem, tak naberou i další děti+ Páni. Máme školku. +uchichtne se, než to schytá od dvojčat sněhem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 20:49

to si piš. +zazubí se, převezme si sophii do náruče a vyrazí na kopec kus za tvrzí+ každej si táhněte svoje boby, jinak nebudete mít na šem jezdit. +připomene malý Vicky a navlíkne jí provázek na rukavici+ tyjo... to jsem možná podcenila. +poznamená vyděšeně+ tak, do dvojic! +zavelí, ale to už se děcka rozběhnou dopředu+ no... tak běžíme! +zavolá honem aby to vypadalo že to byl její nápad a má to pod kontrolou+ niki kdyby někdo zapad do sněhu a nemoh ven tak houkni. +běží honem taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 21:10

+táhne boby a sáňky a jenom se směje+ To je parádaaa! +volá a běží s děckama na kopec, rozsadí je tam+ Pojď, Vici! Pojedeš s náma! +směje se a mává na Vici a už jí tam drží místo na sáňkách+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 21:34

+jde pomalejc aby jí neupadlo dítě, ale nakonec se tam taky dohrabe, a jen se culí, jak je byron ve svým živlu a skvěle mu to s nima jde+ běžíííme! +zazubí se a Sophie vesele výská, protože tolik dětí pohromadě nikdy neviděla a líbí se jí to+ sedímee! +nasedne za byrona a polštář sophii umístí mezi ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2017 22:09

A jedéééém! Holky moje! +směje se a jede s nima, opatrně, ale dost rychle, aby se jim nic nestalo, ale aby to bylo vzrůšo+ Jupíííí! +výská a řídí sáňky a dole to otočí, až spadnou na bok a obě dvě na něj a on se jenom směje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2017 22:21

joooo! +volá taky a když se dole vyklopěj tak ho zalehnou a už mu hází sníh za krk, a hned za nima dojedou ostatní děcka a vrhnou se na byrona taky, tak vicky vytáhne sophii aby neskončila pod hromadou a směje se mu, jak ho mordujou a zahrabávají do sněhu, posadí sophii na boby a jde mu pomoct+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz