Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 00:10

+pousměje se, trošku tajemně a jde si sednout do auta, aby je tam mohl odvést+ Jste zvědavý, Hannibale? +pousměje se a chvílemi ho sleduje, protože mu to dnes obzvlášť sluší a ona má chuť ho políbit+ SaSaZu. Asijská restaurace, rezervovala jsem tam pro nás stůl. Dnes večer tam má být nevídaá podívaná a večeře.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 00:13

Jistěže jsem zvědavý. +usměje se a nastoupí za volant+ Oh! +oči se mu spokojeně zalesknou+ taková překvapení mám rád. +nakloní se k ní a přitiskne rty na její+ bude to dokonalý večer s dokonalou společností. +zašeptá jí do rtů, než nastartuje+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 00:24

Myslela jsem, že by se vám to mohlo líbit. +pousměje se a polibek mu oplatí. Za chvíli jsou už před restaurací a vystoupí z auta. Číšník je uvede na jejich místo u VIP stolku, jsou tam akorát na čas+ Vlastně jste mě k tomu inspiroval vy sám. Vašimi hostinami, začala jsem se víc zajímat o vaření.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 00:28

Zní to báječně, ani jsem netušil, že se něco takového bude odehrávat. Děkuji. +usměje se na ni a jede opatrně, pač si nepotřebuje nic dokazovat rychlou jízdou :D a když dojdou ke stolku, podrží jí židli+ Skutečně? To jsem moc rád. +pousměje se+ Pronikat do nového zájmu je vždycky báječné. Popravdě... bych někdy rád vařil s vámi. +přimhouří oči+ Náš společný čas mě inspiroval k vymyšlení několika nových receptů. rád bych je pro vás připravil. +svěří se jí a když přinesou víno, ochutná ho a přikývne, že ho můžou nalít+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 00:34

Ano a myslím, že nejsem zas tak špatná. +usměje se na něj+ Vlatně jse vás o to chtěla sama požádat, zda bysme někdy mohli vařit spolu. +pohlédně na něj tázavě+ Jistě se vám nevyrovnám, ale sledovat vás... mi bude potěšením. +pousměje se+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 00:37

+takže jim nepřinesou víno ale šampus a amuse bouche, pardon :D + na dnešní večer. +přiťukne si s ní a potěšeně se usměje+ Jsem si jsitý, že nejste. +přisvědčí+ Mám na vás náskok pár let, cítil bych se přinejmenším trapně, kdybyste mě za pár týdnů překonala. +zasměje se+ příští týden? +navrhne, vezme si ústřici, pokape ji citronem a pak ji vybere jazykem a vysrkne, a od něj to působí vrcholně nemravně+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 00:46

Na dnešní večer. +pousměje se, přiťukne si s ním a decentně se napije+ Nepřekonám vás za pár týdnů, to vám svatosvatě slibuji. +zasměje se veselea sleduje, jak jí tu ústřici, nespouští z něj oči, než si vezme svou, pokape ji citronem a odvážně vysrkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 00:50

děkuji, jsem starší muž, musíte šetřit mé ego. +zažertuje se smíchem a nespouští z ní oči, když vysrkává tu ústřici, a ještě pár vteřin visí očima na jejích vlhkých rtech+ delikátní. +pousměje se+ perfektní chuťovka, jen... lehce navnadí na zbytek večera. Rozbouří chuťové buňky a nechá je toužit po dalších zážitcích. +zvedne koutek a oči mu blýsknou+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2017 00:54

To vám tak věřím. +uchichtne se a sleduje ho, jeho pohled a pomalu, lehce si přejede rty jazykem+ Máte naprostou pravdu, Hannibale. +vydechne a sklouzne pohledem do jeho očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 01 led 2017 00:57

Jsem rád, že se mi daří ve vás takový dojem vyvolávat. +zasměje se tiše a vychutná si doušek suchého šampaňského, a nějak nemůže odtrhnout oči od špičky jejího jazyka+ Myslím, že tento večer nám nabídne ještě mnoho delikátních překvapení. +usměje se, a už jim nesou salát s perfektním balancem chutí, a on se mezi sousty dívá, jak jí nudličky papájy kloužou mezi rty a zrychlí mu to dech+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí