Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2017 01:05

Děkuji. +přikývne, když si nechá sklouznout kabát z ramen a pomalu se rozejde po pracovně+ Ano, znám to tady. +přikývne s úsměvem+ Líbí se mi tu. Je to tu trochu děsivé, ale tak příjemně děsivé.... +otočí se k němu a usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 02 led 2017 01:14

Děsivé? +usměje se pobaveně+ Proč myslíte? Já nejsem děsivý člověk... +protáhne+ Nebo přinejmenším nechci děsit vás. +dodá a zvedne koutek v úsměvu, pomalu k ní dojde a přejede jí rukou po paži+ Chcete si sníst ten dezert? +navrhne s úsměvem, ale zní to, jako by navrhoval něco docela jiného+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2017 01:19

Mnoho lidí by s vámi nesouhlasilo, kdyby vědělo to co já. +usměje se na něj šibalsky a pak se pousměje a otočí se k němu+ Teď ne. +zašeptá a obejme pažemi jeho ramena a něžně ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 02 led 2017 01:34

a vy se mě bojíte? s tím co víte? +přimhouří oči s úsměvem, a když ho políbí, přitáhne si ji za pas k sobě blíž a polibky jí oplácí, tak trochu dobyvačně, ale pořád docela něžně, a dlaněmi jí sjede po křivkách, s náznakem žádostivosti kterou v sobě ovládá+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2017 01:38

Nebojím. +pousměje se mu do rtů+ Věřím vám. +zašeptá a dál ho líbá, sklouzne dlaněmi po jeho zádech kolem pasu, aby si ho k sobě mohla taky trochu přitisknout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 02 led 2017 01:48

někteří by mohli říct, že děláte chybu. +usměje se, ale zahřeje ho to, že mu věří, laská její tělo přes tenkou látku šatů, a pak sklouzne rty na krk a uctívá citlivá místa, olízne ten kousek kde jí pod kůží pulzuje tep a lehce ho skousne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2017 01:55

Já vím. +pousměje se půvabně+ Ale mám náladu riskovat. +pousměje se a zakloní hlavu, až se jí po zádech rozvlní vlasy, a nastavuje mu krk a tiše pod jeho doteky vzdychá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 02 led 2017 19:40

Hazardérka. +zasměje se jí tiše do kůže na krku a okmitne to citlivé místo na krku jazykem+ To se mi líbí. +protáhne tiše, sklouzne jí rukama po zádech a nahmatá zip od šatů, pomalu, bezespěchu, ho začne stahovat dolů a rozepínat ji+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2017 20:07

+pousměje se a tiše zavzdychá, když jí rozepíná šaty, nakloní hlavu a přejede mu rty po krku, lehce ho tam polaská a vtiskne několik polibků, když jí šaty sklouznou z ramen a z těla až na podlahu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 02 led 2017 20:48

+lehce jí uvolní šaty z ramen a nechá je spadnout dolů, políbí ji na rameno, nad klíční kost, do dekoltu, a lehce tu jemnou kůži skousne, obejme ji kolem těla a stáhne ji dolů, tam kde stojí, na předložce u krbu, protože do ložnice je to daleko a on chce ochutnat její kůži hned teď, skloní se k jejím ňadrům a zasype je polibky+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí