Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2017 22:54

+zasměje se, otočí a obejme ho kolem ramen+ Vy jste muž snů, Hannibale. +usměje se na něj zářivě+ To bych si dala, jestli to nevadí. +přizná mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 03 led 2017 23:23

to bych neřekl. +rozesměje se docela upřímně+ Kdyby to vadilo, nenabízel bych to. +pousměje se, a podá jim ty krabičky s dezertem a malé lžičky+ požitky by se měly násobit. +přimhouří oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2017 23:28

Jste muž mých snů a to vám bude muset stačit. +zasměje se vesele a vezme si od něj krabičku s dezertem a lžičku a tak napůl si sedne a s požitkem se pustí do dezertu+ Výborné... +přikývne a něnápadně po ním hodí okem+ Chcete si svůj dezert sníst ze mě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 03 led 2017 23:50

to mi stačí úplně. +usměje se a rozdělá svoji krabičku, oči se mu zalesknou, a místo odpovědi naaranžuje svoje bavarois na její záda, pak se skloní, a plochou jazyka trochu slízne+ výjimečné. +přimhouří oči, a ve tváři má poněkud dekadentní výraz+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2017 23:53

Ano? +pousměje se a lehne si zase na břicho a poočku ho sleduje, protože tohle si nechce nechat ujít. Snaží se nehýbat, aby mohl v klidu jíst, i když jí vyvstane husí kůže to si nemůže pomoct+ To bych řekla. +pousměje se potutelně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 led 2017 00:15

+rozhodně. +pousměje se jí do kůže a zvuk jeho pobaveného zavrnění jí zavibruje na kůži, když vsaje mezi rty kousek krému a lehce jí přitom skousne kůži mezi lopatkami a vzápětí ji hned olízne jazykem aby ji očistil+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 led 2017 00:26

+tiše zavzdychá, kdyý cítí jeho rty, jeho dech i zuby, pousměje se, jak se jí to líbí, co dělá a poočku na něj kouká a trpělivě čeká, až si celý dezert vychutná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 led 2017 00:41

nechutná vám? +uculí se, když vidí, že ona nejí a kličkuje špičkou jazyka mezi jejími obratlovými výstupky+ takhle dobré bavarois jsem v mnichově rozhodně neměl. +zasměje se jí tiše do kůže a když vysaje poslední zbytek krému, vsaje její kůži s ním a udělá jí drobnou milostnou modřinku, ale nijak moc bolestivě+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 led 2017 00:59

Mě naprosto uchvátilo dívat se na vás. +usměje se a tiše se zasměje, když jí udělá znamínko+ I vy jeden, copak tohle se dělá dámě? +zasměje se a otočí se a pohrozí mu prstem+ Co mám říct mým ostatním milencům? +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 led 2017 01:09

vyrušuji vás od chuťového zážitku? +zasměje se jí do kůže+ Můžete jim říct, že jste moje. +pousměje se a polaská to obolavělé místečko špičkou jazyka+ Jezte, je škoda nechat tenhle dezert stát. +protáhne pobaveně a oči mu zablýsknou smíchem+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí