Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 02:54

+trochu se jí chvějí ohy, po tom vzrušení, v klíně je mokrá a nahoře udýchaná, tváře má zrudlé, ale je nanejvýš spokojená, pod stolem mu naznačí, že může vylézt a sama se usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 02:58

+slíže z ní tu vlhkost, a jen se uculí, a přijde mu to neskutečně vzrušující, že se od něj nechá obsloužit a pak mu úplně klidně naznačí, ať se vypakuje zpod stolu, tak přitažlivě sebevědomý. políbí ji na stehno, a pak vyleze, vlasy už zase uhlazený, a vlhký rty si s gustem otře do ubrousku+ mám ji. +poznamená a zvedne vidličku, ale oči se mu lesknou, když na ni koukne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 03:02

+sleduje ho, jak si otírá rty a jak pokládá na stůl vidličku a pousměje se+ Jsem moc ráda, že jste ji našel. +usměje se a napije se vína+ Jak vám chutnal tento chod? +zajímá se+ Mě přišel nanejvíš uspokojující. +přizná se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 03:04

musel jsem ji hledat opravdu důkladně. +usměje se+ Neodolatelně delikátní. Myslím, že si ho rád někdy zopakuji, ovšem s příslušným zvukovým doprovodem. +dodá a oči mu blýsknou+ obávám se, že žádný s dalších chodů už ho jistě netrumfne. +uculí se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 14:47

áda vám dám tu možnost, Hannibale. +pousměje se a sleduje ho+ Ale vaří tu opravdu dobře. +pousměje se tak trochu šibalsky do sklenice a číšník jim donese hlavní chod a Hanibalovi novou vidličku a jakože nic+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 15:04

Možná pro tu možnost ráda přijdete s prosíkem. +pousměje se taky, tím svým lehce nemravným způsobem+ To tedy ano, takhle pečlivě vyladěná jídla jsem už dlouho nejedl. +usměje se s náznakem dvojsmyslu a pustí se do hlavního chodu+ Tak se zdá, že nám ta malá indiskrétnost přece jen prošla. Musím obdivovat vaše sebeovládání. +uculí se trochu+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 15:16

Hm... +zvlní rty v úsměvu a vezme si příbor na hlavní chod+ To víte, nechci si nechat utéct dezert. +uculíá se na něj spiklenecky, když začne jíst+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 15:24

Ano? +zvedne koutek pobaveně+ Bohužel nemám menu, prozradite mi, jaká delikatesa se bude podávat jako dezert? +protáhne a vychutnává si každé sousto s očima upřenýma na ni+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 15:41

+pousměje se+ Coconut mango bavarois. Znáte to? Já se na to velmi těším. +hledí na něj a jen sem tam sklopí oči k talíři a věnuje se jídlu a půlnoc se pomalu ale jistě blížííí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 16:03

Bavarois jsem jedl v Mnichově, ale poněkud tradičněji, s jahodami. Na tuhle exotickou úpravu jsem zvědavý. +usměje se na ni, a jak se blíží půlnoc, číšníci začnou roznášet sklenice šampusu, aby byli připravení+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí