Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 00:53

+koukne na ni a v očích mu úplně šibalsky blýskne a jenom čeká, až malou odnese a hned, jak se Vici vrátí k němu do postele, poklštář letí do kouta a on si ji chytne a přitáhne k sobě, aby ji mohl krásně a dlouze zlíbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 01:00

já vím, že je to trapný, ale když já tě tak chci. +vydechne mu do rtů a líbá ho, probírá se mu prstama ve vlasech a tiskne se k němu tělem+ a musela bych na to myslet celý sáňkování. +uchichtne se a stahuje mu tričko, aby ho zlíbala na kůži+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 13:24

Mě to nepřijde trapný. +uculí se na ni+ Mě to přijde dšěsně moc dobře, protože já tě taky moc chci. +pousměje se a políbí ji, stáhne si triko, pak i to její triko a podprsenku, aby ji mohl líbat a laskat na kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 18:41

jo? +usměje se a jak jí slíkne svršky, přitiskne se k němu tělem a líbá ho, chce si tu jejich chvilku užít, ale moc se jí nedaří jít na to pomalu, na to ho moc chce+ Jo? a jak moc mě chceš? +uculuje se a pomalu mu cestuje rukou do klína, aby ho polaskala, a tak nemravně se na něj culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 19:38

Děsmě moc kočko. +uculí se na ni, tak napůl omluvně, protože v klíně mu to už zase stojí, a ona to může cítit, když tam má ruku, že jo. Sklouzne dlaněmi po jejím těle a pak polaská jazykem bradavky, trochu se uculí a sklouzne dlaní po břiše, až pod kalhoty a pod kalhotky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 20:59

ty jseš rozkošnej. +uculí se, jak se omlouvá, a vychutnává si jeho doteky. Nakloní se k jeho uchu a pošeptá mu děsně neslušně co přesně mu chce udělat, a pak to taky udělá, překulí se vzhůru nohama, aby měla hlavu v jeho klíně, stáhne mu kalhoty pod zadek a vezme ho do pusy, protože prostě nemůže odolat tomu jak sténá, když mu to takhle dělá, a pustí se do práce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 21:29

Já jsem rozkošnej! +uculí se a trochu se zahihňá, protože je rád a jak se mu tam tak našteluje, tak jí stáhne kalhoty a jenom se uculí, kalhotky taky a začne pracovat. Olízne klitoris a přisaje se k němu a začne ji lízat a laskat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 21:46

to teda jseš. +zachichotá se trochu a zasténá, když se on začne taky snažit. Vezme ho do pusy jak nejhloubějc může a pomáhá si rukou, laská ho a saje a olizuje jak ví, že to má rád, akorát občas malinko vypadne z tempa, když se nemůže soustředit díky jeho laskání, a jak moc se jí to líbí může ostatně cítit sám+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2017 22:25

+už toho moc nenamluví, protože je zrovna velmi zaneprázdněm tím, co provádí, sklouzne z klitorisu, ještě ho polaská špičkou jazyka a pak se jazykem zanoří do její jeskyňky, jak nejhloubejc může a chvíli si s ní hraje. Cítí vlastní vzrůstající vzrušení, ale jjenom jako přes závoj, když je u ní tak blízko a má nos plný její vůně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2017 22:51

+zasténá kolem jeho erekce a už to nemůže vydržet, na to je moc vzrušená, stehna se jí třesou a je vlhká jako blázen, takže sklouzne z jeho těla, otočí se zase naopak a nasedne na něj, přitáhne si ho k sobě do sedu, aby byla u něj blizoučko, a hned na něj začne nasedat, chybí jí už jen trochu, ale chce ho líbat na rty, až na něm vyvrcholí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz