Pokoj Vici a Byrona

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj Vici a Byrona

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 02:58

+zasměje se a obejme ji a přitulí si ji k sobě+ byl to nádhernej rok, vždyť jsme dostali Sophii. Udělali sme si ji teda. +uculí se na ni a hledí jí do očí+ á jsem nejvíc rád, že jsem pořád s tebou, že se na tebe můžu koukat, držet tě v náručí a milovat tě, lásko. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 03:02

+schová se mu pod kabát trochu, protože u něj je teplo a hezky se k němu přitulí+ jo, docela se nám povedla. +uculí se+ ty jseš stejně světovej. +pousměje se tak trošku dojatě+ já tě fakt miluju, muž můj. +usměje se na něj krásně a stoupne si na špičky aby ho políbila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 03:04

To jsem rád, ženo moje. +pousměje se a obalí ji kabátem, aby jí nebyla zima, protože je jeho a skloní se k ní a nádherně novoročně a kouzelně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 03:06

+pousměje se a úplně se mu pod tím polibkem rozpustí, protože ví, že u něj se rozpustit může, líbá ho tak hezky a něžně a nad nima bouchaj rachejtle a je to kýč nad kýče a jí je to úplně fuk. trochu ho zastudí nosem na krku a uculí se mu do kůže+ tak ať je ten další rok stejně pěknej. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 14:39

+obejme ji a líbá, hladí ji po trech svými rty a je mu nádherně, kolem nich ty barevný světla+ Vici. +usměje se na ni+ Bude ještě hezčí, to uvidíš. +usměje se na ni a ještě jí dá pusu+ Už sme na to tři. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 14:58

+usměje se mu do rtů a přikývne+ jo, budem šťastný. Jako teď a ještě víc. +pošeptá mu+ no, nebo čtyři. +zasměje se tiše, a robin tm kolem lítá jako šílenec a pere se se sněhem, a ona se musí uculit, nos má zmrzlej, ale u něj jí ani zima není, a myslí na toho jejich ploda co spí v postýlce v ložnici+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 15:17

Nebo čtyři. +přikývne a je děsně moc rád, protože chce mít další dítě, ale ještě ne, když jejich první plod ještě ani nechodí, ale rád je děsně a moc a tulí si ji k sobě a dá jí pusu na špičku toho nosu, aby jí ho taky zahřál+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 15:22

Čtyři jako s robinem. +upřesní to radši a zazubí se+ No, ale třeba tady příští rok budu stát s prckem v břiše. +pokrčí rameny a trochu se chichotá, když jí dá pusu na nos+ Ale radši bych to ještě odložila, jestli nejseš proti. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2017 15:43

Jo, jasně s Robinem, to sem myslel. +přikyvuje honem, jakože to myslel, ale pak se uculí+ Já byc to taky ještě trochu odložil. +usměje se a dá jí ještě pusu, protože to dělá strašně moc rád+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2017 15:59

A tobě by se líbilo, kdybysme byli čtyři? +uculí se na něj+ Jako, třeba za dva roky? +pohladí ho nosem na tváři, a vyměňuje si s ním polibky+ Hele. +zazubí se a ukáže bradou na alex s jessem který se zuřivě líbaj o kus dál+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz